Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět žraloka padajícího z vesmíru, který je použit jako záchranný modul pro průlet atmosférou a následné přistání a v druhém, těhotná ,,hrdinka" porodí zdravé mimčo a ještě za ním vyleze, nechť si nechá koštovat. Jinak stejná zhovadilost, ne-li ještě horší, než celá tahle vyblblá série, kterou tvůrci museli natáčet absolutně vožralý nebo zhulený anebo obojí. Sledováno jen z hecu... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po dvou ranách do hlavy žralok ztratil zábrany. Prší z nebe do třetice, no ty vole, co chceš více? Na place i Scerbová, drsná-sexy-hotová. Jako žolík rostlý hoch, ultrasamec Hajzlhroch. /// Já myslím, že Chuck Norris, John McClane, MacGyver a všechna verbeš od Marvelu se může jít nechat vystřelit na Měsíc, protože jednak já mám ode dneška úplně jiný hrdiny a jednak David, další čuprhírou do party, už tam dávno je. Akorát kluci cestou bacha na novej fenomém studia SYFY, a sice na lítající porodní žraloky a žraloky paragány. Mám děsnou radost za Stýva, protože ve Žralokonádech se mu konečně podařilo to, o co se léta marně snažil v Beverly Hills - dostat všechny... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Cože? 34%? No, vlastně proč ne. Thunder Levin rozpálil klávesnici doběla, takže jeho žraloci, kteří opět vypadají velice "věrně" tentokrát nejen plavou, létají, jezdí městskou hromadnou dopravou, ale nově také procházejí zdmi budov a vládních bunkrů. K Levinovi se i tentokrát přidal Christopher Roth, aby mě znovu nechal žasnout nad svým uměním, přesunout během mrknutí oka osoby a předměty. Je pravda, že proti Žraločím tornádům má většina porno filmů propracovaný příběh, ale hvězdičku za to, že jsem se opět brutálně zasmál, udělit musím. Vždyť trupíkův hrdinný boj, žraloci ve vesmíru nebo porod by neměly zůstat zapomenuty. Dokonce i ten zoufalý pokus o patos dokázali tvůrci zkazit, takže byl dokonale vtipný. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí jedničky a dvojky jsme měli od trojky velká očekávání. Společnost Asylum, proslulá svými nízkorozpočtovými braky, v předchozích dvou dílech rozjela vcelku milou sérii, již jsem hltal plnými doušky. Trojka je však pro nás velkým zklamáním. Počínaje třetím dílem zaniká veškerá zápletka, dějová linie se vytrácí a celý film je jen nudné pobíjení žraloků, jež se stává nudným. Konec tomu jen nasadí korunu... Žraloci ve vesmíru? Jak napovídá název - Tohle Žralokonádo? Hell no! ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

sharknado jse série která mě pomalu ale velmi jistě přestává s každým dalším dílem bavit. první díl (kterému jsem dal pět hvězd) byl geniální v tom jak nechtěně humorný byl. byl to snímek který se bral naprosto vážně (nebo se tak alespoň tvářil). dvojka (za čtyři hvězdy) v tom pokračovala a na konci předvedla ohromný a hodně vtipný gejzír ulítlostí, což bylo fajn. ale už tady bylo cítit kam budou tvůrci tuhle frančízu směřovat. no a máme tu trojku u které si tvůrci nejspíš řekli, jakou největší blbost dokážeme vymyslet? je tu všechno. žraloci požírají lidi. žraloci zniší washington d.c. a všechny jeho pamětihodnosti, žraloci zničí zábavní park (nejlepší scéna ve filmu) a nakonec jsou zde i žraloci ve vesmíru. nefunguje tu vůbec nic. celé je to už jen komedie. horor není nikde. logika (v rámci těhle filmů) v háji a navrch david hasselhoff v roli, kde je mi tak nesypatický až to bolí. nechápejte to špatně. pořád je to sranda. pořád to ujde ale už to není ono. musím přiznat že na čtyřku se netěším. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Dne 3. března 2015 vyhlásila většina výrobní produkce stávku kvůli nedostatečnému finančnímu ohodnocení. Všichni stávkující byli vyměněni a film byl dotočen s náhradní produkcí. (Terva)
  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama