Reklama

Reklama

Empire

(seriál)
  • USA Empire
Trailer
Drama / Hudební
USA, (2015–2020), 74 h 15 min (Minutáž: 42–47 min)

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Terrence Howard, Taraji P. Henson, Jussie Smollett, Bryshere Y. Gray, Trai Byers, Serayah, Kaitlin Doubleday, AzMarie Livingston, Malik Yoba (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(102)

Silné a sexy drama o rodinné dynastii, které mapuje život ředitele hudebního impéria a souboj jeho tří synů a bývalé manželky o následnický trůn. (Disney+)

Recenze uživatele ER k tomuto seriálu (1)

Empire (2015) 

Platí pro I.sérii.....Hodně povrchní seriál,kde se téměř vše třpytí do všech světových stran. A byť se i tady ukazuje ,že není všechno zlato,co se třpytí (vcelku se tam i střílí a morduje), je to podáno velmi tuctové a snad jen "dětští" fanoušci r´n´b nebo hip hopu se u toho tetelí blahem . A postava Cookie...co ta všechno stihne- zápletku s FBI,gangstery...,vlastně ona se připlete snad do všech scén a způsobem,že jde z toho hlava kolem (např. při odchodu z domu,se stihne "srazit" s dalšími postavami a vytvořit další scény jakoby se všichni pohybovali v bludišti). Jinak co se pohledu na současný hudební bussines týče,mohu jen chválit. Je tu vše,co se v této branži děje a že i postarší paní,která je navíc 17 let v kriminálu, může produkovat současnou r´n´b a hip hop hudbu( rozuměj branži ovládají staří páprdové,kteří lidem nastrkávají mladé ksichtíky potažmo štíhlé prsaté holky,čest vyjímkám). Na odpoledne dobrý seriál s dobrými songy,ale hlavu jsem musel raději "vypnout". PS. Je fajn,že je seriál protkán skutečnými hvězdami show businessu a Jennifer Hudson shodila pár kilo (naštěstí se to neprojevilo na jejím hlasu). ()

Související novinky

Falcon a Zimní voják dostanou seriál

Falcon a Zimní voják dostanou seriál

31.10.2018

Scenárista seriálu Empire Malcolm Spellman byl najat, aby napsat limitovanou sérii Falcon and Winter Soldier. Šéf Marvelu Kevin Feige bude sloužit coby výkonný producent a hlavní role si zopakují… (více)

Reklama

Reklama