Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

fleker 

všechny recenze uživatele

a hleďme, tak tady se ten připálenej ešus vecpal taky....mádl tebe je tady škoda....gou west.......já si tudle jentak sednul do čekárny u doktora (né že by mi neco bylo, to já jen tak vobčas dělám, nevobjednanej, zdravej jako rybička a pouštím lidi před sebe,,,pokud vám dělá dobře, když vám lidi děkujou, vřele doporučuju) a nejaka tehotna pani mi začala vočuchávat mladou frontu...že prej zbožnuje vuni novin a jestli by si mohla čuchnout..úchyla jedna ...rači sem se pred ni schoval na pány...znáte takový ty lidi co kaděj zásadně mimo domov? patřím k nim....doma ani kuličku..všechno to vodnosím do práce, do obchodaků, kin apo návštěvách..tak ušetřim za ty voňavky do mísy.....a nebudete verit co se přihodilo...rulicka byla prazdna a nebylo cim utřít...tak sem to vzal kulturní stránkou...jeden by řek že dospělí lidi dokážou přemejšlet,,,vydedukovat, když viděj že někdo de na wc s novinama a vraci se bez nich, co se asi mohlo stát.. (všichni ne)..ta pani stale nerozumela tomu, proč ji je nechci pučit a proč se tak podivně usmívám.. když sem ji oznámil, že došlo k havárii a že nejvíc to vodnesla helenka vondráčková tak to vůbec nepochopila.... hned nekomu volala a tlumočila tu zkreslenou informaci dál (lidi, a takhle vznikaj fámy )...a že prej noviny voněj...no jak kdy ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby jednotlivé epizody neměly hodinu, ale dvacet minut, tak z toho něco vykřesat snad i šlo. Bohužel v podobě jak to pojala N@va jde o stupidní záležitost se špatnými hereckými výkony, zoufale trapným pokusem o cameo role a neexistujícím scénářem. Dialogy jsou nevydařené až běda. Přesto oproti jiným seriálům ze stáje této komerční stanice jde stále o relativně snesitelnou záležitost. Mezi slepými jednooký králem, ale v tomto případě jde spíše o nedomrlé princátko. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly a naprosto mně to stačilo. Celé je to kýčovité (znělky mezi každým střihem jsou jako z telenovely), křečovité a naprosto stupidní a prvoplánovité (když už se blíží nějaký ten problém, zazvoní telefon nebo někdo přiběhne, že už je vše v pořádku - to je ale náhoda že!?). Jestli nemáme na lepší seriály, tak ať je raději nikdo netočí. ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

Hodnotit asi není úplně fér - já viděl jen jeden díl (a ještě k tomu ne úplně od začátku), ale bohužel ten, který tu zmínila kleopatra a gemini. A z toho dílu na mě civěly všechny znaky té typické novovské seriálovské produkce. Takže odpad a nikdy víc. PS: Viděl jsem ještě jeden díl a v porovnání s ostatní novovskou produkcí to zas tak hrozný nebylo... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Alexej Bavorov, Martin Dolensky, Marek Epstein a další .. Na začátku slušný český seriálový průměr tj. nějakých 50%. Bohužel jen prvních pár dílů, ty pozdější a druhá série už jistojistě míří do odpadu.. Naposledy jsem měl totiž také to "štěstí" vidět zrovna ten, kleopatrou popisovaný díl. Jen nevím jak skončil, nedalo se to vydržet do konce... Od té doby už seriál nesleduji ani příležitostně! ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama