Reklama

Reklama

Lovci lebek

(seriál)
USA, (2011–2012), 16 h 29 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Domenick Lombardozzi, Laz Alonso, Brooke Nevin, Jimmi Simpson, Malcolm Goodwin, Serinda Swan, Hubert Boorder, Robert Knepper, Derek Webster, Glen Warner (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Aby dopadli unikajúcich zločincov, skúsení šerifovia využijú služby bývalých trestancov, ktorým sa úspešne podarilo ujsť z väzenia. Kto sa najlepšie vžije do mysle väzňa na úteku? Bývalý úspešný utečenec z väzenia! Keď z väzenia ujde vrah August Tillman, federálni maršali Charlie Duchamp a Ray Zancanelli zvolia neortodoxný prístup na jeho dolapenie. Vytvoria špeciálnu skupinu zloženú z maximálne troch najväčšmi nepolapiteľných utečencov, ktorých kedy Ray chytil. Odsúdení Lloyd Lowery, Philomena „Philly“ Rotchlifferová a Shea Daniels s pomocou súhlasia iba v prípade, že sa im skráti doba trestu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

kingik 

všechny recenze uživatele

Seriál tvářící se v oblasti seriálové tvorby nadstandardně, ale vlastní stín nepřekročí. Vše se odvíjí od originální myšlenky zapojit do chytání uprchlých zločinců tři nej trestance, kteří z "lapáku" kdysi vzali roha a bylo je obtížné polapit. Nevím, kde na to scénárista Michael Gilvary došel, že by právě tohle mohlo fungovat v reálu, ale v zásobě nic duchaplnějšího neměl a pro účely seriálu je to něco neotřelého, co by mohlo vyvolat divácký zájem i když ten námět působí dost krkolomně. S realitou to poměřovat nelze, protože k takovému kroku by sotva došlo. Diváci zareagovali pozitivně a nezůstalo jen u jedné řady. Nicméně je nutné se smířit s tím, že na nějaké velké atrakce stran akčních scén ani známější herce nebyly finance a vděčný divák snad ocení, že se režie některých epizod ujal alespon známější režisér a sice Gavin Hood. To se odráží především na dobrém vizuálním pojetí a lepší kameře, která nevypadá, jak když je to to točeno dražším mobilem, což je častý nešvar současných rádoby vizuálně propracovaných seriálů. Příběhově se to nijak extra nerozvíjí a je to strojově točeno a to v praxi znamená nepříliš vtažení do děje, ale ono to ani tak není podstatné. Kdo je na seriálovou tvorbu zvyklý, tak se tím zabývat nebude, a kdo není, což je můj případ, tak si pár epizod dá. Příšerný český distribuční název "Lovci lebek" spolehlivě odradí sám o sobě. Mé hodnocení: 60% ()

Bohdy67 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názorem,že je naprostý nesmysl srovnávat lovce lebek s prison breakem...Prison byl určitě alespon v prvních dvou seriích daleko výše, v dalších dvou,ale zase pod úrovní, proto u obou dávám čtyři hvězdy a skoro stejné hodnocení. Lovci lebek jsou taková "coolovská" oddechovka na večer, bez nějaké strhnující akčnosti či drtivého zapojování mozkového traktu.Seriál má od všeho trochu a řekl bych že si na nic nehraje, za což má odemě tak vysoké hodnocení. 62% ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda, nuda. Po čtvrtém dílu mi to došlo. Tímto jsem se se seriálem rozloučil. Každý díl má naprosto stejné schéma. Uteče zločinec a 5 nesympatických postaviček ho 45 minut chytá. Nejsem příznivcem kriminálek a bohužel tento seriál je kriminálkou se vším všudy. Tento seriál nemá naprosto žádnou budoucnost. Otázkou pouze je kolik dílů každý stráví než seriál odsoudí a nasměruje do odpadních vod. A to ani nekomentuji naprosto debilní chování všech postav. Odpad! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Videl som len epizodu s T-Bagom (1x03), takze moje hodnotenie sa vztahuje k nej. Knepper to v sebe stale ma a navrat do svojej najslávnejšej postavy si neskutocne uziva. Lenze akonahle nie je na scene on, ale ta banda neschopnych trapakov, ktora po nom patra, tak je to totalna nuda. Pokial maju byt clenovia tejto grupy hlavni hrdinovia serialu, tak dakujem, ale neprosim a dalsie diely rozhodne vynecham. Jedine, zeby v serialy znova hostovala nejaka postava z Prison Breaku. 5/10. ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě prostě dostal. Má to spád, postavy mi jsou velmi sympatické a občas mají dobré "hlody" (hlášky). Je to přesně seriál dle mého gusta a navíc je zajímavé sledovat osudy vězňů, kteří pomáhají řešit případy s tím, že za odměnu za každý vyřešený případ se jim trest o měsíc zkrátí a naopak prodlouží, když jeden z nich něco provede. I když jsou to trestanci, každý se svou minulostí nejde jinak než s nimi na konci sympatizovat a fandit jim. V realitě by bylo o dost stěží posuzovat charakter skutečných trestanců. |Litovat je? Fandit jim? Nebo je odsuzovat?| A měli by jsme je všechny posuzovat stejně nebo podle míry činu, který spáchali? Přece jen vražda je vražda i když zabijete v sebeobraně, afektu nebo naopak úmyslně. Je to vlastně něco podobného jako v Zelená Míle. I když víte jakou ohavnost hlavní hrdina provedl stejně se nakonec neubráníte pocitu lítosti vůči němu... ()

Galerie (236)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama