Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

Oyer 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem tento pořad hodnotil jako odpad, no dobře dobře, přiznávám, že je potřeba kladně ohodnotit množství sehnaného a poté sestřihaného materiálu, s kterým si občas producenti dají záležet. Stále se však nemohu ubránit dojmu, že se moderátoři a celý štáb vyžívá v depresivních záležitostech (zákeřnými nemoci celebrit počínaje a sebevraždami konče...). prostě bulvár... ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Je to o Hanychové a jejich trapných skandálech, a nebo o nevěře celebrit, a nebo o trapných příbězích celebrit, které jsou dnes hlavním zásahem a terčem novinářů? Ať, či onak je to jen zbytečný pořad... aspoň pro dnešní dobu ano. To co můžeme vidět v tomto pořadu mohu každý den číst v Blesku a dočtu se tam ještě daleko větších a trapnějších provokativních článků. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Mahulena Bočanová! Už som si stačil vypestovať hodne silnú averziu voči tejto pražskej primadone. Neatraktívna žena, ktorá má maniere kráľovny krásy. Hlboko podpriemerná herečka, čo však žije s pocitom, že neni nad ňu. Hyperaktívna koza, ktorá si myslí, že robí spoločnenský magazín o ľuďoch, ktorí hýbu spoločnosťou. Pritom je len autorkou ďaľšej podradnej bulvárnej televíznej relácie - "Top Star Magazín". Top odpad! ()

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Uz jsem v minulosti na ten porad parkrat narazil a po ocku ho kousek sledoval. Nic to se mnou nedelalo, nejak jsem to ignoroval. Vcera jsem vsak mel po praci vecer doma tak vykrakanou palici, nezvladal nic narocnejsiho, sedel bezmocne u bedny a nemel silu ani sahnout po ovladaci. Ta demence, podporena luxusni skladbou protagonistu reportazi (Krampol, modelky a hokejiste, Hanychova, Slezacek, modni policie) me naprosto paralyzovala. Zhledl jsem to cele, vcetne vsech "rostaren", ktere tam servirovali - to slovo tam zcela infantilnim hlasem pruvodkyne zaznelo asi 200 x. Chvili jsem premyslel o privolani zdravotnicke zachranne sluzby, pak jsem se vsak odvalil do luzka a prespal to. Rano jsem si, s nadeji, ze slo o nocni muru, pro navrat do reality vykloktal hubu slivovici, vdechl dve feferonky, profackal se a sel "do kolbenky". Ted s odstupem 24 hodin tento porad bez diskuzi pridavam do kategorie alternativnich vydobytku audiovizualniho postmodernismu, kam uz jsem si soukrome zaradil napr. Rande naslepo, Za kacku svlikacku nebo Okres na severu. ()

superzurda odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jednoho necelého dílu: koho tyhle kraviny zajímají? Co je mi do toho jak bydlí Krampolovi? Nezajímá mě, že herec Sypal se chce zviditelnit, tak ve své zoufalosti pozve štáb do svého plesnivého bytu, kde jaksi nevětral a svádí to na radnici, která provedla tu strašnou sviňárnu, že mu dům zateplila. Jako vrchol všeho byl rozbor líbačky Dyka s Vilhelmovou. Kam se hrabe elektronická tužka ve studiu Buly. Debilní pořad pro lidi bez vlastního osobního života. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama