Reklama

Reklama

Vikingové

(seriál)
Trailer 3
Irsko / Kanada, (2013–2020), 66 h 51 min (Minutáž: 44–51 min)

Tvůrci:

Michael Hirst

Scénář:

Michael Hirst

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Clive Standen, Alexander Ludwig, Linus Roache, Moe Dunford, Jessalyn Gilsig, Jefferson Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(89)

Drsné drama vikingského hrdiny Ragnara Lothbroka, který ve snaze o rozšíření vlivu seveřanů zpochybňuje kvality neschopného vůdce, kterému chybí vize. (Netflix)

Recenze uživatele Winderyx k tomuto seriálu (2)

Král králů (2020) (S06E11) 

Taková normální Vikings díl povídaní o ničem prakticky už se nechali i GOT inspirovat a to co aspoň VIKINGS nějak drželo, a to ukázání samotné bitvy tady opět není. Hvězda za to, že ho nenechali žít, ale, že by se s nim pěkně rozloučily no nevím na koni BJORN vypadal jako by nebyl po smrti, ale spíše po něčem jiném výraz mluvil za vše. Odkud se najednou vzala větší armáda než ta ruská v té době hmmm no, ale tak samotný tvůrce se nechal slyšet, že to podle historie už nebude tak co. Už jenom čekám kdy tam uslyšíš BANZAI a přiletí na dracích JAPONCI. Jediné v co doufat, že to bude mít aspoň důstojný konec i když ani tomu nevěřím ()

Opona padá (2020) (S06E20) 

Celkově jsem opět rád, že jsem na základě předešlých naprosto nudných sériích čekal, že to skončí na ho.... a rozepíšu se, ale ono se ten konec i dal normálně bych tomu nedal tolik hvězd, ale překvapili mě. Samozřejmě konec s Hvitserkem měl mít nějakou rychlou symboliku která ve finále nedává smysl, ale chápu museli to už uzavřít. Nejhezčí konec má samozřejmě jak se očekávalo Ubbe. Asi nejlepší chvilka byla mezi Hvitserkem a Ivarem kde prakticky ukázali opět, že poselství se jednoduše nemusí naplnit. A že ani jeden by toho druhého nezabil což s říkejte jak chcete, ale tady tihle dva vždy drželi při sobě nakonec co u jiných synů se nikdy nestalo. Dosti mě taky překvapilo, že i tyhle hlavně 5 posledních dílů mělo i kontext s Historii a působilo to i tak ne jako předešlé série kde prakticky se vždy něco dělo poslední dva díly osobně kdyby místo některých debilních dílů tohle dali dohromady tak to mohlo i lépe skončit, ale zase buďme rádi, že to nebylo skoro opět jenom sex nesmyslné dialogy a poslední dva díly bitva u které jste nějak věděli jak to skončí. Seriál by lépe skončil potom co šli pomstít do Anglie a tam to mělo skončit bohužel, ale i tak tenhle seriál opět říkám skončil i dobře ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Vikingové míří do Valhally

Vikingové míří do Valhally

20.11.2019

Seriál Vikingové od History Channel odplouvá se svojí závěrečnou šestou řadou do věčných lovišť, streamovací služba Netflix má teď pro fanoušky drsných seveřanů ale dobré zprávy. Spolu s tvůrcem… (více)

Vikingové míří do finále, co je nahradí?

Vikingové míří do finále, co je nahradí?

04.01.2019

Největší hit stanice History seriál Vikingové se blíží do finále. Seriál bude zakončen šestou sérií pravděpodobně zkraje roku 2020 a jeho tvůrce Michael Hirst (Tudorovci) spolu se studiem MGM… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Reklama

Reklama