Reklama

Reklama

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

  • USA Hansel & Gretel: Witch Hunters (více)
Trailer 1

VOD (1)

Malého Jeníčka a Mařenku zavedl jejich otec do hlubokého lesa a tam je nechal osudu. Jeníček s Mařenkou našli perníkovou chaloupku, ve které byla ježibaba a ta je chtěla vykrmit a sníst. Když chtěla hodit Jeníčka do pece, děti ji přemohly a upekly v peci. Od té doby loví čarodějnice... Jeníček a Mařenka už jsou dospělí a putují po světě. V jednom městě chce šerif Berringer upálit ženu jménem Mina, kterou obvinil z čarodějnictví. Jeníček s Mařenkou ji ale na poslední chvíli zachrání, protože poznají, že to není ježibaba. Poté se vydají na lov čarodějnice v blízkém lese. Čarodějnici sice chytí a zabijí, ale jejich hlavním úkolem od starosty je najít unesené děti – a ty zatím nenašli. Mezitím se parta lovců snaží chytit čarodějnici, která děti unesla. Čarodějnice Muriel ale všechny zabije. V hospodě se Jeníček a Mařenka seznámí s Benem, který se o čarodějnice také zajímá. Do toho přiběhne jeden z lovců, který všem řekne, že čarodějka zabila jeho kamarády, a sám pak vybuchne. Jeníček s Mařenkou se vydají lovit čarodějnici do lesa... Nalákají ji na volání dítěte o pomoc. Jeníček s Mařenkou čarodějnici, což je Murielina pomocnice, chytí a zjistí, že čarodějnice potřebují ke svému rituálu získat dvanáct dětí. Nyní jich mají jedenáct a jdou si do města pro poslední... (TV Prima)

(více)

Recenze (1 690)

Mik_e 

všechny recenze uživatele

Málokdy se stane, že po trailer tak přesně vystihne film. Skutečně, po shlédnutí filmu musím říct, že jsem dostal opravdu přesně to, co jsem čekal a chtěl. Film rozhodně nenudí, hlášky a bitky jsou cool a hlavní duo fajn. Jen ta Famke Janssen působila trošku, že tam mohl být kdokoliv jinej místo ní. Jinak ale v podstatě není co vytknout..výborná odpočinková podívaná. Příště by mohl bejt třeba Budulínek..) ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Trailer slusne navnadil, ale ocakavaneho "blazeneho stavu" som nedosiahol. Par scen bolo vydarenych, zbrane, hracky a bitky vynaliezave, Gemma v kostyme a Pihla pri vstupe do vody EXTRa HOT ;-)) No bohuzial pri Tommyho starsom pocine dead snow som sa bavil viacej. ()

vygamba 

všechny recenze uživatele

No nádhera... jen mě trochu iritovalo to, že zde lidi měli automatické kuše a "moderní" samopaly, ale zato čarodějnice měla pouta, která šla otevřít stovkovým hřebíkem..:D ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Originální, neotřelé, krvavé, hláškující, zábavné, nenáročné, sexy a člověk se u toho nenudí. Na druhou stranu jsem se na tento film hodně dlouho těšil a má vysoká očekávání nebyla zcela naplněna. Osobně bych viděl větší spolupráci sourozenců při soubojích, mohli se také vyvarovat nevyváženosti při soubojích (někoho nemohou přeprat a pak to kosí po desítkách), choreografie soubojů se až moc často stáčela k pouhému srážení se na zem, málo prostoru pro jejich unikátní zbraně, i když to co používali bylo hezky zpracováno, atd. Na druhou stranu se mi líbila povedená kamera, pár opravdu neotřelých nápaditých záběrů a scén. Výsledný dojem je ale nadprůměrný, opravdu povedená podívaná na odreagování. ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Paráda , hekltolitry krve posekaný hlavy ,přesně co jsem čekal , žádnej bůhvíjkaej příběh jen mlátička na nedělní romantický večer. Oba dva hlavní herci byli skvělí a efekty ve 3D celkem ušly (ale pořád já osobně bych se bez nich obešel vůbec....) ()

MilesTeg 

všechny recenze uživatele

Kouzelně krvavé, i když trochu jednoduché a předvídatelné (nejde o základ, ze kterého se vychází, ale o změny, jejichž důsledky jsou příliš okaté), ale velice zábavné. Hlavně se to nebere vážně a to je to nejlepší. Bezva Famke, ale měla se svým obličejem hrát víc než s maskou, dokáže být hnusná i s milým úsměvem na rtech (např. Fakulta). Roztomilá Gemma, lehce nevýrazný Jeremy. Zajímavé zjevení finské zrzky Pihly Viitaly. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Kdo mi to tam loupe perníček? To není větříček babko, ale Jencek s Mařkou a kamarádkou brokovnicí!!:D Už od prvních recenzí bylo jasné, že tohle bude pekelná jízda s rozsekanýma čarodějnicema, velkým množstvím krve, nějakým tím grilovaným masíčkem, vtipnými hláškami a troškou prázdných nábojnic. Efekty a souboje výtečný a na 3Dčko je povinnost zajít, bez toho by ten film nebylo ono.. Tento jinej příběh se mi teda líbí mnohem víc než klasika :D Jen nedoporučuji pouštět dětem před spaním.. Konečně se zase někdo odvázal a vytvořil tento ďábelský kousek. Za ten konec filmu, svěcenej kulomet a luxus zábavu 8/10 Už teď se těším na pokračování!!! ()

k4m1k4z33 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se docela těšil. V poslední době se roztrhl pytel s filmy které se tváří jako pohádky přetočené pro dospělé - Červená karkulka, Sněhurka a lovec... Začátek byl naprosto podle očekávání Jeníček a Mařenka. Pak se ale rozjel celkem slušný akční film s drsňákem jehož jméno Jeníček mu moc nesedí a Mařenkou která taky nejde pro ránu daleko. Několik vtipných momentů okořenilo docela krvavou čarodějnickou vyvražďovací šou, která vyvrcholila rotačním kulometem a masakrem hejna čarodejnic. Závěrečný návrat na místo počátku jsem tak nějak čekal ale neurazilo mě to. Občas jsem se zasmál "drsným" hláškám hlavních hrdinů a celkově můžu film zhodnotit velmi kladně protože jsem za celou dobu ani chvilku nepřemýšlel "kdy už bude konec?". ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně ukrutná ptákovina, ale musím přiznat, že jsem se dlouho takhle nepobavila. Tvůrci si tak trochu utahovali sami ze sebe i ze svých hrdinů, pro diváka vznikla oddychová podívaná. A rozhodně ne pohádka, protože tolik krve a střev snad produkuje už jen Tarantino! ()

Crysis52 

všechny recenze uživatele

Vtipný a brutálny vymeták ktorý si určite chcem pozrieť znovu. Tam kde ma Gilliam nezaujal Wirkola boduje ... PS: Gemma Artenton je neskutočne sexi ()

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nevím, jestli jsem to nepochopila já nebo celý zbytek CSFD. Jenda s Máňou jsou sice ultradrsní, ale já se nudila od začátku do konce tak moc, že jsem toalety Cinestaru viděla 3×. Bída. Jediné plus vidím v délce filmu, která značně zkrátila mé utrpení... Jeníček diabetik sice pobavil, ale celý film prostě neudržel výš, než na jednu hvězdičku. Škoda. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na to tak hrozně dlouho až jsem byla příšerně zklamaná. Asi dvakrát jsem se zasmála, pár dobrých efektů,ale jinak nic moc. ()

ExpertAsie 

všechny recenze uživatele

Jeníček ako diabetik a jako tvrďas Mařenka, kteří neustále chytají a zabíjí čarodějky, za jedním účelem a to je jejich zabití. ()

slidealama 

všechny recenze uživatele

Jak uz nazev filmu napovida, nejedna se o zadne filozoficke drama. Stejne jak Abraham Lincoln, ze ktereho taky udelali lovce cehosi, i Jenicek a Marenka ma byt film plny akce a nadsazky. No a vite co, ono se to tentokrat celkem povedlo. Film je vtipny a originalni, jen skoda toho pribehu, ktery je tak tuctovy az to boli. Jestli vznikne dvojka, chtelo by to jit jeste dal a nebat se plne vyuzit Rkoveho ratingu. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

V první chvíli jsem se docela lekla toho obsazení, ale nakonec to bylo docela v pohodě. No, ale vážně to nebylo pro děti... Ty zrůdičky byly zpracovaný perfektně, ale jinak v tom nic zase tak úchvatného nevidím... ()

FerryCFC 

všechny recenze uživatele

Ještě, že jsem to viděl v originálním znění, protože při představě, že Mařenka křičí po celém lese jméno Jeníčka tak to musí být děs. Jinak celkem jsem se bavil na to, že jsem byl důrázně varován před tímto počinem. Samozřejmě musíte vypnout a neřešit nic a už vůbec ne si to spojovat s krásnou pohádkou o Jeníčkovi a Mařence to by asi trefil šlak všechny. Svižné tempo, celkem dobře vypadající souboje s čarodejnicema a i konečný souboj se vydařil. Filmu bych ani moc nevytknul, ale to je tím, že jsem J a M bral s rezervou a nehledal chyby...3 solidní hvězdičky ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční podívaná, u které se člověk baví. Samozřejmě je potřeba zapomenout na logiku, nesmí vadit, že celý děj je dopředu zřejmý atp. V mezích žánru je to ale dobrá oddechovka. Jen pořád nemůžu pochopit, proč jsou tvůrci těchto filmů přesvědčeni, že když obalí opakovací pušku do dřevěného designu, že se z ní stává středověká zbraň. ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Jenda s Mařenou sice dopadli s porovnání s podobnou Sněhurkou a lovcem lépe, ale stále se jedná o lacinou letní tvorbu, tak akorát s vychlazeným pivkem a partou přátel. ()

Související novinky

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

09.08.2015

Dva roky stará fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, v níž se slavní sourozenci stali akčními hrdiny, vydělala 226 milionů dolarů. Vzhledem k padesátimilionovému rozpočtu jí tak bylo rychle… (více)

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

22.09.2014

Loňská akční fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic vydělala 226 milionů dolarů. To je při padesátimilionovém rozpočtu jasná komerční výhra, kterou by studio Paramount chtělo přetavit do druhého… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

09.06.2013

Rozpočet 50 milionů, celosvětové tržby 226 milionů. Snadná matematika, i když vezmeme v úvahu, že téměř polovina utržených peněz zůstává kinařům. O možné trilogii se mluvilo už před premiérou, a teď… (více)

Reklama

Reklama