Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (203)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi oblíbené u mé mamky a babičky, mně se však jakýkoliv bulvár hnusí. Nedávno jsem jen listoval Pestrým světem a Rytmusem života (Jan Kraus ho kdysi nazval výstižně: Rytmus hnoje) a řeknu vám, že je to ke zblití. Ti autoři článků jsou opravdu zakomplexovaní chudáčci. Nejvíc mě však vyděsilo, když se rozepisovali o tom, že Csáková je polorómka, protože má nějaké rómské předky. To už posuzujeme lidi podle rasového původu? Proč mi to připomíná Norimberské zákony z roku 1933 !?! ()

ondysovec odpad!

všechny recenze uživatele

TV Prima nějak musela oživit sledovanost, ale je to jen trapas, Ivanka Gottová si šlape na jazyk a jen prostě si kalde podmínky, koho smějí natáčet a koho ne, nesmějí antáčet její rodinu a jeji známé ... prostě jasný výsledek TV prima .... pořadový BANKROT Jinak souhlasím, je to krátkometrážní TOP STAR magazín a na ten se podívám radši než na VIP zprávy ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Sice nemůžu VIP zrpávy vystát, protože to podle mě nemá co dělat v čase zpravodajské relace, ale jednu hvězdičku dát musím. TV Prima šla tak trochu hlavou proti zdi, když ji všichni odrazovali a kritizovali, že s tohle bude propadák, ale co se nestalo. Lidé na to koukají a snad pomalu stejně rádi jako na normální zprávy. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že pro většinu českého národa je podstatnější, co si která celebrita oblékla na sebe a s kým se vyspala, než kolik budeme platit na daních nebo do jakého válečného konfliktu nás naše vláda uvrtá. Národ se rád podívá, jak žijí naše národní pseudoelity. Jaké mají vily a bouráky. Aspoň bude mít u piva na co nadávat a o čem diskutovat. Rozumím tomu. Po osmí hodinách na šichtě je asi těžké vynakládat nějaké větší úsilí a pokusit se samostatně myslet. Ale proč vytvářet nějaký speciální pořad bulvárních zpráv. Ono nestačí, že jste tím totálně zasvinili klasické televizní noviny? Jinak je krásné, jak se tady všichni pohoršují nad bulvárem, ale co si myslet o národně, v němž nejčtenějším periodikem je Blesk. ()

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Snažit se najít nějaké plus je těžké - snad jen dvě docela pohledné reportérky. Ale dál? Pro koho jsou tyhle pořady? Pro puberťáky, kteří lačně čekají na to, které rádobyhvězdě kde vypadla koza? Vždyť ti si o tom dávno předtím přečtou na netu. Prostě tohle má se zpravodajstvím společného asi tolik jako... celé primácké zprávy. A Gottová coby protekční moderátorka, která se první dva roky svého angažmá učila mluvit, tomu jen nasazuje korunu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama