Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fin Shepard (Ian Ziering) bojoval se žraloky po celém světě, ale nyní musí svůj boj přenést na zcela nové místo – zpátky v čase, do období druhohor, kde to vše začalo. Tam je jeho úkolem zastavit vznik úplně prvního Žralokonáda v historii světa. Podaří se mu a jeho kamarádům vše vrátit do normálních kolejí a jednou provždy vymazat Žralokonáda z povrchu zemského? (Israha)

(více)

Recenze (58)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Znovu se zopakuji. S každým dalším dílem posouvají tvůrci hranici absurdity o pořádný kus dál. A právě ona nekončící absurdita je tím jediným důvodem, který může k tomuto filmu přitáhnout diváky. Nepochopím okolní prznitele hodnocení (čti šuliny), kteří film vypnou po jedné z nejepičtějších scén celé kinematografie - klouzačku ve stylu Legolase po ocase dinosaura. Je mi záhadou, proč si takový člověk pouští šestý díl Sharknada, kde i průměrný pacient ústavu pro mentálně slabší dokáže odhadnout, co může v tomto dílu čekat a co čekat naopak nemůže. Dotyčný si zřejmě myslel, že někdo z televize vytáhne ruku a vyhoní mu jeho 6 cm. Retardace některých jedinců opravdu není v měřitelné škále retardometru. Za mě slušná zábava, která mi zprostředkovala zhruba to, co jsem od filmu očekával. Anthony C. Fernet ukázal, že není režisérem jednoho žánru a připravil pro diváky epický průřez napříč žánry i časoprostorem. Takže pár dokonalých ulítlých nápadů k vidění je, nicméně jinak už film působí opravdu stereotypním dojmem a další díl by byla autorská sebevražda. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nebudu tu tuhle blbinu moc kritizovat a dehonestovat, protože sám tu zhusta vychvaluju filmy které jiní často odpadují a naopak odpaduju co jiní vychvalují. Ovšem pokud tohle mělo být vtipné, tak na mě to nefungovalo. Ani trochu. Ani jednou jsem se nezasmál. Ani nepousmál. A v průběhu jsem v klidu chodil na chcáč a do ledničky a čuměl do mobilu aniž bych děj stopnul, což u filmů nikdy nedělám a což tedy taky o něčem svědčí. A to jsem pro zajímavost první tři díly vypětil. Ale tohle Sharknado už nebylo ani tak o žralocích a absurdním humoru jako spíš o tom, jak velkou krávovinu a halucinaci lze ještě natočit a předhodit diváctvu. Možná tak kdybych ještě chlastal nebo aspoň hulil, ale za střízliva fakt ne-e, to nedávám. Pevně doufám, že tohle Sharknado bylo opravdu last. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že poslední (zatím?) část série bude tak zábavná. Bláznivé dobrodružství připomene snímky Mela Brookse a Davida Zuckera, v některých momentech jakoby tu zafušoval i Jára Cimrman. Letem světem z pravěku až do budoucnosti a zpět do současnosti pronásledují hlavní hrdinové žraločí tornádo. Během cesty časem zavítají ke králi Artušovi, ale setkají se jen s Merlinem a Morganou, dostanou se na divoký západ, kde je čeká Billy the Kid, a nevynechají ani návštěvu G. Washingtona. Do toho opět spousta filmových odkazů, které potěší. A těch herců i v malinkatých rolích! Když divák přistoupí na hru, musí se bavit. Ale chápu, že kdo čeká seriózní příběh s nabušenými efekty, musí být zklamán. Já si tohle ztřeštěné dobrodružství užil. -Ještě nejsem mrtvej!- Plesk! - Teď už si.- ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

No jednou to přijít muselo díl od dílu je to ujetější a ujetější. Zatímco někomu to ke štěstí stačí a háže tady 5 hvězdama mě teda ne. Celé to působí splácaně jako by to dělaly jen na efekt a ,aby byl další díl. Logiku, scénář a herecké výkony to absolutně nemá což neměly sice ani ostatní díly,ale zde je to až tragické, Tara vypadá hůře jak plastiková figurína někde v muzeu a o ostatních hercích se radši ani nevyjadřuji. Nejhorší je, že pokud se těšíte na žraloky ani těch se nedočkáte moc. 5 procent za žraloka s kvérem a 5 za žraloka na surfu více ani omylem. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tazko sa objektivne hodnotia zamerne zle filmy. Bud vam pripadaju vtipne alebo nie. Mne to vtipne nepripadalo. Naposledy som videl dvojku a tak neviem ci mi to nedavalo ziadny zmysel lebo som nevidel predosle diely alebo preto, ze je to sracka. No to je asi jedno. Pozrel som si to len kvôli dvom hereckam. Jedna je uz sakra stara a druha dost pribrala. Skoda. Nestalo to za to ani kvôli nim. 0/10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečné scéně z baru se mezi štamgasty objeví John Heard. Jedná se ale o záběry ze Žralokonáda (2013) a pohledy zezadu patří dublérovi. (Fenk)

Reklama

Reklama