Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

cariada 

všechny recenze uživatele

No takový běžný horor. Ale scéna kdy kluk povraždí rodinu a z matky si vykrajuje vánoční cukroví a pak to krásně pojídá neměla chybu. A nebo když ho máme ve 12 letech ojede a má sním pak dceru. Billy se po letech vrací domů ,ale tam bydlí skupina studentek a tak jednu po druhé vraždí a vydloubává jim hlavy jenže někdo mu ještě asi pomáhá.... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slabý remake, který se svého staršího bratříčka moc nedrží a jde si ve vlastních šlépějích - což byla jeho zkáza. Tvůrci se rozhodli vytěžit co nejvíc a tak do hlavních rolí obsadili mladé hollywoodské krásky, které se v té době objevovali v teenagerských komediích a romantických filmech, ale do hororu se moc nehodí. Navíc se rozhodli uvést na scénu vrahy rovnou dva a to byl další kámen úrazu. Hlavně tedy Billyho sestra hermafrodit. Kýčovité scény s vytrhnutým okem možná na začátku vypadaly docela působivě, ale když už to samé bylo k vidění po páté začala z toho být otravná nuda. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim čim to je, ale horory + vánoce mi prostě nejdou dohromady. Co jsem zatím viděl všechno za vánoční horory, tak to jsou zatím pěkný sračky. Asi je to tím, že vánoce jsou horor samy o sobě a nějaký vražděníčko, to je jenom čajíček. Tenhle film hlavně smrděl jak interiér něčí prdele a taky tak vypadal. I Mary Elizabeth (ta, kvuli které jsem si toto dílo pustil) mě tu nudila. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Snesitelný remake, který se nesnaží jen dojit nápady originálu, ale chce dát aspoň trochu zajímavou backstory záporné postavě a vytváří tak docela bizarní vánoční legendu. Kámen úrazu však je, že o kladné postavy se scénář pak už vůbec nezajímá, tím pádem tu máme jen frontu totálně zaměnitelných postav připravených na porážku, na nichž vám nebude ani trochu záležet. Určitou vynalézavost v provedení mordů tomuto filmu ale upřít nelze. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Variací na Halloween a vyvražďovací filmy jsme viděli spoustu a ani tento nepřekročil stín svých předchůdců, i když je alespoň natočen docela zručně, co se filmařské stránky týče. Tentokrát se místo Halloweenu vraždí mladí lidé na Vánoce, a místo mrtvé matky ve filmu Psycho zde najdeme docela čipernou matku, která začne posléze vraždit místo svého syna, kterému se sice povedlo utéct z basy, ale ne všechny vraždy stihl dotáhnout do konce. Přestože nejde o výkvět vyvražďovacích hororů, najdeme zde pár netradičních zápletek, ženské jen tak bezmocně nekřičí, a snaží se i docela chytře postavit vrahounům, což činí z filmu pro ty, kteří mají tento žánr rádi, docela příjemnou podívanou. Na disku najdeme kromě filmu samotného jak české, tak maďarské menu, protipirát, trailery na filmy Vítejte v džungli, Highlander: Zdroj, Kauza CIA, trailer k tomuto filmu (2:00) s CZ titulky a fotogalerii. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Režisér Glen Morgan měl v “záloze“ ještě herečku Margot Kidder, která si rovněž zahrála v původním filmu, přednost nakonec dostala Andrea Martin. (Stocki)
  • V traileru je možné všimnout si několika scén, které se ve filmu nakonec neobjevily. Vystřižené sekvence měly být součástí "unrated" verze, která ale nebyla nikdy vydána. (Dlee)
  • Původní název byl Bloody Christmas. (JasonIX)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama