Reklama

Reklama

Alcatraz

(seriál)
  • USA Alcatraz
Trailer
Akční / Mysteriózní / Thriller
USA, 2012, 9 h 19 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Sarah Jones, Jorge Garcia, Jonny Coyne, Parminder Nagra, Sam Neill, Leon Rippy, Jason Butler Harner, Robert Forster, Samuel Patrick Chu, Greyston Holt (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

21. března 1963 byl Alcatraz oficiálně uzavřen a všichni vězni byli odvezeni z ostrova. Tak alespoň zněla oficiální zpráva. Ve skutečnosti 302 vězňů zmizelo ze svých cel beze stopy, jako by se vypařili a dodnes o nich nikdo neslyšel. Vzhledem k tomu, že se pohřešovala banda hrdlořezů, nikdo se jejich zmizením nepotřeboval moc zabývat a vše bylo zameteno pod koberec jako jedna z mnoha nevysvětlitelných událostí. Celá věc upadla v zapomnění, až do chvíle, než o několik desítek let později, v dnešním San Francisku, jeden z vězňů nezačal zabíjet lidi. A vypadá tak jako by nezestárl ani o den. (3DD!3)

(více)

Diskuze

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

Tondavon: to je trošku zavádějící, nezrušilo se to kvůl Fringe ale kvůli tomu že to prostě byla sračka a nikdo na to nekoukal, ačkoliv to potencionál mělo, Fringe se protáhl o další serii z duvodu navýšení počtu epizod

wipe

wipe (hodnocení, recenze)

Skoda, ze to zrusili. Byl to fakt nadejnej projekt. Takhle to nelze hodnotit protoze to vlastne nema ani poradnej konec.

Tondavon

Tondavon (hodnocení, recenze)

Zrušili to prý díky Fringe, kterej by měl mít poslední 5 sérii o třinácti dílech, takže good deal :)

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Odyssey: Tohle mi připomíná jeden seriál, který jsem rozkoukal s nadšením a závěr mě dost zklamal, protože nebyly zodpovězeny všechny otázky. Tohle podle mě nemá smysl sledovat. Mentalita seriálů spočívá v tom, že buď se pokračuje nebo ne. Jaký má potom smysl koukat na něco, co nemá konec?

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Coz o to, to finale dobre bolo dost ale keby radsej pokracovali v tej predstieranej epizodicnosti, takto je to samy cliffhanger a neriesi to vobec nic.

Odyssey

Odyssey (hodnocení, recenze)

Finále první série mě teda dost zklamalo. Více otázek to otevřelo, než uzavřelo...

Yoda sama

Yoda sama (hodnocení, recenze)

Pochybujem že to bude mať 302 dielov. Musíme brať na vedomie už spomenuté zrušenie seriálu pre stereotipnosť a naviac, nebudú chytať všetkých 302 pretožé niektorý mali už aj vo flashbackoch absolútne smiešne role a dať im samostatnú epizodu by bola samovražda. Nakoniec sa to dotlačí do tretej série na konci ktorej bude nejaké rozlúsknutie. A stále nechápem čo sa ľudia obúvate do finále Lostu.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Ked uz zrusili Terra Novu, Alcatraz ktory je na tom velmi podobne, to bude mat asi velmi tazke a pokial sa cisla nestabilizuju, sance na obnovenie vidim minimalne.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Obsahově mi to trochu připomíná 4400, ke všemu se epizody jmenují po vrazích, takže to hodlají natočit okolo 302? Počítám, že bude časem seriál zrušen. 

Ještě jsem neviděl jediný díl, ale pokud to někdo porovnává s Lost, bude to asi pěkná zhovadilost, kde nebude plno otázek vysvětleno a závěr bude naprosto směšný.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Porovnanie s Lostom skutocne nema zmysel, pretoze je to uplne iny serial a nema zmysel robit to iste dva krat. Ale inak ten kontinualny dej tam je, napriek tomu ze zatial chytaju v kazdom dieli jedneho vazna a je ho coraz viac vidiet.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Stacily dve epizody. Vzhledem k tomu, co pisete jsem to utnul vcas ...

Doom351

Doom351 (hodnocení, recenze)

-Dawe- : Porovnávat z LOST nemá smysl ... Alcatraz je od třetího dílu stejný ... Samé kliše a nic co by mě zajímalo ... Naopak Losti(i když mě nějaký díl nebavil), měli na konci vždy něco co mě rychle vraátilo k dalšímu dílu ...

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

Tohle bych s LOST vůbec neporovnával ... ty byli mnohem lepší a bez problému sem dokoukal všech 6 sérií ... navíc mě chytla už ta první a vůbec první díl....

Conik

Conik (hodnocení, recenze)

Uz vidim, ze to dopadne jako v LOST. Budeme ceka xy serii a pak to zakonci nejakou nadprirozenou kravinou. Samozrejme, ukaze se, ze dedecek je kladas a budou s vnuckou zit az do smrti... na tohle uz nemam naladu, abych zazil to same co v LOSTu...

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

dockejte dílu 245 kdy pochytají všechny vrahy a pak se začnou věnovat tejemství alcatrazu :-)

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

nie je sa čo diviť, čakal som, že to bude mať viac súvislý dej a nie každú epizódu rovnaká pesnička o chytaní iného väzňa :(

pavlikv

pavlikv (hodnocení, recenze)

Seriál v Americe propadá. Poslení díl vídělo pouze 6,2 miliónů diváků s ratingem 1,9 v kategorii 18-49.

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

-Dawe-: další díly Walking Dead ? no to radši umřu u tohodle než u WD :-))

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

glassmoon: asi s tímto seriálem končím ... stejně jich mam teď docela dost. Navíc dneska začíná walking dead tak ho za něj vyměnim a nebudu si tímto plýtvat čas.

glassmoon

glassmoon (hodnocení, recenze)

-Dawe-: sam si si dal odpoved :P serial si drzi infantilnu sablonu a vysetrovania su furt rovnako naivne a trapne.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

TomikZlessa: nových Charlieho anjlevo aj po "zrušení" ešte odvysielali do konca (resp. všetky zostávajúce natočené časti ;) a Alcatraz zatiaľ prepadák, čo sa týka sledovanosti nie je, takže nepredpokladám, že by tie časti nakoniec nešli v TV ;)

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

no tak to bude 12. a to že je natočenej neznamená že bude odvysílanej, pokud ta uroven seriálu bude stejna sledovanost bude dál padat

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Renton: na tomhle něco bude - když sem pochopil po dvou dílech, že pátrací sekvence nic nového nenabízejí, tak sem se z fleku přestal dívat... taky bych rád věděl, jestli se toto nějak změní a jestli seriál aspoň v jiných oblastech nabízí něco, co sme v jiných seriálech (CSI, LOST, FLASHFORWARD popř. jiné) neviděli - jinak objektivní skutečností je fakt, že seriál klesl o 5% - zatím

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Podprůměrné kriminální zápletky naroubované na mysteriózní základnu jejímž středobodem je ostrov s věznicí Alcatraz. Je třeba zmínit, že k ostrovu se přidává několik dalších aspektů známých z LOST (producenti, hudba a zvuky, Hurley, nezodpovězení přímé otázky, podzemní bunkr, atp.), jenže ať už byl LOST jakkoliv rozporuplný, alespoň ze začátku měl zajímavý vývoj a ve vatě se utopil až postupně. Nejen ve srovnání Alcatraz (prozatím?) evidentně pohořívá. Na začátku každé epizody se objeví jeden vrah, zloděj,  prostě bývalý vězeň a většinou za sebou nechává mrtvé. Po chvilce je ve velice přímočarém, zkratkovitém a především stereotypně odfláklém vyšetřování polapen a buď usmrcen nebo uvězněn, kdy na úplném konci přijde nějaká ta tajemná otázka, která vytvoří tzv. cliffhanger… Celé je to napínavé a zajímavé asi jako kdyby vám na začátku LOST v prvních pár minutách bylo řečeno, že před lety spadlo někde letadlo plné lidí a nyní se tito pasažéři po jednom (wtf) objevují v současnosti a po chvíli jsou vládní organizací lapeni. Prostě zatím velká nuda, především díky mizerné kriminální části seriálu. A ta zatím zabírá 95% epizod. ___  Upozorněte mne někdo, až se koncept epizod změní nebo se něco důležitého stane!! Prozatím totiž 40%.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

Yoshitsune: Ja teraz čakám na 6.čast 5. som vydel(a) a fak o ničom diel.Furd tam kecajú a riešia debiliny.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Ja verim ze sa to rozbehne, Abramsove serialy svoje tromfy ani zdaleka nevytahuju hned v prvych dieloch :)

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

frajerka: nauč sa počítať (a medzitým aj gramatiku) predtým než vlezieš do diskusie alebo si nebodaj stále myslíš, že ti niekto verí, že si o epizódu dopredu?!

chaoss.ca

chaoss.ca (hodnocení, recenze)

Tak sem se teda konečně donutila podívat na pilot a oni mi hned zlikvidovali mou nejoblíbenější postavu(Jack)??? To se mi nelíbí!

Související novinky

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Reklama

Reklama