Reklama

Reklama

Halloween

  • Česko Předvečer svátku Všech svatých (více)
Trailer 2

VOD (1)

V roce 1963 o Halloweenské noci ubodal šestiletý Michael svou patnáctiletou sestru Judith. Po patnácti letech v ústavech se mu podaří právě v předvečer všech svatých utéct. Nikdo neví a nikdo ani nechce vědět, co se stane 31. října 1978, kromě doktora Loomise, Michaelova psychiatra. Ten si je jistý, že se Michael vrací zpátky do Haddongield, ale když to zjistí zbytek města, je už pro mnoho lidí pozdě. (Pannonia Ent.)

(více)

Diskuze

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

A prdel je, ze diky utazenemu rozpoctu, vlastne nejde o slasher, kterych se po tomto vyrojily tucty. Zadna krev, jen atmosphera, husta tak, ze by se dala krajeti. Carpenter i s hudbou zustane navzdy, neprekonan. Jen muj nazor. Stareho pardala. Co sr tyce main theme, ten mela Curtisova pry mnoho let jako vyzvanecku na mobilu. 

 (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších slasher hororů!!! Takových by mělo být více. Hlavně co se týče atmosféry. A ústřední motiv je výtečný.

Esdeath

Esdeath (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to nebo byl zde na csfd tento film pojmenován hlavním názvem Halloween a ne Předvečer svátku Všech svatých?

na příspěvěk reagoval Darren98

Uživatel bobstock smazal svůj příspěvek.

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Legendární horor. Nádherná 70 léta, Halloween.. Tomu se nedá nic vytknout, tyhle horory nikdy nikdo nenahradí.

na příspěvěk reagoval bobstock

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Chtěli byste tento film vidět v kině za 50 Kč? Není problém! Stačí udělat dvě věci: zahlasovat v anketě pro tento film a dostavit se na promítání 18.4. ve 22:00 do kina Nadsklepí v Kroměříži. Projekt Filmjukebox se v kině Nadsklepí opět reinkarnoval a přináší divákům jedinečnou možnost vybrat si film dle svého gusta.

Hlasování na stránkách ZDE -> http://www.filmjukebox.cz/kino/27/kromeriz

Podrobnější info hledejte ZDE -> http://www.dk-kromeriz.cz/2246a-filmjukebox-hororove-kultovky

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Pro mě jeden z nejlepších hororů slasher jak má být skvělá atmosféra dokonalý závěr a rozdílný od všech slasherů protože se neodehráva mimo civilizaci

reBeb

reBeb (hodnocení, recenze)

Z celýho filmu jasně nevyplynulo, že by Mike Myers byl bratr Laurie, nebo mi něco uniklo?

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

Žralok

jo ale pár rozdílu v halloween 1978 a halloween 2007 je například v přestrojení ducha nedojde hned michael ale bob a z rohu ho zamorduje michael

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

je to dobrý horor slashery v té době letěly první byl Texaský Masakr Motorovou Pilou od Tobe Hooper pozděj Prom Night od Paul Lynch a Pátek Třináctého od Sean S. Cunningham a jako poslední Madman od  Joe Giannone  je to goood horor atmosféra je v něm dost dobrá akorát je to thiler sice sakra! dobrý  thiller ale horory mám radši ale dobrý film

 (hodnocení, recenze)

tak po prvom videní som bol dosraný :) na podruhé ma strašila už len hudba. Ale každopádne tomuto hororu nič nechýba ;)

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

Vraj legenda medzi horormi.Ja hovorím nie.Určite nie.Som sa nudila skoro celí film.Aspon ten koniec stál za niečo ale stále odpad !

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Tak jsem si dal hned po sobě pův. verzi a remake a musím říct, že mě pár věcí až šokovalo (je mi samozřejmě jasné, že na konci sedmdesátek byli lidi vypláznutí z věcí, které nám dnes, jak už jsme z všech těch hororů zdegenerovaný, přijdou směšné a naopak to, co se točí dnes, by tenkrát přísnou cenzurou nemohlo projít ani náhodou):
1) Myers '78 a '07- malého hubeného Míšu nahradila dvoumetrová hora svalů :-O
2) Zombieho film je překvapivě daleko více promyšlený, charaktery postav jsou prokresleny hlouběji a celkově to má větší smysl (na horor až nečekaný).
3) Naopak v Carpenterově díle je lepší hudba (hlavně ten ústřední motiv) a taky ten efekt s Michaelovým dýcháním zpod masky (to měl Zombie ponechat. Hlavně na konci snímku je to velmi působivé).
4) Hehe a ten nepoměr Myersových obětí: 5 ku 17 :-))

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Rob Zombie pouze odhalil Michaelovo dětsví a pozadí jeho útěku. Zbytek je uplně stejnej jako v původní verzi. Tudíž nemůže bejt lepší když je to skoro podle jednoho scénáře. (jako REC a Karanténa...)

na příspěvěk reagoval JasonIX

klondike

klondike (hodnocení, recenze)

Ne špatně ,Rob Zombie to vůbec neměl natáčet ,tohle je klasika a lepší to už nebude a nebo jsi jenom člověk co neuznává  80 -tá léta ale co každý se na to dívá jinak :)

ondrej100

ondrej100 (hodnocení, recenze)

Sorry ale nemožem si pomoct ale od Rob Zombieho je halloween o hodne lepší..

klondike

klondike (hodnocení, recenze)

MichaelMyers112:Naprostý souhlas,tento film nejvíce vyzvedla hudba která je asi zatím nejlepší co může na hororovém poli být.Michaelova nesmrtelnost chvílemi začne nudit ale ten film je po 30 letech perfektní ,pomalu se z toho stává legenda pozn. je tu řeč pouze o prvních dvou dílech, zbytek kromě H20 nestojí vůbec za řeč.

Tomes83

Tomes83 (hodnocení, recenze)

Tak to už byl lepší VŘÍSKOT. Ten byl alespoň v něčem originální! I když opět hon kočka a myš. Ale dostal ode mě 2 hvězdičky. Halloween naprosto zdlouhavý, znuděný, bez nápadu! to Vládce temnot od Carpentera je jiný kafe!

MichaelMyers112

MichaelMyers112 (hodnocení, recenze)

Mno... Tohle je hodně libový horror. Jak už tvrdil Shit tak není nějak krvaví a moc se v něm nevraždí, ale to mi moc nevadilo. Halloween je vzácný drahokam který nesmí být nikdy pošpiněn. Jako malí capart jsem se u toho mohl pos. strachy, dnes se tomu ale i zasměju. Rozhodně je to klasika která nerezaví, a 95% si zaslouží!

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

To mě taky do ted příjde přehnané i když to tak má být zjevně

MichaelMyers112

MichaelMyers112 (hodnocení, recenze)

Snímek, kterému nelze nic vytknout. Do roku 1978 neznámý Carpenter natočil jeden z nejlepších hororů všech dob. Klasika 70 let, která už je sice nějaký ten pátek stará, ale nerezaví. 5* a 100%. P.S. Jediné co je na filmu přeci jen dost přehnané je ta Mikova nesmrtelnost.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Rozhodně kultovní horor to se mu nedá odepřít ale je to pro mě další věc jelikož sem jiná generace a bude to asi tím =/ že mě to celkově moc nijak nenadchlo a dal bych tomu tak 3 1/2 * max ale nakonec sem dal 4* atmosféra parádní a hudba od Carpentera nářezová!!!

Eldrick

Eldrick (hodnocení, recenze)

Maska MIchaela Myerse vznikla úpravou masky kapitána Kirka, tzn. podle xichtu Williama Shatnera, to je mi haluz, když to teď čtu. Heh, no to zírám.

Ludmila

Ludmila (hodnocení, recenze)

Předvečer svátku všech svatých je klasika pamatuju si jako by to bylo včera když jsem k 15 narozeninám v roce 1993 dostala vlastní videorekordér a k němu asi deset originálních videokazet jednou znich byl právě halloween říkala jsem si že to nemusí bejt špatný ale když jsem to vyděla tak jsem si říkala je to skvělí v celku jsem se i bála ale proto je to horor pak se na to u nás koukali i kamarádi a všichni s tohohle filmu byli nadšení a pak jsem scháněla dvojku naštěstí úspěšně tenhle horor je fakt třída a myslím že i dnešního diváka může ještě vystrašit a ikdyž se na něj podívám ted po letech nastratil na napětí a strachu §

Blade001

Blade001 (hodnocení, recenze)

Co na to říct ? Halloween je počátek žánru zvaný slasher. Díky tajemnému zabijákovy a zvukům si tento film vybudoval skvělou atmosféru, která se už v dnešní době moc často nevidí.

Gardenboy

Gardenboy (hodnocení, recenze)

Vcera som si to zrovna pozrel na Film+, mal som tu cest po druhe ... prva polka sa mi zdala slabsia, no zaverecna 15-minutovka absolutne valcuje este teraz :)

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavý,kdy se konečně objeví první dva díly u nás na dvd.Když vidím ty nádherný kolekce v cizině...

TakeItEzy

TakeItEzy (hodnocení, recenze)

nezbývá než souhlasit s příspěvkem od djmichal20...v současné době je kvalitních hororů jako šafránu...první halloween patří mezi nejlepší zástupce tohoto žánru...

djmichal20

djmichal20 (hodnocení, recenze)

Halloween je podla mna jeden z najlepších hororú, nekere nove horory sa nemu nemožu ani rovnat

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film mi docela zhyzdila jistá jiná série, ve které vystupuje taky maskovaný chlap z nožem. Na chlapy v bílé masce s nožem mám momentálně alergii :-(

petero

petero (hodnocení, recenze)

Djkoma: Zrejme to bolo The Thing from Another World (1951) no neviem to naisto. No je tu ešte seriál "The Thing" (1978) ale to je asi o niečom inom...

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Halloween je super horor,ale jediné co bych mu vytknul,je to,že je v něm málo krve v porovnání se druhým dílem od Rosenthala.

Související novinky

Práva na sérii Halloween jsou na prodej

Práva na sérii Halloween jsou na prodej

28.09.2023

Ačkoliv jsme se posledního filmu ze série Halloween dočkali loni, kdy režisér David Gordon Green se snímkem Halloween končí uzavřel svoji hororovou trilogii navazující na úplně první film, podle… (více)

Nový Halloween oslaví i Jamie Lee Curtis

Nový Halloween oslaví i Jamie Lee Curtis

16.09.2017

Možná jste slyšeli o tom, že nás v říjnu 2018 čeká další Halloween. Půjde o pokračování původní (osmidílné) ságy, nebo dvoudílného rebootu od Roba Zombieho? Nakonec ani jedno. Režisér a scenárista… (více)

John Carpenter bude produkovat nový Halloween

John Carpenter bude produkovat nový Halloween

25.05.2016

Halloween Johna Carpentera je naprostá hororová klasika, jíž nedokázalo zastínit žádné ze sedmi pokračování. Hlavní série skončila v červenci 2002, o 5 let později ale došlo na remake v režii Roba… (více)

Reklama

Reklama