Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Šel domu cestičkou, do lejna šláp, bulvy naň vyvalil, coufalej cap... A ty náš Adámku, co ty děláš, že všechny ty sračky rozmazáváš... %-[.. . . . Čokli vyjí, čudlárna jede dál... Howgh! - - - - - (Nahlédnuto ryze ze studijních důvodů, duševně odesláno kam je dáno, šmytec! - hovnocení 1880., komentsrář zde jako stopitý - 20.1.2012) ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže je to o tom, že něčím se tvůrci a herci živit musí. Vzhledem k tomu, že takové seriály nejsou můj šálek kávy, přistupoval jsem k němu s despektem. Ten se naplnil. Po třech dílech, kdy mi osud hrdinů byl ukradený a seriál mě absolutně nezaujal jsem to vzdal. Takže ode mě jedna hvězda za snahu a pana Švehlíka. Nikdy více. ()

Reklama

Haggy odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle zhovadilost si pamatuju z dětství a nedávno jsem na ni narazil v jakési repríze. Strašný seriál. V hlavních rolích - nachlastaný, odporný, špinavý, idiotský a úchylně šeptající Etzler s počínajícím mulletem a cédéčkem na hlavě, který smrdí přes obrazovku až do vašich obývacích pokojů, pitomá ženská, která neví jestli šukat s manželem, nebo s milionářem, dva otravní malí skřeti, kteří herecké nadání neviděli ani z jedoucího vlaku a věčně uprskaný dědek trpící syndromem pána tvorstva. Všem postavám bych tam nejradši natřískal, až na toho milionáře... Ten jediný je jakž takž snesitelný. Všichni se tam navzájem podvádějí s někým jiným a celé to vlastně stojí na tom, že se X dílů čeká na to, kdy to konečně praskne. Hrozná a utahaná perverzní představa o tom, jak má vypadat dramatický seriál. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Cesty Primy jsou nevyzpytatelné a tak se bohužel tým nějakých skutečných odborníků na masovou zábavu vrhl směle do další práce a dal stvořiti sitcom Cesty domů. O to je vtipnější, že domů nikdo nedošel, stále se ti lidé bincají po studiu a tvoří a tvoří. Nekonečně mnoho dílů nás ještě čeká a tak nezbývá, než stanici vymazat ze své televize a nahradit zábavu něčím hodnotnějším, třeba procházkou po střepech, přiškrcováním nebo plováním v septiku. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Co se nám to zase urodilo jako jeden z nejambicióznějších hitů letošního podzimu na Primě? Nová rodinná sága Cesty domů vsadila na tvář Mirka Etzlera, den předem si ho posadila ke Krausovi a voila, nedělní primetimový závan pominul stejně rychle jako ranní opar na okně. Nikoli náhodou CD připomínají už na první pohled rozředěnou Pojišťovnu, vedle Mirka je za kamerou osvědčený Adamec. A jestli dalšími tahouny mají být taková jména jako Švehlík, Smutná nebo Potměšil, tak děkuji, nechci. Všechny ty další Jeníkové, Zadražily, Limry a Dolanské si také odpustím a patrně upřu právo na zaujetí těm novým starům. Ale tak co už, v momentě, když jsem při dosledováni úvodního dílu došla v dalším měsíčníku, který napsal sám život, k tak povznášejícímu tématu, jako je Buďte lepší v organizaci lednice, protřela jsem zrak a řekla sbohem a šateček i letošní nové a báječné soapce. Toto opravdu není šťastný výsledek zdravého konkurenčního prostředí, které nám bují již šestým rokem. ...a uplynulo pěkných pár týdnů a po testu dílu druhého jsem jen zalitovala, že jsem tomu dala šanci. Kam se na tohle hrabe trendy umělost nováckých serošů a sterilní zkostnatělost ČT. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Při natáčení výbuchu auta režisér trochu znejistěl ohledně využití kaskadéra namísto Jana Dolanského. Ten ve chvíli, kdy přišel na plac, požádal, aby mu pyrotechnici předvedli zkušební výbuch. Dolanský jen vykulil oči a prohlásil: "To si snad děláte srandu?" Nakonec se však rozhodl scénu natočit sám. Nutno dodat, že tato část, která ve výsledku trvá jen několik vteřin, se připravovala a točila několik hodin. [Zdroj: Kolínský deník] (hippyman)
  • Plocha ateliéru ve Vysočanech měřila 1650 m2. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama