Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Recenze (587)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

"Film" jsem si sehnal jen proto, že jsem byl upozorněn na sestřih jeho nejstupidnějších scén na Youtube. To znamená, že jsem v podstatě věděl do čeho jdu, tedy myslel jsem si, že vím. Nebylo to tak. O tom, že děj bude příšerná kravina, nemohlo být pochyb, ale to, co předvedl filmový štáb v čele s režisérem, kterého geniálním způsobem doplňoval zejména střihač a tvůrci CGI, jsem opravdu nečekal. Byl to takový neumětelský srágol, že jsem málem změnil své rozhodnutí, udělit snímku hvězdičku za nechtěný humor. Pak ale došlo na Karkulku, vzpomněl jsem si i na větu z první třetiny filmu: "Aerodynamika auta není dělaná na vlny." a přece jen jsem ji tam fláknul. Padla tam jak žralok na heliport. Už jen tři díly... ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

je tam tornádo, rozbouřené moře, vše vysvětlené v podstatě globálním oteplováním, a nejdřív se to moře rozlejvá do LA, všude samej žralok, kterej umí skákat strašně vysoko do výšky a jeho jedinou starostí je něco sežrat, a ke konci tam jsou i tornáda, která nabrala v oceánu kupu žraloků, a vždycky, když to tornádu zničej, tak ti žraloci z toho začnou padat, a to tam pak vidíte krásné WTF scény jako v trajleru. A to hlavně tuto: SPOILER: Holka vypadne z vrtulníku a sežere jí žralok. Ten pak po nějaké době padá na zem. A bývalá hvězda Beverly Hills, jak si mohla vidět v tom videu, mu skočí do držky i s motorovkou. Rozřeže ho zevnitř a vyleze z něj. Čirou náhodou to byl z těch tisíců žraloků ten, co zežral tu holku, co padala z vrtulníku. Chlápek jí vyndá, je v celku, ani on s tou motorovkou ji neškráb. Mít tak štěstí v životě, jak ta holka. Dají jí umělé dýchání a žije. Jupíííííí :D KONEC SPOILERU. Nádhernej WTF okamžik, ani oko nezůstalo suché :D Kdyby to těch WTF okamžiků mělo víc, tak v hodnocení přidám, ale hlavně v druhé polovině mě ta pitomost spíš štvala - a tím nemyslím, že jsou žraloci v tornádu. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Sharknado aneb Bude pršet, žraloci lítají nízko při zemi.. ukrutně debilní nebetyčná sračka, což je samozřejmě přesně to, co jsem od tohohle ultimátního braku s nejulítlejším námětem za poslední roky (nebo všech dob?) očekával.. rovněž jsem ale čekal, že to bude prdel a že si film bude dělat víc srandu sám ze sebe, přičemž ani jedno z toho se tady moc neděje.. šťáva tomu dojde asi po půl hodině a pak už Sharknado (to "WTF???!!!" na adresu geniálně dementního názvu si prostě nemůžu odpustit) vlastně jen nudí, což je ke konci už dost ubíjející, jelikož by tomu stačilo tak 50 minut stopáže.. jasně, člověk se i tak občas (vlastně často.. vlastně all the time..) uchichtne ve stylu "pane bože, jaká existence tuhle slátaninu vymyslela?", ale jinak to prostě až na pár výjimek vtipné není.. P.S.: pusťte si to jedině na sračku zmaštění, pak věřím, že to musí být nepřekonatelnej zážitek.. mně se takový rozpoložení bohužel zrovna nepoštěstilo :)) ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Když Steve Sanders na ulici motorovou pilou rozkuchne žraloka a z jeho pajšlu šťastně vytáhne živou kamarádku, to je úlet naprosto nevídanej. Zasmál jsem se hodně a nejvíc mě asi rozsekalo, že to má tři díly. Sračka neuvěřitelná, ale za jistých okolností zábavná kulisa (páč nám na noční v práci v televizi jela jenom Nova). ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Rozdíl mezi brakem a sračkou je obrovský a přesto, hranice mezi nimi jest nezřetelná a neuchopitelná. Žralokonádo, největší brakový hit současnosti, je ve skutečnosti jen bezduchá přetrikovaná sračka, která má sice výborně trhlou premisu, ale jinak je okolo ní jen zbytečný humbuk. Pokud jste milovníci skutečných brakových skvostů, Sharknado si nechte ujít, nestojí ani za to, abyste si ho mohli odškrtnout ze seznamu. Jedna hvězda za ultimátní barovou židli. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Takovým filmům se z prdele dává pět hvězdiček, ale na to prostě nemám žaludek. Efekty nejsou dostatečně trapné a hlášky odkazující na popkulturu nejsou dostatečně sofistikované ("We're Gonna Need a Bigger Chopper"). Nuuuda. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Len mi zostáva rozum stáť a verím, že to bol iba zlý vtip. Lacná hovadina s nechutnými digitálnymi efektmi,dementnými dialógmi, naprosto nelogicky konajúcimi postavami a ďalej ani nebudem menovať. Netvrdím že to bolo nudné,ale celú dobu som sa chytal za hlavu,ako môže niekto takúto magoriádu natočiť. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

I když tvůrci chtěli udělat nejhorší film světa. Což se jim skoro povedlo. Přesto prostě dát pět hvězd, nemůžu, i když by si to svým způsobem zasloužilo :). ... HODNOCENÍ: 25% (1*) ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

Panebože to byla kravina. :-D Rozřezat motorovkou žraloka vejpůl mě snad nejvíc rozesmálo. A to psali na magazínu "Americký katastrofický film". Ani ho*no! Bylo to k smíchu. :-D 1* za odvahu natočit takovou sra*ku. ..(20%) ()

asinus 

všechny recenze uživatele

Asi jsem suchoprd, ale přišlo mi to takový nijaký. Největší haluz peklo film si představuju jinak. Když už se rozhodli, že natočej totální sračku, tak si myslim, že toho mohli dokázat výrazně víc. Ne, že bych se párkrát nezasmál, ale aby mě to bavilo, to ani zdaleka. Jestli nemáte kvalitní společnost, se kterou u toho prokecat nudný dialogový scény v absurdnějším stylu, tak nemá smysl na to koukat, místní klipy a trailer stejně bohatě pokrejou to "nejzajímavější", co se tam za hoďku a půl stane. ()

TomPrusik1 

všechny recenze uživatele

Kdyby někoho zajímalo, kde udělali soudruzi z USA chybu, tak úplně všude. V prvním případě udělali chybu největší a to, že to mysleli vážně (asi). Kdyby ne a film by byl myšlen jako komedie, popřípadě parodie na blockbustery, tak bych neváhal s pěti hvězdičkami. Tenhle film má vše co má mít. Drsný sexy hrdinu se nebojí zachránit děti v autobusu, který řídil opilý bratr řidiče Otta a poslal to z mostu dolů. Není nouze o sexy slečny v minisukních co třímají brokovnice a motorové pily a zatraceně dobře hrají (asi tak dobře jako všichni). I zákony fyziky jsou porušeny a to nemusíte být žádný Einstein, abyste na to přišli (vybuchující auta, létající do výšky deseti metrů, nenapnutý provaz při vytahování dětí...). Je tu i peckový scénář, který krom fórků o těch zpropadených žralocích, zabrousí i do rodinného dramatu. A pak samozřejmě samotná geniální myšlenka o žralocích, co se dostali pomocí bouře na pevninu, plavou v kanálech a pak létají i v tornádu. Já osobně jsem se dobře bavil a smál, protože mám tyto věci rád. Ale pokud bych to měl hodnotit po filmové kvalitě, tak tu není ani jedna vydařená věc. Každopádně natočit VTIPNÝ A TRAPNÝ film s rozpočtem 1 mil dolarů (což na tohle není moc peněz) a ještě na tom vydělat a padnout do hlavního téma diskuze na internetu, to si zaslouží potlesk v podobě jedné hvězdičky. Už se těším na dvojku.... Tam bude víc motorových pil ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

V životě mě nenapadlo, že to řeknu, ale v tom filmu bylo sakra málo žraloků!!! Jakože seriózně, kdyby si ten film přiznal (nebo si to přiznal?), že je komedie a kašlal na nějaký nezajímavý vztahy postav (který se kdovíjak stanou samozvanejma hrdinama) a dal tam víc žraloků, tak to je dokonalý céčko. Ale takhle mě to štvalo a já šel s hodnocením nízko. Měl to být větší úlet, ale tohle se dle mého názoru tak nějak drželo při zemi. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Fine, kam to jdeš, venku padají žraloci. Asylum filmy moc nesleduju, takže nevím jestli tenhle nějak vyčníval. Tu bude zbytečné cokoliv komentovat. Už jen ta pointa, že tornádo posbírá z moře nekonečně mnoho žraloků a postupně je rozsévá a zatopuje celé LA nemohla být myšlena vážně. Auto jede po cestě a pod ním plavou žraloci, hahaha :)) Každopádně byla to poměrně zábava. Především ten závěrečný rozparovač skok Stevea byl hotový skvost celé filmové kinematografie. Někdy mě komedie nudí více než tenhle žraločí horor, proto 1*. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Tsunami, Tornádo, Žraloci, katastrofický film all in one. A ešte k tomu žánrovo aj komédia a rodinný. Len doteraz netuším, prečo žraloky vymrsknuté na súš sú vlastne také hladné. Žeby boli stresované zmenou prostredia? ()

skrblik007 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejtroufalejších filmů za posledních pár let. L.A. zasáhla žraločí přeháňka a všichni jsou totálně v hajzlu... než objeví motorovky :-) Největší otázkou však zůstává, na čem tvůrci v době pre/post-produkce jeli. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Povedal som si, že Asylumu dám ešte šancu už len kvôli takémuto rozpoluplnému hodnoteniu : ODPAD - PLNÝ POČET. Ale opak je pravdou, ..nie o efekty mi vôbec nejde, na tie som bol pripravený, lenže ono je to fakt debilita a ešte k tomu amatérska. Prečo? Celý film je o tom ako sa malá skupinka prebíja zaplaveným mestom, bojuje o holý život, zabíja žralokov rôznych druhov a keď si všimnete, všetko naokolo žije pokojným životom. V niektorých záberoch je to až nechutne vidieť. Tornáda sa točia, ale nič nezničia...asi to mali v scenári, aspoň že žraloci mali kolotoč zdarma. Čo sa týka hercov tak Ian Ziering docela v pohode, to sa však nedá povedať o Tare Reid...nechápem kam to táto "sympoška" dopracovala. 20% ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se označit jako člověk s primitivním smyslem pro humor, takže jsou jaksi tabu nějaké kladné známky za nechtěnou komediální stránku filmu získávající nevídané (v rámci Asylum) hodnocení právě díky tomuto podílu žánrů. Asi se přidám k většině udělující hvězdičku za krásný obal. Pokud můžu vůbec říct něco kladného o společnosti Asylum tak asi jedině to, že mají vždy cool obaly lákající na všelijaké digitální sračičky, kterým při sledování filmu hravě spočítáte pixely…….bez opakování samozřejmě. ()

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama