Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (160)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale American Dad! patrí na špicu tých najlepších seriálov. Family Guy to občas veľmi preháňa, Simpsonovci sú až veľmi jednoduchí a detskí. American Dad! je presne niekde medzi nimi. A preto je tento seriál trochu lepší, než Family Guy a Simpsonovci, obzvlášť zo začiatku a akonáhle si na postavy zvyknete a viete, čo od nich čakať, stane sa American Dad! vedľa Family Guy ďalšou seriálovou drogou. Hoci je pôvodný koncept trochu podobný Family Guy (rodina plus hovoriace tvory), je to len trademark tvorcov a ďalší priebeh seriálu a správanie postáv sa od Family Guy líšia. Neexistuje snáď lepší animovaný seriál, u ktorého by som sa tak nasmial. Dokonca si trúfam tvrdiť, že žiadny diel nemá chybu, všetko je tak neuveriteľne absurdné, že vás to posadí na prdel. Je to ako droga. Ešte by som vám odporučil seriál Brickleberry. ()

Alfmen

všechny recenze uživatele

Zatím jsem shlédl jen první řadu, a proto (zatím) nebudu hodnotit. Ovšem na další série se nechystám, protože AD! mě skutečně nezaujal. Hodně jsem se snažil nesrovnávat to s Family Guyem, ale nakonec se nedá svítit, FG je lepší. Při sledování American Dad! jsem se zasmál skutečně jen párkrát a to se mi zdá málo, u Family Guye jsem schopný tlemit se celou epizodu. Asi je to tím, že FG má mnohem drsnější a černější humor, který mi sedl mnohem víc. Možná, že někdy za nějaký čas se odhodlám a podívám se na další řady. A pokud ano, tak doufám, že budou lepší než ta první. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Příjemné překvapení, nečekal jsem, že by toto mohlo překonat i dnes už slavné Griffinovi. American Dad! je poněkud drsnější, černým humorem zalitým (animovaný) sitcom, který mě pobavil. | 1.řada (80%), 2.řada (80%), 3.řada (80%), 4.řada (80%), 5.řada (80%), 6.řada (80%), 7.řada (80%), 8.řada (80%), 9.řada (80%), > Průměr: 80% (4*) | ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

1. Family Guy 2. American Dad 3. Cleveland Show, tak přesně tak bych seřadil seriály z dílny Setha MacFarlanea. American Dad je drzé, neotřelé a nebere si servítky s ničím, nicméně pořád se drží stejného konceptu jako ostatní dva jmenované seriály. Přesto patří k mým nejoblíbenějším animákům, které sleduji. 70% ()

chessbeer odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem pár dílu tohoto čehosi (sračky) viděl u jednoho tupce. Je to strašně trapné, humor na úrovni retardovaného psa (snaží se to napodobovat simpsonovi (případně Family Guye (což je taky sračka), či něco podobného), ale je to naprostá kravina, kterou nezachrání ani jedna vtipná hláška na díl). Je vidět, že u nás je stále dost imbecilů, kteří tomuto "veledílu" dokáží dát 5*. ()

Galerie (2 386)

Zajímavosti (49)

  • Klausův mozek byl údajně předán do ryby na Zimních olympíjských hrách v roce 1986, v tomto roce se ale ve skutečnosti nekonaly. (GreatestFan)
  • Jeff Fischer je pojmenovaný podle kamaráda Setha McFarlana. (Martin_W)
  • Prostřední jméno od Halley je Dreamsmasher. (Pumiiix)

Reklama

Reklama