Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

k212 

všechny recenze uživatele

No po dlouhé prodlevě, snižuji své hodnocení o dvě hvězdičky, asi jsem kdysi viděla tu lepší část Redakce. Navíc mě po první čtvrthodině přišli všichni herci tak nějak (tak úplně) křečovití až nevěrohodní a to je při pohledu na obsazení fakt hodně divný a svědčí to jen o tom, že něco je špatně - scenář a režijní vedení hádám. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost suchý seriál s nepřesvědčivými herci. Některé díly se daly, ale jinak bída a nula od nuly pojde. Nebavilo mě to. Takhle to v žádné redakci nechodí. Vykreslení redakčního prostředí, i práce samotných redaktorů, bylo absolutně nereálné. Napsali to, ale něco autentického se do toho nepodařilo aplikovat, a tak jsou k vidění pitomě pitvořivé epizody, které někdy pobaví, ale spíše je ten seriál na vypnutí. Není moc co chválit. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Lepších 40%. Oproti jiným seriálům je to ještě dobrý. Každopádně tak jako tak, až na občasnou vtipnost se jedná o vesměs celkem nudný, místy až trapný a naivní seriál, ve kterém se nenajde nic nového. Nicméně začátky byly lepší, tam bych dal možná i 3*, takových 50%, ale jakmile odešel Matásek a Kodetová, šla kvalita a vtip dolů a už to nebylo až tak moc na koukání, jen spíše pro chvíle velké nudy. Před tím se to jakš takš dalo. Výsledek je tedy těch 40%. Howgh! ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Když přistoupíte na pravidla seriálu (povětšinou neznámí herci, občasná zjednodušení soudobé popkultury) a dáte tomu šanci, bude vás to na české poměry celkem bavit. Řekněte, kolik seriálů dnes na televizi nezačíná slovem Kriminálka? Tady to občas máte taky, zjednodušeně a s mírným nadhledem, zdraviiim.... ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Další důkaz, že seriály by se zde měly hodnotit po sériích. Dala bych klidně i 5 hvězd za díly, kde byla Kodetová! Seriál byl netradiční s dobrými herci, vztahy mezi lidmi zajímavé a prostředí redakce pro mě osobně velmi lákavé. Poté následoval krutý pád, kdy jsem se už ani nechtěla dívat, jak celá "věc" vlastně dopadne. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama