Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6

(série)
Trailer 1
USA / Velká Británie, 2016, 9 h 1 min (Minutáž: 48–65 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Alfie Allen, Hafþór Júlíus Björnsson, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Ben Crompton (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po šokujících událostech z konce páté série - kdy Johna Sněha dostihl osud rukama vzbouřenců na Černém hradě, Daenerys Targaryen jen o vlásek unikla smrti v bojové jámě Mereenu a Cersei Lannister byla veřejně zostuzena v ulicích Králova přístaviště - se přeživší ze všech koutů Západozemí a Essosu spojí, aby čelili svému nejistému osudu. Zatímco budou navazovat strategická spojenectví, aby si pojistili své šance na přežití, do příběhu vstoupí řada nových postav, které ohrozí mocenskou rovnováhu celé země. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Wallis3

No mě se třeba líbilo to jak Prcek nakonec napíchal fotříka 3 šípy, než by ho skrze kadimbudku hodil rožněm... bez keců a vysvětlení. :) Mělo to prostě ten lepší vizuální efekt. 

Ne všechno je špatné když to není podle předlohy.... ;)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

SeTTi

To by nebylo taky špatný.. Ale materiálu je prý i tak dost... Zajímaví spíš bude, teď když jsou všichni ti šmejcký charaktery vyřízený... a každý dostal co si vysloužil. Teď už to bude jen bitva hrdinů. Což mě trochu mrzí... protože GOT nabídl právě ty nejlepší záporáky které jsem kdy mohl obdivovat. :) Dobře, ještě jsou ve hře ty Pomeranče "jejich znak je had" Tam je to spíš otázka zášti vůči královně samotné a celé Lenistrovské familii... Ke kterým já osobně chovám smíšené pocity... Nejspíš budou právě oni finálními záporáky 7-8 série. :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

SeTTi

Tak určitě tu finální bitvu z Bílými.... :)

Se týče těch ostatních... no zatím žádný velký úspěch... ale na předělávku  Dračího doupěte se docela těšim... :D

na příspěvěk reagoval SeTTi

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tady je ale otázkou co nám ten film(y) přinese nového. Jde jen o rýžování peněz na daném námětů. Seriál je zahraný a natočený více než kvalitně. Nebylo by lepší sáhnout po jiné, stejně kvalitni knižní sérii, kterých je na trhu dostatek?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

souboj Bastardů: Hmm... dobrý, mimořádně efektivní opening... na druhou stranu, když i při tak velké přesile likvidovaly tu jednu loď.. musel jsem se trochu pousmát, kolik těch lodí tam bylo... B)

 

Ten konec byl ovšem bravurně brutální... To jak tam Snížek tancoval nejen mezi šípy... bylo vcelku úsměvné ale zároveň i epické.

TOHLE CHCI ROZHODNĚ VIDĚT V KINĚ!  :)

na příspěvěk reagoval Wallis3

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Psychor

Stejně tak i každého potomka Targaryenů... a pokud je to nejstarší syn-bastard Baratheona, kterého Lyanna porodila, proto ho chtěla ochránit.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

SeTTi

Robert bezmezně miloval Lyannu, a kdyby zjistil, že má dítě s Eddardem, tak by z afektu zabil nejen jejich malého Jona, ale možná i samotného Eddarda.

na příspěvěk reagoval Wallis3

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Sten2

Jon je synem Eddarda a Lyanny. Proto si také Lyanna přála, aby jeho původ Eddard utajil. Jinak by ho totiž král Robert zabil a se zlou by se potázal i samotný Eddard.

na příspěvěk reagoval Wallis3, SeTTi

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Sten2

ááá...ajo, sorry, moje chybka :-D Jo, je to prdel mít takovou tetku, byl by to vůbec incest s tetou? :-D

Sten2

Sten2 (hodnocení, recenze)

Milky.

Tak kdyby řekla celou větu jakou napsal SeTTi, tak tam chyba nění :-) "father is Rhaegar Targaryen, the son of the Mad King AeryS". Každopádně Snow je prostě syn Rhaegara a Lyanny. Tím pádem je Daenerys jeho teta a Sansa jeho sestřenice?

na příspěvěk reagoval Milky., Psychor

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

SeTTi

Trošku se ti tam vloudila chybka, pokud šeptala jméno otce tak Rhaegar nekončí na S :-D Spíš si myslím, že mu dávala jméno Jaehaerys.

na příspěvěk reagoval Sten2

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Psychor

Ne, to už je rozebrané na zahraničních webech. Není to jeho syn, ale teď abych to napsal správně.. no tak to nakopiruju: father is Rhaegar Targaryen, the son of the Mad King Aerys. On ho za syna prohlásil, aby ho král nezabil, protože je potomkem Targaryenu stejně jak ta blbka s drakama. Navíc ona když mu šeptala jméno otce, tak končilo na S, jako všechna jejich jména.

na příspěvěk reagoval Milky.

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Psychor

Nebyl bych tak přímočarej... ač nevím, kam se po propadu bude odvíjet seriál (doufám, že ani tvůrci a ani G. R. R. Martin takovou zhovadilost nedopusti, že by lord Stark sesmilnil se svou sestrou) řekl bych, že to dítě bude mít něco společného s Rhaegarem, nebo samotným Robertem Baratheonem...

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

No, vzhledem k tomu, že Sníh není synem Starka se dá očekávat, že až se to v příští řadě provalí tak se ožení se Sansou a budou spolu šťastně žít až... no než je buď sesmaží jeho nevlastní sestra z jihu nebo ledový král ze severu.

na příspěvěk reagoval Psychor

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Musím říct, že tohle už má společný jen jméno. Dokud si to nepřečtu na strankach knihy, tak šesté sérii nevěřím ani fň.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Snad se to v sedmičce s logikou zvedne, poslední díly šesté série byly katastrofa. Ale tak chápu... vyčistili to od postav, které jim to komplikovaly a zbytečně motaly a v sedmičce už pojedou na velké finále velkých postav.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

SeTTi

Opět? :D Úvodních 5 epizod bylo naprosto dokonalých. Teprve 6. díl stál za zlámanou grešli.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tak šestý díl byl opět o ničem. A to už jsem po tom pátém doufal, že se to už konečně zlomilo.

na příspěvěk reagoval Psychor

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Myslím, že pri tejto sérii by sa mala odstrániť knižná predloha, keďže ju séria reálne nemá, a pravdepodobne si predloha pôjde iným smerom.

na příspěvěk reagoval Psychor

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

martin1m2

clape, takřka žádný seriál s jednotným dějem nikdy neměl 22 dílů, to byla vždy výsada episodovek, případně se jedná de facto o dvě série v jednom roce, jako to mají letos Vikings, nebo Agent of shield

martin1m2

martin1m2 (hodnocení, recenze)

Omg no určite to nie je naj seriál na svete ... Ani náhodou ... Hanba ho tak označiť ... už len kvôli čomu ... Najviac čo ma štve na seriály je stopáž ... keby to bolo o 10 min. kratšie bolo by to dynamickejšie a akčnejšie a lepšie ... Lebo darmo sa tam za 1 sériu stane veľa ... Ale ked si vezmete, že kedysi 1 séria mala 22 dielov minimálne a tu ich je smiešnych 10 !!! A ked si to vezmeme nezainteresovane, tak sa v tom seriály až tak veľa toho nedeje a vlečie sa to ...

No btw odhliadnuc od toho sa vďaka videám BRUTÁLNE teším na túto sériu ... Mám osobný pocit, že táto séria bude zatiaľ NAJ NAJ NAJ ... Všetky postavy boli zanechané na konci 5tej série na brutálnych postoch a v situáciách, už je rozohraných priveľa liniek a hier a postáv ... takže fakt sa asi už neustále bude niečo diať a konečne nebudem mať pocit, že sa to vlečie ... Tešííím tešííím ... Dúfam, že ma nesklamú ...

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

TOPmoovie

TOPmoovie (hodnocení, recenze)

najlepsi serial v historii TV. a snad sa neda ani zaradit do zanra. je to nad vsetkym :)

Reklama

Reklama