Reklama

Reklama

Taková nenormální rodinka

(seriál)
  • USA No Ordinary Family (více)
všechny plakáty
TV spot
USA, (2010–2011), 14 h 20 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Michael Chiklis, Julie Benz, Kay Panabaker, Jimmy Bennett, Autumn Reeser, Romany Malco, Stephen Collins, Ingrid Sanai Buron, Christina Chang, Tate Donovan (více)
(další profese)

Epizody(20)

Na první pohled vypadají Powellovi jako klasická americká rodinka. Ale to do doby než přežijí leteckou nehodu a získají každý nějakou superschopnost. Otec Jim získá fyzickou sílu, máma Stephanie superrychlost, 16ti letá dcera Daphne schopnost telepatie a 14ti letý syn JJ-a, který měl doposud problémy s učením se stal supergéniem. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (56)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Michael Chiklis a Julie Benz jsou opravdu velmi charismatičtí seriálový herci, po Shield a Dexterovi bohužel asi nemůžeme očekávat obdobné výkony v seriálu orientovaném na.... nejspíše mladší publikum, přesto nijak neuráží a nemám dojem, že by se herci nějak moc zakopávali co se týká jejich výkonů. Ale rozhodně se to dá říct o budoucnosti série, protože sám moc velký potenciál nevidím a rozpočet úplně nízký také asi nebude. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

No nevim, zatím to jde, ale jestli se bude serial vyvíjet soucasnym trendem tak to asi pujde do kytek. Sice je to ted lepsi nez posledni srackové serie Heroes, ale mrví se to klasickým způsobem. Místo schopností se řeší rodiné záležitosti a hodnoty, kdo komu co slíbil, kdo s kym nemluví, ublížil, jak je špatné ty dovednosti používat atd...no a na konci klasicky zvrat o kterým není v příštím díle ani vidno. Přiznejme si že kdokoliv ! by k takovým dovednostem příšel, začal by je zneužívat, v lepším případě využívat......Přesně tohle je scénář který zahubil 90% seriálů co skončily predcasne.... ()

Reklama

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Nemôžem ohodnotiť niečo, čo nebolo dokončené! A je mi jedno, že dôvodom predčasného ukončenia natáčania je údajne neúspech u divákov. Nerozumiem, prečo sa (nielen v Amerike) točia seriály takýmto spôsobom: Natočí sa pilotný diel, následne sa zistí či majú o daný žáner a typ seriálu diváci záujem. Ak nie, viac sa už nenatáča. (Prípadne sa natočí jedna séria, potom MOŽNO ďalšia séria, potom MOŽNO ďalšia séria...) Chápem, že ide o biznis, ale čo je veľa, to je veľa. Najhoršie pre kinematografiu dnešnej doby je, že sa scenár píše dodatočne. Amazonka, Crusoe, Terra Nova, Joan z Arkádie, 100 Questions, Rodinka úžasných...všetko predčasne ukončené! Čo tak napísať scenár (CELÝ!) a potom natáčať? Z tohto dôvodu ma takmer nikdy nesklamú životopisné filmy a filmy natáčané podľa už existujúcej predlohy (väčšinou ide o staršie a overené literárne diela). ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Míchání rodiného dramatu a (no co si budeme nalhávat) jakéhokoliv jiného žánru vždy zavání průserem. Tvůrci NOF se zatím s tímto stigmatem vyrovnávají poměrně hrdinně. Tím chci naznačit, že mě rodinná dilemata ústřední rodinky zatím nezačaly štvát. Dají se přetrpět. Superhdinská omáčka také zatím nenabídla nic, co by stálo za zmínku. Seriál se tak veze na vlně neurážející průměrnosti. Bude to chtít trochu odvahy a malinko zariskovat, jinak pro případnou druhou sérii budou scházet diváci. PS: Tak druhá série nebude :) 70% ()

Maslord 

všechny recenze uživatele

Na No Ordinary Family som sa po skončení / zrušení obľúbeného seriálu Heroes veľmi tešil. Spočiatku, asi prvých 10 dielov, kým ešte dochádzalo k oboznamovaniu s postavami bolo celkom vydarených. Žiaľ postupne ako sa zápletky a dej nabaľoval, začal som pociťovať amatérsku snahu o vnútenú úspešnosť. Toto sa nezmenilo s nasledujúcimi dielami a po skončení prvej série môžem s istotou povedať že ďalšiu už sledovať nebudem, pravdepodobne neprekvapí ani nepoteší. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (2)

  • Michael Chiklis už má so zvláštnymi schopnosťami skúsenosti. Hral totiž "kamenného muža" Thinga vo všetkých dieloch Fantastickej štvorky. (BoncheR)

Reklama

Reklama