Reklama

Reklama

Vikingové

(seriál)
Trailer
Irsko / Kanada, (2013–2020), 66 h 51 min (Minutáž: 44–51 min)

Tvůrci:

Michael Hirst

Scénář:

Michael Hirst

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Clive Standen, Alexander Ludwig, Linus Roache, Moe Dunford, Jessalyn Gilsig, Jefferson Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(89)

Drsné drama vikingského hrdiny Ragnara Lothbroka, který ve snaze o rozšíření vlivu seveřanů zpochybňuje kvality neschopného vůdce, kterému chybí vize. (Netflix)

Recenze uživatele Jaro.Krafcik k tomuto seriálu (4)

Vikingové (2013) 

Konečne som dorazil vikingov a musím uznať že prvé dve série boli veľmi dobré. Potom už iba neškodný priemer a ani tá posledná séria ma nepresvedčila na lepšie hodnotenie. Samozrejme to niekto porovnáva z GoT, ja ešte nemôžem. Nakoľko som nevidel všetky série ale Vikingovia boli dobrým seriálom s výborným vizualom a perfektnými postavami. Určite lepšie ako ich tohtoročný spin off, valhalla. 3* ()

Série 1 (2013) (S01) 

Napokon má prvá seria vikingov hodnotenie za štyri pekné hviezdy. Ale s prižmúrenymi očami, ak by bolo viac epizód asi by som lepšie nedal. Neviem či to je aj videohrou ktorú teraz hrám, ac Valhalla, ale určite sa tu ubisoft inšpirovali. Hra je fantastická, seriál menej, ale ak to porovnám s takým GoT, vikingovia ma bavili viac, aspoň prvá seria ragnara a spol. S našimi slovanmi by to nemal porovnávať fakt nikto. 4* ()

Série 2 (2014) (S02) 

Druhá séria bola miestami fakt lepšia ako tá prvá. Zatiaľ ma to baví, viac ako GoT.. o Slovanoch radšej ani nehovorím. Uvidime čo Ragnar predvedie v tretej sérií. Zatiaľ to má ale svoje čaro, možno aj vďaka videohre ac Valhalla, ktorú popritom niekedy zahrám. 4* ()

Série 3 (2015) (S03) 

Obsahovo najslabšia séria. Hlavne menej bitiek, ten plešatý Ragnar mi vôbec nesedel. Uvidíme čo prinesú ďalšie, ktoré budú mať už cez 20 epizód. Chválim aj posledné epizódy lebo tie sa vydarili. 3* ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Vikingové míří do Valhally

Vikingové míří do Valhally

20.11.2019

Seriál Vikingové od History Channel odplouvá se svojí závěrečnou šestou řadou do věčných lovišť, streamovací služba Netflix má teď pro fanoušky drsných seveřanů ale dobré zprávy. Spolu s tvůrcem… (více)

Vikingové míří do finále, co je nahradí?

Vikingové míří do finále, co je nahradí?

04.01.2019

Největší hit stanice History seriál Vikingové se blíží do finále. Seriál bude zakončen šestou sérií pravděpodobně zkraje roku 2020 a jeho tvůrce Michael Hirst (Tudorovci) spolu se studiem MGM… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Reklama

Reklama