Reklama

Reklama

Studio 60

(seriál)
  • USA Studio 60 on the Sunset Strip
USA, (2006–2007), 15 h 54 min (Minutáž: 37–60 min)

Tvůrci:

Aaron Sorkin

Hrají:

Matthew Perry, Amanda Peet, Bradley Whitford, Steven Weber, D.L. Hughley, Sarah Paulson, Donna Murphy, Nate Torrence, Merritt Wever, Columbus Short (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Seriál s fenomenálním obsazením přináší na obrazovku strhující drama, odehrávající se v zákulisí oblíbené noční komediální show Studio 60 on the Sunset Trip.
Když tvrdě kritizovaný výkonný producent dlouholeté noční show, uvádějící komediální skeče, přeruší živé vysílání a využije té chvíle, aby s hořkostí řekl, co si doopravdy myslí, lidi z branže, média i diváci jsou zmateni... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Carlossss k tomuto seriálu (1)

Studio 60 (2006) 

Dělat zábavu není žádná prdel... to je jasné každému, kdo Studio 60 on the Sunset Strip viděl. Do jaké míry se seriál shoduje se skutečností vážně netuším, ale myslím, že takhle nějak by to klidně mohlo probíhat. Začátek série je rozhodující... buď vás totálně nadchne a vy se budete třepat na další díl nebo se prostě nechytáte a můžete jít k šípku. Já byl velmi mile překvapen zdrcujícím nástupem všech účinkujícíh, ale bohužel toto tempo nevydrželo ani do třetího dílu. A konec série jsem dojel jenom setrvačností, abych se vůbec dozvěděl, jak to dopadlo... a kdo ten konec viděl, tak ví, že pokračování prostě vzniknout nemohlo. Průser, větší průser, totální průser... *čáry-máry*... všechno zázračně vyřešeno, můžeme zhasnout světlo a divit se, v jakém to pohádkovém světě vlastně žijeme... Verdikt? Pro mě slabší čtyři hvězdičky... za Matta Perryho a ostatní sympatické herce, kteří zde účinkují. ()

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama