Reklama

Reklama

Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2016), 17 h 2 min (Minutáž: 40–44 min)

Kamera:

William Webb

Hudba:

Brian Kirk

Hrají:

Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Brian Dietzen, Emily Wickersham, Rocky Carroll, David McCallum, Joe Spano, Jon Cryer (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Gibbs, který projde fyzickou i psychickou proměnou, se vrací do služby. Členové týmu v boji s teroristy a vrahy musí udělat rozhodnutí, která mají dalekosáhlé důsledky. (Netflix)

Recenze (1)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10 let od konce Jagu a seriál, jenž vznikl právě kvůli němu - jeho spin-off žije dál. "Ty nejsi padouch z bondovky, jsi nula. Nemůžeš mluvit jako padouchové z bondovky, jen jako oňi umřeš!." Stále je to dramatické, akční, veselé a plné života, stále je na co se dívat. "Oni kliknou, já kliknu online rande. Tvoje noční můra co?" - "Ne to je spíš tento rozhovor." Postavy si vyvíjejí a rostou. Je tam moc zvratů jako smrt Zivi a utajené dítě které měla s Tonym. "Skončil jsem." - "Udělej co musíš." - "A uvěř tomu, čemu věříš." Odchod Tonyho emotivní, jsem zvědavý jak to bude fungovat bez něj. "Jsem zvláštní agent NCIS mým úkolem je sloužit a chránit naše námořnictvo a námořní pěchota po celém světě. Vnímám svůj odznak jako symbol autority a důvěry veřejnosti. Budu žít svůj život příkladně, s vědomím že mé činy mají vliv na mé kolegy i naši agenturu." - 99,9%. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (40)

  • Technickým poradcom pri natáčaní epizódy bol potápač Thomas Arklie, ktorý bol v čase natáčania zasnúbený s herečkou Pauley Perrette (Abigail Sciutová). (koba)
  • Herec Michael Weatherly (Anthony DiNozzo) oznámil svůj odchod ze seriálu v noci, kdy se tato epizoda odvysílala. (Katka189)
  • Molo na konci epizody je molo ve Ventuře, asi hodinu cesty severně od Los Angeles. Jen několik měsíců po odvysílání této epizody bylo molo silně poškozeno nárazy vln. (Katka189)

Reklama

Reklama