Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 10
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 10

Recenze (115)

UniqueNett 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku jsem se bála, že odpojením Původních z TVD bude trošku nuda. No tak to jsem se ovšem dost spletla. Možná bych i řekla, že The Originals jsou mnohem napínavější a akčnější než TVD. Elijah je mou velkou slabostí, takže jsem ráda, že je tu více vidět. Klaus je prostě Klaus a zůstane jím ať už v TVD nebo v The Originals (myšleno v dobrém slova smyslu). Trošku mě mrzí, že byla odsunuta Rebekah, ale věřím, že se opět do děje vrátí. Příjemnou změnou je Marcel a Hayley. Oblíbené postavy: Elijah, Klaus. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Po pilotu, který byl ještě v rámci TVD jsem se musela přemáhat, abych tomu seriálu dala šanci. Když jsem pak zjistila, že pilot samotného seriálu je opakování té samé epizody z jiné strany, málem mě to znechutilo natolik, že jsem se nechtěla dívat na další díl. Ale asi bych litovala, protože mě to docela strhlo, odhlédla jsem od toho, že bych od Originals očekávala příběh z minulosti a o všech, a taky jsem odhlédla i od toho debilního nápadu s magickým dítětem. Nakonec se mi první půlka série líbila asi tolik, jako první řada TVD, jenže pak Spoiler odešla Rebekah, což mě naštvalo, protože jsem se na to začala dívat víceméně hlavně kvůli téhle postavě konec spoileru. Myslím, že tím utrpěl i seriál, protože zbytek byl o poznání nudnější. Původně jsem vůbec nechtěla koukat na další řadu, ale když obsadili Daniela Sharmana, tak bylo jasno. Druhá řada se mi zatím možná líbí ještě víc než první. Připadá mi to víc zaměřené právě na originální upíry a tak to mělo být od začátku. 4* ()

Reklama

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Seriál je rozjetý slušně, uvidíme, co se z toho vyklube a jestli scénáristi velký potenciál nezazdí, jako se jim to povedlo u dalších řad kmenových TVD. Rodinku původních jsem si oblíbila, takže mi seirál vyloženě o nich rozhodně nevadí, i když mě trochu mrzí zmrazená linka Klaus+Caroline. Rozhodně vítám trochu dospělejší pojetí a odproštění se od scén typu: Miluju toho... ach ne, vlastně toho... nebo že by to byl přece jen ten první? :) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 22 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 10+1 _ TVD mě přestali bavit už při konci druhé série a někdy v půlce třetí jsem s nimi seknul. Ale i přesto jsem chtěl tohle zkusit. Rebekah je moje oblíbenkyně, tak jsem si ji nemohl nechat ujít. Celkově to je povedené a koukatelné, ale během těch 4 epizod, mě to vůbec nechytlo a nějak neláká abych sledoval dál. Občas se asi na nějaký dil mrknu kvůli Rebekah, ale pravidelně to sledovat už nebudu. 70% ()

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

První díly jsou celkem nekoukatelné, ale kvalita naštěstí po uvedení do děje stoupne. Seriál bohužel trpí stejným neduhem jako jeho starší bratříček - hezcí herci mají přednost před charismatickými a praktické činy, jako zbavit se někoho, kdo vás zradí každý druhý týden, se nedějí. Přes to všechno je to celkem příjemná oddechovka. A absence středoškoláků je velkým plusem. ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)
  • Joseph Morgan (Klaus) vyhrál cenu na People Choice Awards 2014 v kategorii "Favorite Actor in a New Series". (MonicaPixie)

Reklama

Reklama