Reklama

Reklama

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)

  • USA Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Po rozchodu s Jokerem se Harley Quinn (Margot Robbie) spojí s dalšími superhrdinkami, aby společně zachránily malou dívku z rukou obávaného narcistického padoucha jménem Black Mask (Ewan McGregor). Správná psychoušská jízda může začít! (Vertical Entertainment)

Diskuze

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

Příští čtvrtek 3. října začíná New York Comic-Con! Je potvrzeno, že DC komiksovka Birds of Prey tam bude mít svůj stánek.
Můžeme očekávat první trailer!

na příspěvěk reagoval woodsman

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

prosím tě to neni jako kdybys tady.........hajloval nebo tak něco, nikdo na celém světě, by nemohl být pohoršen, nad tím, když tady někdo napíše sex. 

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

Asi tak. Něco jiného jsou vulgarismy. Ale sex to není.:) Jinak,já to mám tak jak jsi psal. A i když v souč.době je mi tento film dosti u zadku,tak vím,že ho dosti pravděpodobně budu míti časem doma do sbírky. Jestli bude kino,jooo,tak to nevím. Ale uvidím ho,určitě. ;-)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Sex je jedna ze 4 základních potřeb člověka. Je to běžné slovo, které dokonce v USA označuje pohlaví. To určitě nikoho pohoršovat nebude, neboj. Kord na csfd v diskuzi k tomuhle filmu. A jestli ano, tak je to problém toho člověka a né tvůj. Neříkám, že určitá tolerance není v některých případech na místě, ale slovo sex opravdu není nic pobuřujícího.

na příspěvěk reagoval PKD

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

dragon94 , Yoshitsune

Protože po ČSFD můžou stále chodit různí pohoršenci, takže tak.

 

A ano film jsem odsoudil, protože jsem čekal v rámci jiného scénaristy a režiséra zlepšení co se týče humoru. Možná je to i tím, že mne nenadchl vzhled postav, nebo i postavy samotné. A mimo žánr věcí, co sleduju, už to tak trochu i je, komiksovkám už se moc nevěnuju a komiksům samotným taky.

na příspěvěk reagoval dragon94, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

proč ses snažil vyvarovat slovu "sex" to je zakázené slovo nebo co jako ? A co jako, tak tam bude sex, na to neni nic závadného a stejně tam uvidíš, jenom to jak padají do postele a pak jak sou obě přikryté až ke krku. Možná jedné z nich vstane vezme si to velice tenkou látku, zahalí se do toho a půjde si zakouřit. 

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Proč ses snažil vyvarovat slovu sex?

A víš co odsoudit film k tomu, že na něj možná někdy koukneš, protože tě vůbec nezajímá, ještě dřív než začala pořádná marketingová kampaň, tedy neviděl jsi ani jeden trailer, je poněkud předčasné. Neřeknu kdyby to bylo úplně mimo žánr věcí co sleduješ. Mě by dokument o Curlingu nejspíš také nebavil, ale ty vlastně víš, že se na to jednoho dne podíváš, jen nevíš jestli se na film těšit nebo ne... Což je prostě bez prvního traileru fakt těžký odpovědět. A i pak to může dopadnout různě či hrůzně.. viz. Suicide Squad, které mělo perfektní trailery.

Osobně pokud tě ten film zajímá, alespoň tak, že víš, že se na něj jednoho dne podíváš, tak bych s odsuzováním počkal, alespoň, až na první trailer a potom případně na první recenze.

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

A ještě u toho budou ve slevě. :D

Jinak slovo akce je definováno jako čin, zásah nebo jednání. Opravdu to neznamená jen souboje a přestřelky. (Já vím, že to víš)

Jinak najdou se vido záznamy z jistých boxerských ringů nebo baheních lokací, kde je možné tyhle věci pozorovat. Takže náročené na natočení to jistě není. Na herectví myslím, že také ne. Spíše, aby měli holky dobrou fyzičku a něco vydržely.

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No uvidím, ale asi si to nepustím hned jak vyjde Blu-ray rip. Až budu mít náladu na to si pustit něco, u čeho si tvůrci museli šňupnout něco fakt dobrýho.

Uživatel dragon94 smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Žádný trailer dosud nevyšel. Jen krátký teaser s asi 4mi scénami a z toho nelze poznat ani ň. Vše co má ten teaser má totiž i průměrný televizní seriál.

Lesbická akce byla i v první sérii, ale nepamatuji si z toho seriálu žádnou lesbičku. Vesměs se jednalo jen o prostitutky, které to dělali pro pobavení obecenstva. O nějaké větší náklonosti mezi ženami nemůže být řeč.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

no nejlepší by bylo, aby si Harley poznal. Ať už skrze komiksy, nebo animované filmy/seriály. Jestli v tom bude budoucnost nebo ne. 

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Jinak zbytek nepopírám, jen tady vyjadřuju názor a ano, zajímá mne váš názor (ne jen tvůj, o ten jsem se ani neprosil), páč mne názor ostatních zajímá . Já už se o americké komiksy moc nezajímám, proto se radši ptám tady vrchních komiksáků. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

To asi záleží co je tvým cílem. Se nás ptáš jestli se máš o film zajímat nebo nezajímat? To je asi tvoje věc. Nikdo tě do toho nutit nebude. Co čekáš, že ti tu řekneme, že to bude stát za to? Vždyť jsme neviděli ani jeden trailer a při historii DCEU bůh ví jak to dopadne.

Pravdu povědět ani na scénáristické a ani na režijní židličce nesedí nikdo kdo by v životě něco pořádného předvedl.

Ta poznámka s Hrou o Trůny ja tak strašně mimo. Protože tam žádné lesbičky nebyly, teplouši se tam objevovali, ale to je historicky dost přesné. Hra o Trůny je navíc seriálová záležitost a né filmová. Navíc je to již ukončená věc. A určitě nemá patent na zobrazení LGBT komunity a ani z daleka v téhle oblasti nejsou nejznámnější a už vůbec né první.

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Mám se trailerům raději vyhýbat a o film samotný se nezajímat, nebo se mám na trailery podívat a o film se zajímat? Jako už jen ta Harley doslova přetřená na bílo na tom plakátu mne hodně odpuzuje. A ten název taky.

 

A né že by mi vadilo, že ve filmu některé postavy, co byly původně bílé, budou hrát černoši a nebo že ve filmu budou hrát teploušci, lesbičky a transgendeři, ale od toho abychom se čuměli na lesbičky a teplouše tu máme Hru o Trůny. 

na příspěvěk reagoval dragon94, Yoshitsune

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94 , dragon94

Já mám doma všechny její verze a věř mi,tato je bezchybná. Ale někdo vdolky.... Ale ty jsi měl zřejmě na mysli vzhled,ne charakter,že? S tím Brucem souhlas. Je to fakt pěkná držka. Když je bez masky,často odvracím zrak,nekecám. Aspoň,že s ní,to už je lepší.;-) Selina taky nic moc. Harley si myslím,že vypadá docela ok. Za to mi moc nesedí ten Swampy,jeho design. Holt je člověk zvyklý na tu Mooreovu verzi.:) 

Sigebert

Sigebert (hodnocení, recenze)

PKD

Ta je tam skvěla, všichni tam jsou super :) Dokonce, ta herečka co to dabovala to střihla přesně jak jsem si to představoval v komiksu :D

na příspěvěk reagoval dragon94

Související novinky

Filmová Batgirl našla režiséry

Filmová Batgirl našla režiséry

21.05.2021

Studio Warner Bros. už nějakou dobu chystá filmovou sólovku Batmanova sidekicka v podobě Batgirl. Snímek měl původně točit Joss Whedon, po jeho problémech se ale režisér stáhl do ústranní a místo něj… (více)

Nový Piráti z Karibiku s Margot Robbie

Nový Piráti z Karibiku s Margot Robbie

27.06.2020

Margot Robbie si zvolila pirátský život. Zahraje si hlavní roli v novém chystaném filmu ze světa Pirátů z Karibiku. Scénář k zatím nepojmenovanému filmu pak napíše Christina Hodson, která dělala s… (více)

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

21.03.2020

Podle interních zdrojů to vypadá, že studio Warner Bros. seriózně zvažuje, jestli by nebylo lepší vynechat kina, a poslat snímek Wonder Woman 1984 rovnou na domácí nosiče a k digitální koupi. Důvodem… (více)

Reklama

Reklama