Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

chrustie odpad!

všechny recenze uživatele

Nesouhlasím, že česká televizní tvorba jde do prdele, protože česká televizní tvorba je už nějakých mnoho let v obří a tlusté prdeli. Pokud se budou pořád točit takovéhle sračky, tak v té prdeli taky i zůstane. Na zamyšlení už pak zůstává poslední otázka, a to ta, že pokud se točí takové kulturní dekadenty, tak musí být i společnost na tak ubohé úrovni, že se na tohle i čumí. ()

Moiseiwitsch odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem pár dílů shlédnul, abych věděl na co se dívají běžní lidé, když přijdou večer z práce. Udělal jsem chybu... Rád bych dal alespoň jednu hvězdu, ale nepřišel jsem na nic, za co bych ji udělil. Dříve seděli lidé u svíček a povídali si nebo četli dětem. Možná některé návyky tradiční společnosti byly lepší než ty, které chytáme mi dnes. Když nám vypnou elektřinu tak pobíháme po svých příbytcích jak pomanutí a jsme vyhození z rovnováhy, že nám většina přístrojů, kterými jsme obklopeni přestala fungovat. A přitom bychom některé večery mohly dělat jiné činnosti než sledovat tv. ()

Reklama

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha nudnejch seriálů, který se u nás vyrojili po roce cca. 2005. Nova a Prima to fakt zazdili. Adamec je řemeslník, všechno, co jsem od něj viděl je zcela řemeslná práci, nic víc, žádná snaha o upoutání okem. A hlavně ten nulovej příběh... Nechápu, jak se k takovejm seriálům můžou někteří kvalitní herci zapůjčit. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Co se nám to zase urodilo jako jeden z nejambicióznějších hitů letošního podzimu na Primě? Nová rodinná sága Cesty domů vsadila na tvář Mirka Etzlera, den předem si ho posadila ke Krausovi a voila, nedělní primetimový závan pominul stejně rychle jako ranní opar na okně. Nikoli náhodou CD připomínají už na první pohled rozředěnou Pojišťovnu, vedle Mirka je za kamerou osvědčený Adamec. A jestli dalšími tahouny mají být taková jména jako Švehlík, Smutná nebo Potměšil, tak děkuji, nechci. Všechny ty další Jeníkové, Zadražily, Limry a Dolanské si také odpustím a patrně upřu právo na zaujetí těm novým starům. Ale tak co už, v momentě, když jsem při dosledováni úvodního dílu došla v dalším měsíčníku, který napsal sám život, k tak povznášejícímu tématu, jako je Buďte lepší v organizaci lednice, protřela jsem zrak a řekla sbohem a šateček i letošní nové a báječné soapce. Toto opravdu není šťastný výsledek zdravého konkurenčního prostředí, které nám bují již šestým rokem. ...a uplynulo pěkných pár týdnů a po testu dílu druhého jsem jen zalitovala, že jsem tomu dala šanci. Kam se na tohle hrabe trendy umělost nováckých serošů a sterilní zkostnatělost ČT. ()

carott odpad!

všechny recenze uživatele

Ty, kteří se podíleli na vzniku tohoto filmu odsoudit za zločiny proti lidskosti. Zde je absolutně všechno špatně, od scénáře, přes herce (Ptáčková a Etzler jsou obzvláště špatní), po kameru. Ale co by se taky dalo od Adamce jakožto autora Pojištovny čekat.... Málokdy odsuzuju seriál po jednom díle, ale toto jinak nejde. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Při každé scéně bylo v ateliéru nataženo přes 150 metrů kabelů. (M.B)
  • V hospodě, která byla vytvořena v ateliérech, se vypilo 1 000 litrů nealkoholického piva a 15 000 šálků kávy. (M.B)
  • Jan Bílek se objevil před kamerou po 25 letech. Naposledy si zahrál ve snímku Pětka s hvězdičkou (1985), kde debutoval. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama