Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Oproti jinejm skvostum, ktere vyrabela televize Nova je tohle docela koukatelny. Herecky vykony mi pripadaly jako by spis improvizovali, ale ono s tak deravym scenarem se neni co divit. Nastesti i kdyz to je misty trapny, je to vetsinou docela pohodicka a kdyz to porovnam s jinejma skvostama (Rodinna pouta, libovolna telenovela) tak si to 3* zaslouzi. ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Když přistoupíte na pravidla seriálu (povětšinou neznámí herci, občasná zjednodušení soudobé popkultury) a dáte tomu šanci, bude vás to na české poměry celkem bavit. Řekněte, kolik seriálů dnes na televizi nezačíná slovem Kriminálka? Tady to občas máte taky, zjednodušeně a s mírným nadhledem, zdraviiim.... ()

Reklama

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Opět další z pokusů TV Nova přijít s něčím seriálovým a něčím originálním. A znovu to skončilo krachem. I když na nově by nám ukazovali zase hromadu koláčů sledovanosti a my bychom tak asi patrně zjistili, ře Redakce měla prakticky nepřetržitě sledovanost vyšší, než finále olympiády v Naganu, kdy Hašek, Jágr a spol. vyhráli poprvé v historii zlato. ()

Wez 

všechny recenze uživatele

Musím říct,že na to,že je to novácká produkce mě seriál celkem dost bavil i když spíš jsem se u něj tak ironicky zasmál pro jeho naivitu a blbost,rád jsem jej sledoval,protože jsem se u něj pobavil a víc jsem od něj ani nečekal-oproti různým těm novákům,ulicím a podobným sračkám mě seriál zaujal,i když naivita z něj smrdí na sto honů-možná za to může i výběr(ne ten pražský-fuj!!) celkem sympatických herců-za všechny bych jmenoval třeba překrásnou Pavlu Ptáčkovou,také mě kolikrát zaujala témata,kterými se seriál zabýval(nepostižitelnost demokratických papalášů nebo zametání jejich kauz pod koberec-to je opravdu jako ze života v banánové republice jménem Czechbabwe)-bezesporu ovšem nejlepší díl věnovaný tématice rasizmu,který začíná tím,že se negr zatoulá na skinheadský koncert plný holohlavých nácků v bombrech a čumí tam jak piča,místo aby se snažil alespoň zmizet-zkrátka opravdový inženýr a intelektuál-to je prostě paráda a takovou zápletku nevymyslí ani sám život-tu vymyslí pouze TV Nova-to je prostě excelentní!!!!Za to ještě hvězdičku přidám!! :-) ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Proc se da Redakce I a dalsi pokracovani pouze hodnotit dohromady ? Vzdyt to vubec nejde. Prvni dily me opravdu prekvapily, ze je Nova jeste schopna vyprodukovat neco rozumneho. A pak prisela druha serie, stupidni dil s jadernou elektrarnou a prostitutkama, Kodetova ochazi .. prakticky z dilu na dil klesl serial do odpadu. Nekdo se musel v produkci zblaznit. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama