Reklama

Reklama

Vikingové

(seriál)
Trailer 3
Irsko / Kanada, (2013–2020), 66 h 51 min (Minutáž: 44–51 min)

Tvůrci:

Michael Hirst

Scénář:

Michael Hirst

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Clive Standen, Alexander Ludwig, Linus Roache, Moe Dunford, Jessalyn Gilsig, Jefferson Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(89)

Drsné drama vikingského hrdiny Ragnara Lothbroka, který ve snaze o rozšíření vlivu seveřanů zpochybňuje kvality neschopného vůdce, kterému chybí vize. (Netflix)

Recenze uživatele Wallis3 k tomuto seriálu (3)

Vikingové (2013) 

Ač start 1. série seriálu byl takový pomalý, ačkoliv seriálu škodí prudérnost, kde schází nahotinky-po sexu všechny zabaleny do houní a kožešin, na to jak naznačují grúpnsex apod. a schází usekaný končetiny, či rozdrcený lebky-při mlatách na sekery by to člověk očekával, kór u barbarských seveřanů, tak prostředí, podmalované skvělou hudbou vás vtáhne tak nehorázně, že konvertuji k Ódinovi, Thórovi a Lokimu a falešnému bohu nedám šanci :-) Ragnar je sympaťák i umí lézt na nervy, Lagertha, no ehmmm, slint... ty houně a kožešiny ona prostě umí nosit a Floki je můj oblíbenec a správnej rapl ()

Série 3 (2015) (S03) 

Trošku mě tam sere to panbíčkování, ale vidět Flokiho pohrdavý xichty, když na to dojde, stojí za to. Atmosféra houstne, intrik přibývá. Jsem napnutej, jak se Rollo projeví dál. Jen houšť, jen houšť!!! ()

Série 4 (2016) (S04) 

,, KDYŽ BALDER, ÓDINŮV MILOVANÝ SYN ZEMŘEL, NEJEN LIDÉ PLAKALI, ALE I OHEŇ SE ROZPLAKAL. A ŽELEZO A VŠECHNY OSTATNÍ KOVY PLAKALY. KAMENY PLAKALY. ZEMĚ PLAKALA." Nechť Freya vezme Helginu duši pod svou ochranu a Floki, nechť je věrný svým bohům, a Ódin a Thór jej opatrují. Neskutečný seriál, neskutečné gradace příběhů. Bál jsem se těch dvaceti dílů, ale ty utekly ani nevím jak. Konec 16té epizody, kdy samotný Ódin zvěstoval smrt Raganrovu s nádhernou hudbou, to byla nefalšovaná husí kůže!! Trošičku zklamání z boje za Ragnarovu pomstu, ale zbytek to zas vynahradil. ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Vikingové míří do Valhally

Vikingové míří do Valhally

20.11.2019

Seriál Vikingové od History Channel odplouvá se svojí závěrečnou šestou řadou do věčných lovišť, streamovací služba Netflix má teď pro fanoušky drsných seveřanů ale dobré zprávy. Spolu s tvůrcem… (více)

Vikingové míří do finále, co je nahradí?

Vikingové míří do finále, co je nahradí?

04.01.2019

Největší hit stanice History seriál Vikingové se blíží do finále. Seriál bude zakončen šestou sérií pravděpodobně zkraje roku 2020 a jeho tvůrce Michael Hirst (Tudorovci) spolu se studiem MGM… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Reklama

Reklama