Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

Billie777 

všechny recenze uživatele

Pořad o rádoby modelkách (které si vycpou silikonem prsa a párkrát se projdou po mole a už se nazývají profesionálními modelkami) a ostatních celebritách, který nemají očividně do čeho píchnout. Někdy se tam objeví reportáž, která mě zaujme, tak proto nedám odpad. Jenže to je málokdy. Většinou tam stejně pořád vidím Bartošovou a opravdu mě nezajímá, jaký má trable a nebo Hanychovou, která je slavná vlastně pro nic, stejně jako spousta dalších v českým showbusinessu. To je opravdu ztráta času. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Už před mnoha a mnoha lety v docela útlém věku jsem si dokázal na bulvár udělat docela jasný názor, který se od té doby nezměnil. Kdybych to měl říct těmi nejslušnějšími slovy, která mě zrovna napadnou, tak řeknu, že bulvár je naprostá pičovina, zlo, kokotina, koktejl z hoven a ztráta času, kterou si vůbec v televizi dokážu představit. A každý pořad zpracovávající toto téma, který se mi v televizi zrovna připlete před oči, jsem po pár vteřinách schopný ohodnoti a zatím se mi nestalo, že bych ho ohodnotil jinak než odpadem. V zájmu toho, abych měl co napsat i k dalším podobně orientovaným zbytečnostem v tomto okamžiku komentář ukončím a posunu se dál. ()

Reklama

m0lL!sS odpad!

všechny recenze uživatele

Rytmus života v multimediálním provedení. Byl tu Prásk, nyní je tu Top star magazín s Mahulenou Bočanavou...a co bude dál? Abych však Primě nedával pouze záporné bodíky, věřím, že řada lidí si k tomuto pořadu najde cestu a ráda se dozví něco ze soukromí celebrit. Já mezi ně bohužel (nebo bohudík) nepatřím a proto hodnotm tak, jak hodnotím... ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Ptám se: Existuje něco ještě horšího, než jsou VIP zprávy na Primě? A ihned si i odpovídám: ANO! Bohužel... Absolutní dno bulvárních reportáží představuje název s názvem (paradoxně) TOP STAR magazín - aneb (aspoň donedávna to tak ještě bylo) Iveta Bartošová 100x jinak. Co jsem prošel kolem televize a běžel tam tenhle neuvěřitelný blábol, tak v něm byla Bartošová, těžko ale říci, zda za odměnu, nebo za trest. A když jsem se (přiznávám se, hanba mi) asi 4x podíval na celý pořad, nemohl jsem uvěřit, že OPRAVDU existuje i takováto televizní nabídka, a co víc, že je po téhle nabídce dokonce snad i poptávka! ... Trošku si zavzpomínám na základku a na stupňování přídavných jmen (a taky si ho lehce poupravím): špatný, horší, nejhorší, katastrofální, top star. Fakt jsem zvědav, jestli letos v prosinci bude teda ten konec světa, protože to je asi jediná věc, která nás může od podobných zvěrstev vysvobodit... ()

AjfelCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Dívat se každý všední večer po zprávách na Prima family na Nahulenu a její kamarády ze světa showbyznisu. To opravdu nemusím. Dělat reportáže o tom, jak tuzemských lihovarům pomohla svou spotřebou Ivetka Bartošová zvýšit příjem nebo že Špindl se stal opět dějistěm setkání české "smetánky". To opravdu nemusím. Pryč s tímhle humusem :/ ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno