Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

Sartorius 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný záporák a hromada hezkých slečen. Klasická vyvražďovačka, kde lehce odhadnete, kdo na konci přežije. Původní film jsem neviděl, což tomuhle remaku pravděpodobně přidalo jednu hvězdičku. Stále se opakující vzorec vražd začne nudit už při druhé oběti. "Vřískající královna" M.E.Winstead a M.Trachtenberg alespoň zajišťují, že je na co se dívat. Vlastně představovaly jediný důvod, proč jsem to dokoukal... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ani neviem ako hodnotiť. Dlho som nevidel taký debilný film, popravde úprimne netuším, či dômyselne alebo nechtiac debilný. Aj preto ponechám neutrálne hodnotenie. Medzi plusy patrí dementný dej, strašní herci, množstvo úprimne hlúpych a katastrofálne nakrútených scén a kvantum nechceného humoru, ktoré z nich vyplýva. Hlavným záporom je skoro nulový boobiecount - a pritom to malo taký potenciál! (Už len také Michelle Trachtenberg a Mary Elizabeth Winstead!) ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Trošku slabomyslné. Moc přímočaré. Příběh jede podle jedné lajny, které se drží až do samotného konce. Žádné velké zvraty a žádná velká překvapení se nekonají. Škoda. Nic nového. Postavy se chovali děsně nelogicky. Pointa je odhalena zhruba asi po půl hodině. V podstatě jsem jen čekala, kdo přežije, i když jsem sázela na jinou postavu. Ta bohužel skončila se zlomeným vazem. No, alespoň nepřišla o oči. To je vlastně to jediné, na co si budu pamatovat, vytrhané oči. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Kúzlo pôvodného Black Christmas spočívalo v tajomnosti vraha a v tom, že sme sa vlastne ani na konci filmu nedozvedeli totožnosť vraha. Glen Morgan to zobral úplne opačne a podáva nám triviálnu vysvetlenie o týranom dieťati z ktorého vyrastie masový vrah. Pokiaľ scenárista nevie prísť s niečím originálnym, možno by bolo dobré si uvedomiť, že ukázať alebo povedať menej je niekedy viac. Navodzovať atmosféru Vianoc pomocou vianočných kolied je veľmi lacný trik, ktorý jednoducho nemôže fungovať a podobne nefunguje ani celková atmosféra filmu, ktorý až na jednu lakačku pôsobí veľmi nudným dojmom. Herecké obsadenie je typické pre slasher: pekné dievčatá bez hereckého talentu. Jedným z najväčších problémov dnešných slasherov je to, že to nedokážu filmári zužitkovať. Nikto nepotrebujem oskarové výkony, ale prečo keď si už dajú tú námahu a obsadia pekné dievčatá, tak to nedokážu využiť v nejakej erotickej scéne, alebo aspoň dievčence ukázať nahé? Veď to bolo také pekné pravidlo slasherov 80-tych rokov. No a ten koniec....WTF??? ()

topi 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečnej remake původní verze z roku 1974. Bez atmosféry, s hroznými dialogy a otřesnými herci. I to gore není žádná sláva a působí samoúčelně, hlavně to vydloubávání a pojídání očí, co to mělo jako znamenat?? Jedna postava filmu vypadala jako náš herec Vladimír Marek, ale ten je přece jenom lepší. Shrnuto - nudná kravina. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Andrea Martin, která ztvárnila postavu Barbary, se jako jediná zůčastnila i natáčení původní verze Black Christmas (1974), kde si zahrála roli Phyllis. (Stocki)
  • Mary Elizabeth Winstead po první schůzce s režisérem Morganem váhala, zda roli přijmout, jelikož právě dokončila natáčení filmu Nezvratný osud 3. Nakonec ale roli Heather přijala i díky faktu, že je fanynkou verze z roku 1974. (Stocki)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama