Reklama

Reklama

Studio 60

(seriál)
  • USA Studio 60 on the Sunset Strip
USA, (2006–2007), 15 h 54 min (Minutáž: 37–60 min)

Tvůrci:

Aaron Sorkin

Hrají:

Matthew Perry, Amanda Peet, Bradley Whitford, Steven Weber, D.L. Hughley, Sarah Paulson, Donna Murphy, Nate Torrence, Merritt Wever, Columbus Short (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Seriál s fenomenálním obsazením přináší na obrazovku strhující drama, odehrávající se v zákulisí oblíbené noční komediální show Studio 60 on the Sunset Trip.
Když tvrdě kritizovaný výkonný producent dlouholeté noční show, uvádějící komediální skeče, přeruší živé vysílání a využije té chvíle, aby s hořkostí řekl, co si doopravdy myslí, lidi z branže, média i diváci jsou zmateni... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Jara.Cimrman.jr k tomuto seriálu (1)

Studio 60 (2006) 

Jsem příliš malým masochistou na to, abych dokázal vymyslet či vyprodukovat show, která musí být každý týden stále lepší a vtipnější, přičemž nesmí rýpat do amerických národních hodnot, náboženství ani zájmů inzerentů. Zvídavost mi však nedala možnost, abych tento tvůrčí proces ignoroval. A musím se přiznat, že dokud se tvořila show, politikařilo se a propukaly vztahy na pracovišti, tak to bylo skvělé. Jakmile však nastoupil na scénu americký patriotismus, a přes mé úpěnlivé prosby stále odmítal odejít, tak jsem se statečně rozhodl pomstít odebráním hvězdy. Snad kvůli tomu nebudu zapsán na seznam teroristů, ale kdy jindy si člověk může užít trochu toho vlastenecky-demokratického waterboardingu. ()

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama