Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Recenze (159)

Noimosyniii odpad!

všechny recenze uživatele

V posledních pár desítkách minutách jsem myslela, že se unudím k smrti, ale pak jsem si uvědomila, že musím umřít nějakým lepším způsobem než prostě zhebnout u "Žraločího tornáda 3", a tak jsem to nějak přežila. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Nemám vůbec problém , tohle je prostě zábava. Taková ta lacinější  , jako nounejm desítka do kelímku , ale já se u toho prostě bavil. Filozofický přesah jsem opět nehledal. ()

Ag... 

všechny recenze uživatele

Po předchozích dvou dílech dostanete opravdu velký nášup žraloků a když to dáte do konce dočkáte se neuvěřitelných scén, které by vás ani ve snu nenapadli. ()

TerryHessian 

všechny recenze uživatele

Film zajímavý jen jak padají žraloci z nebes.... Člověk se zasměje.. Jinak podle mého jeden z nesmyslných béčkových filmů..... ()

kariholik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak když někomu řekněte o čem ten film je bude to vypadat že to je skvělá komedie a pak se na to kouknete a nevěřite vlastním očím, kolosální blbost. ()

NatyR 

všechny recenze uživatele

Režisér musí mít v hlavě piliny, pokud to myslí vážně. Ale jestli přestanou točit bude mi to opravdu mrzet, takhle dobře jsem se nikdy nebavila. ()

Lucky001 

všechny recenze uživatele

TAk do třetice všeho dobrého? Dobrého? Tam není nic dobrého, vizuální triky se trochu zlepšily, příběh tragický, alespoň, že tvůrci člověka nenutí čekat 45 minut, než se něco začne dít a během 5 minut už jede hlavní "příběh" a "akce" střídá "akci". Navíc si ani nevybavuji nějako vtipnou pasáž... Ale za porod dávám aspoň jednu hvězdu. ()

panfilmu odpad!

všechny recenze uživatele

Přepínám televizi..........a najednou. Žraločí tornádo 3. Neváhal jsem ani pikosekundu a zasedl jsem, bude to podobná kvalita jako raptoří ostrov, či Stonhendge apokalypsa, nebo snad mega žralok versus obří chobotnice. S úlevou jsem zjistil, že ano. O zábavu jsem měl tedy postaráno i když mě přítelkyně odsoudila. Přiznám se, ale že takovou koncentraci, docela známých herců, jsem ani já, gurmán nečekal. No i když herec je možná silné označení pro Iana Zieringa, ale postava Davida Hasselhoffa, mě utvrdila v tom že koukám na filmovou suprtrupr extra třídu. Útočící žraloci ve vzduchu i ve vesmíru, mě zas utvrdili v tom, že nikde nejsem v bezpečí. ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Mankote, to byla ultrahovadina... Ale stále mě baví sledovat, jakou zhovadilost si kluci vymyslí. Akorát ta Tara Reid kdyby nebyla tak příšerně neherecká a nečuměla furt jak půl prdele z roští... ()

MatyRock odpad!

všechny recenze uživatele

Ty kjávo, tak ono se to vážně přetavilo v parodii. Závěr opět celý díl značně vytáhl a má „zajímavý“ příslib do budoucna. 2/10 ()

gfrusvk odpad!

všechny recenze uživatele

Dvojku som videl pred siedmimi rokmi, a čo ja viem, mňa už asi tieto typy filmov neberú. Jasne, už pred zhliadnutím musí byť každému jasné, že to neni typ komédie, čo si človek pustí aj doma sám a náramne sa celý večer baví.. Od tohto pokračovania som čakal, že to bude aspoň zase nejaká ujetá šialenosť, plná čierneho, alebo aspoň takého trápneho sileného humoru, že to bude paródia kľudne aj sama na seba, taká jednoduchá zábava pre opitých tínedžerov, ktorí by si to pustili z recesie niekde na chate.. Ale bohužiaľ ani tak by som si ten film neužil, bola by to dosť veľká nuda aj pre podguráženého diváka... Nevadil by mi nereálny WTF dej a situácie, to by som od tohto filmu priam vyžadoval, kľudne nech tie žraloky žerú ľudí na ulici, na eskalátore, nech aj vybuchujú vo vzduchu, to je jedno. Nečakám žiadnu hlbokú pointu, nečakám vlastne vôbec žiadnu pointu, ale nech sa, sakra, v tom filme aspoň niečo, ČOKOĽVEK, deje! ()

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama