Reklama

Reklama

Mordparta

(seriál)
Česko, (2016–2017), 15 h 13 min (Minutáž: 52–62 min)

Scénář:

Tomáš Bombík

Hrají:

Jiří Bartoška, Vojtěch Kotek, Markéta Plánková, Pavel Batěk, Jiří Bábek, Anna Fialová, Jana Pidrmanová, Kristýna Boková, Milena Steinmasslová, Adam Ernest (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Diskuze

rokator

rokator (hodnocení, recenze)

První polovina série šla, potom zvolna sešup a poslední díl byl jen ztráta času... Doufám, že nebude druhá řada...

 

Jinak výtka k ozvučení je tu často, přidávám se i já...

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Nájemný vrah, přezdívaný Čistič? Jako vážně? Začínám si myslet, že jméno Tomáš Bombík je psedonym nějakýho scenáristickýho softwaru.

na příspěvěk reagoval Neklan006

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Zatím koukám na první díl, ale... proboha koho to pustili k práci jako zvukaře, případně který vůl mu diktoval, jak to nazvučit? Hučí to, atmosféru doplňuje množství ruchů z okolí, ale hercům nerozumím, co říkají. Bartoška něco zahuhňá, ale rozumět není ani písmenu. Hlavně že je slyšet šlapání na chodník a šumění provozu z dáli.

Mimochodem, neříkali už několikrát skuteční soudní lékaři, že odhadnout čas smrti na hodiny je  nesmysl? Že se toho tvůrci detektivek stále drží...?

Kacer

Kacer (hodnocení, recenze)

Nefra , Malarkey

Jde o budovu v Jetřichovicích, č.p. 124. Minimálně v nedávné historii složil jako Dětská ozdravovna :-)

Trochu dezolátní stav při natáčení je reálný, asi před rokem a půl jsem šel okolo, člověku to nedalo přelézt plot a trochu to prozkoumat. V podvečer má místo trochu zvláštní atmosféru.

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

Nefra

Také bych to rád věděl, na internetu jsem nic nenašel a filmovamista.cz mlčí. Jinak musím říct, že jsem zatím Mordpartou hrozně zklamanej. Jasně, je to pod primou, takže jsem nemohl čekat zázrak, ale zatím mi přijde, jak kdyby celý seriál byl nějakými Rodinnými pouty zasazenými uprostřed kriminálky. první, druhej a speciálně čtvrtej díl spíš furt někoho a něco řeší, než aby řešil případ. Mám strach, že třetí díl zůstane kvalitně osamocen v šedi a nudě. Skoro až mám pocit, jak kdyby tento seriál byl natočen jenom proto, aby se na něj dívali milovníci Ulic, Pojišťoven a Nemocnic, jen s tím rozdílem, že seriál je zasazen tentokrát do policejního sboru mordparty...chce se mi z toho blejt. 

na příspěvěk reagoval Kacer

Nefra

Nefra (hodnocení, recenze)

nevíte náhodou, kde byl natáčen poslední díl Převýchova? Zaujala mě ta zvláštní budova, okolo samé skály...

na příspěvěk reagoval Malarkey, Kacer

Příspěvek byl smazán administrátorem.

randalll

randalll (hodnocení, recenze)

Až moc okatě a násilně je nám přednášeno, že policajti mají i své osobní trable. V jednom díle u několika z nich a na mě to působí už jako rušivý element. Výkony herců nejsou zase tak špatné, ale třeba paní Plánková však chce působit tak moc a moc přirozeně, že už někdy přehrává - nevěřím jí to. Spíše se mohlo vsadit na neokoukané tváře. Tuším, že třetí díl si asi nechám už ujít, protože si myslím, že o nic nepříjdu ...

BarkaS

BarkaS (hodnocení, recenze)

Jedna hvězdička za to, jak je to pěkně natočený. Dialogy hrozný, hadry hrozný, výkony bohužel taky. Policajti si kvůli těm všem nesmyslům musej rvát vlasy. Já si je skoro rvu taky.

pop.z.pop

pop.z.pop (hodnocení, recenze)

vrahem je údržbář :/ celkem na prd, jestli teda poznám pokaždé vraha po deseti minutách, snad to nebude on a bude nějaké překvapení

Uživatel Peabody smazal svůj příspěvek.

Peabody

Peabody (hodnocení, recenze)

jen odjmy z prvnho dílu, proti 1 oddělení ani po kontníky, především proto, že 

1) dialogy jsou místy papírové, šustí, neživotné

2) hudba je pseudodramatizující, podivně kvílivá, rádoby vyvolávající napětí aniž by se to dařilo, alespoň  tedy ne u mne. Herecky zatím hodně studené, Markéta pLánková je sice na koukání pěkní, ale měl jsem pocit, že používá jen jeden herecký výraz, pan Bartoška zajímavý, ale zdálo se mi bez vztahu k ostatním, jen v rámci rodiny, to vztahy v 1. oddělení mezi nimi jednoznačně jiskřily a nějaké byly, tady se prostě sešli herci a zase odejdou, Pavel Batěk taky bez výrazu, manželky jedna jako druhá, pes aby je od sebe rozeznal, překvapivě asi nejlepší Vojta KOtek, což bych tedy nečekal. Prudící vrchní šéf už tu taky byl nkrát. 

3) příběh a jeho rozkrývání je taky zdá se mi spíše knižní, reály nepříliš reálné, je to odnikud = odkudkoli. Uvidíme, ale zatím je to taková spotřebka narychlo ušitá, když je poptávka. 

Fajt

Fajt (hodnocení, recenze)

Tak další předražený nesmysl je tu. Jediné co nám naše TV stále dokola servíruje jsou vraždy, nemocnice ala sci-fi a vaření, dnes kdy se převážně lidé krmí kdovíčím a kdoví kde...Na solidní komedii, dnes už prostě nikdo nemá !!!

Coleator

Coleator (hodnocení, recenze)

LB1

Hodnocení celého seriálu je zatím zamčené, jde hodnotit pouze jednotlivé části, případně sérii...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel LB1 smazal svůj příspěvek.

DanielDall

DanielDall (hodnocení, recenze)

Bez chuti a bez zápachu.

rozhodně bych to neoznačil za kriminálku "severského typu" jak se nám snaží Prima vnutit.  Je to jen taková primácká variace na kriminálku anděl.

Pepi74

Pepi74 (hodnocení, recenze)

Neslaný nemastný, barvy vyblitý, zvuk špatný, příběh o ničem. Ne děkuji....

mirec222

mirec222 (hodnocení, recenze)

Tak kvalitu Prvého oddelenia to určite nedosiahlo, ale dalo sa celkom na to pozerať. Určite sa to oplatí sledovať ďalej. Je ťažké to úplne hodnotiť po prvom dieli, preto si treba počkať na ďalšie. Dúfam, že Bartoška v ďalších dieloch ukáže viac svoju hereckú charizmu. V tomto dieli sa mi pozdával Karel Dobrý :)

Uživatel Eleanor05 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

filmfanouch

filmfanouch (hodnocení, recenze)

TheKLF

No na první oddělení to rozhodně nemá to máte pravdu. Bylo by to fajn stejně jako v oddělení koukáme do pozadí členů mordparty ale zase tam tahají lásku......... :(

GANOUSEK

GANOUSEK (hodnocení, recenze)

Pitomej název, už to nevěstí nic zázračného. A také, jak moc velké volovině by se Bartoška upsal? No uvidíme

SimpanzJi

SimpanzJi (hodnocení, recenze)

Vypadá to moc. Jediná věc, co mě děsí, že tito dva pánové režisérové spolupracovali už na seriálu Dr. Ludsky. A nedopadlo to moc dobře.

Reklama

Reklama