Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 8
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 8

Recenze (116)

mima33 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý je takpovediac povinnou jazdou pre všetkých milovníkov upírov. Prvá séria ďaleko prevýšila bolestne a pomaly umierajúci TVD. Dej je pestrý, zaujímavý a na rozdiel od staršieho súrodenca dokáže aj prekvapiť a postavy majú šmrnc. Prvá séria si zaslúži 95% a zostáva len dúfať, že druhá séria ten potenciál, ktorý tento počin má, nezabije. ()

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

První díly jsou celkem nekoukatelné, ale kvalita naštěstí po uvedení do děje stoupne. Seriál bohužel trpí stejným neduhem jako jeho starší bratříček - hezcí herci mají přednost před charismatickými a praktické činy, jako zbavit se někoho, kdo vás zradí každý druhý týden, se nedějí. Přes to všechno je to celkem příjemná oddechovka. A absence středoškoláků je velkým plusem. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Príjemne pokračovanie jednej dejovej línie z Upírskych denníkov, kde príbeh sa venuje rodine pôvodných upírov. Postava Klausa bola od začiatku pre mňa dosť zaujímavá, takže som rád že dostal väčší priestor v samostatnom seriály. Seriál je plný zvratov, zaujímavých postáv. Ak sa Vám páčili Upírske denníky tak Vás záujme aj toto. Kvalitou sa síce nevyrovná prvému zmienenému seriálu, pretože miestami mi to prišla ako taká stereotypná dráma o rodine, ale za pozretie to stojí. Akurát vytknem prvú sériu, ktorá bola nezaujímavá a nudná. ()

Janka.blonde 

všechny recenze uživatele

Více o původní rodině upírů. Je to hlavně o třech z nich, Niklaus, Rebekah a Elijah. Válka upírů a čarodějek do které se objeví Klaus, který se opět vrací do SVÉHO města. Rebekah patří mezi mé oblíbené upíry, bylo mi jí líto, když v TVD chtěla být člověkem, aby mohla mít rodinu a tady dostala možnost vychovat dítě, ovšem je mi líto Klause a Hayley, že kvůli čarodějkám nemůžou být se svojí dcerou. Ten kdo se zájmem sleduje upíří deníky ať určitě koukne i na TO. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Série 1: Souběžně běžícím Vampire Diaries je příběh ovlivňován jen minimálně. Za mě rozhodně zajímavější a ve světle Vampire Diaries originálnější zápletka. Ačkoli se nevyhneme stereotypnímu nekonečnému umírání a ožívání postav, oproti Deníkům to není tak zlé a seriál si drží slušné tempo po celou dobu. ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Postava Klausa Mikaelsona (Joseph Morgan) bola pôvodne určená na to, aby bola zabitá v seriáli Upírske denníky (2009), ale stále sa zvyšujúca sa popularita postavy priniesla nielen prežitie, ale až vlastný seriál, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. (pancoyote)
  • Joseph Morgan (Klaus) vyhrál cenu na People Choice Awards 2014 v kategorii "Favorite Actor in a New Series". (MonicaPixie)
  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)

Reklama

Reklama