Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Cesty Primy jsou nevyzpytatelné a tak se bohužel tým nějakých skutečných odborníků na masovou zábavu vrhl směle do další práce a dal stvořiti sitcom Cesty domů. O to je vtipnější, že domů nikdo nedošel, stále se ti lidé bincají po studiu a tvoří a tvoří. Nekonečně mnoho dílů nás ještě čeká a tak nezbývá, než stanici vymazat ze své televize a nahradit zábavu něčím hodnotnějším, třeba procházkou po střepech, přiškrcováním nebo plováním v septiku. ()

Gilli 

všechny recenze uživatele

První díly byly velmi slibné ,to postupné odkrývání důvodu nepřátelství dvou rodin bylo napínavé. S přibyvájícimi díly to už začalo být slabší. Dějové zvraty dost předvidatelné.Například už od začátku mi bylo jasné že se Romeo (Šimon) a Julie (Venda ) dají do hromady . Dialogy místy až trapné,divák lehce uhádne dopředu co kdo řekne. Herecké obsazení celkem dobré ale ani herci jako je Dolanský nebo Švehlík tam toho k hráni moc nemají.Ptačková- Vitazková tam nehraje vůbec jenom odříkavá text.(Připadá mi ve všech rolích stejná). Trochu to oživila nová postava T.Hlavačka v podáni Martina Pisaříka . A skvěla Taťjana Medvecká . Mezi českými seriály patři mezi ty zdařilejší,pokud to nebudou moc natahovat pak se to může jen zhoršovat jako třeba Ordinace v růžové zahradě.--po půl roce Stalo se to čeho jsem se obávala začali to natahovat a je to čím dál horší. Další postřeh po 80 dílech je opravdu vidět, že ten scénář píše víc lidí a začíná se jim to vymykat z ruky. Tak si vymýšlejí nehorázné blbosti. Hrůza třeba to s tím jak se ten pachatel vrátí na místo činu , nebo jak nám předkládají jestli to není Martin někam odchází zrovna, když ti dva číhají ve vile přitom každý už stoktát viděl v upoutávkách kdo je vrah!..Jestli to tak půjde dál budu muset ubrat na hodnocení .Už se na to dívám jen kvůli Pisaříkovi a Smutné. Teď/nor 2012) už se na to nedá dívát vůbec nejvíc mně vadí to vyměňování herců s Novou je to jen o komerci dějově to už je o ničem! ()

Reklama

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha!!! Toto je nestrašnější hrůza a nějvětší neherecká a scénáristická tragédie v historii českých seriálů!!! Tahle rodinná "sága" Jiřího Adamce je duševní, psychický a neemociální TEROR na všechny normální filmové nebo seriálové fajnšmekry!! Na tohle se nedá dívat ani ožratý jako prase!! Hanba všem lidem, kteří se na takových zvěrstvech podílejí!! Nafackovat málo!!! ()

Haggy odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle zhovadilost si pamatuju z dětství a nedávno jsem na ni narazil v jakési repríze. Strašný seriál. V hlavních rolích - nachlastaný, odporný, špinavý, idiotský a úchylně šeptající Etzler s počínajícím mulletem a cédéčkem na hlavě, který smrdí přes obrazovku až do vašich obývacích pokojů, pitomá ženská, která neví jestli šukat s manželem, nebo s milionářem, dva otravní malí skřeti, kteří herecké nadání neviděli ani z jedoucího vlaku a věčně uprskaný dědek trpící syndromem pána tvorstva. Všem postavám bych tam nejradši natřískal, až na toho milionáře... Ten jediný je jakž takž snesitelný. Všichni se tam navzájem podvádějí s někým jiným a celé to vlastně stojí na tom, že se X dílů čeká na to, kdy to konečně praskne. Hrozná a utahaná perverzní představa o tom, jak má vypadat dramatický seriál. ()

DandaPiper odpad!

všechny recenze uživatele

Už vidím tvůrce Primy: Cože? Německý sračky došly? To nevadí, tak si necháme udělat vlastní, přece jen jsme sousedé, tak bychom to měli mít více-méně v krvi....a taky že jo. Úplně největší průser je, když se ?seriál? snaží být tak americky akční, tragickej nebo dojákovej. O té poněkud komické, ale především trapné "Jsem policajt/ka v utajení" linii ani nemluvím. Fuj, hnus. Radioaktivní odpad, zajistit a vystřelit do vesmíru. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Při každé scéně bylo v ateliéru nataženo přes 150 metrů kabelů. (M.B)
  • Během natáčení se spotřebovalo 6 500 sáčků čaje, bylo použito přes 3 000 kusů oblečení, na praní oděvů bylo spotřebováno 250 kilogramů pracího prášku, bylo využito 150 km lepící pásky, na efekty bylo spotřebováno 10 kilogramů střelného prachu, využito bylo 200 000 čističů oken na vitríny a vše skleněné, za květiny se utratilo 250 000 Kč a denně se vařilo 20 vajec na rekvizity. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama