Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (203)

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Snažit se najít nějaké plus je těžké - snad jen dvě docela pohledné reportérky. Ale dál? Pro koho jsou tyhle pořady? Pro puberťáky, kteří lačně čekají na to, které rádobyhvězdě kde vypadla koza? Vždyť ti si o tom dávno předtím přečtou na netu. Prostě tohle má se zpravodajstvím společného asi tolik jako... celé primácké zprávy. A Gottová coby protekční moderátorka, která se první dva roky svého angažmá učila mluvit, tomu jen nasazuje korunu. ()

tommy187 odpad!

všechny recenze uživatele

Načo hodnotiť takéto, napadlo ma slovo "geňoviny", keď všetci veľmi dobre vieme aké hodnotenia si zaslúžia. Šup, nakukne pani Bartošová, Mojsejová, Stašová či Ridi a rovno pekne rýchlo skĺzne do hnusného odpadu, nič iné si ani nezaslúžia. A čo tu napísali VIP? Súhlasím majú pravdu - VIP odpad. 1% (za všetky tie rozosmiate tváričky) odpad! ()

Reklama

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi 17 vteřin a vlastně jsem toho z tohoto pořadu viděl více z upoutávek na tento pořad než z pořadu samotného.. Velmi mě to nutí použít mé oblíbené slovo - DEMENCE. Přál bych si, abych se za vulgarismy, které kolují mými mozkovými závity nemusel stydět a mohl je zde v klidu vypsat... Ale krom toho, že bych si nepomohl, bych byl možná označen za nesvéprávného devianta s extrémně chorou duší... Ale alespoň něco bych možná mohl...hmm..ok.. ..tvůrce, scénáristy, dramaturgy i účinkující bych zmučil (tozn. k smrti) tím, že bych na ně použil metodu z Mechanického pomeranče - byli by NUCENI sledovat sami sebe v různých těchto pořadech v hodinové smyčce až do své smrti.... Mohlo by to býti opravdu, ale opravdu velmi dlouhé a kruté... Jen dotyčný jedinec, v místnosti 3x3 metry, připoután ke křeslu, horní víčka přilepená k obočí, před ním obrazovka... Nic víc, jen dlouhé utrpení... OK, připouštím, nejsem uplně normální... Protože ta představa mě téměř vzrušuje... ...jooo, mam nápad, udělal bych z toho novou reality show... Jmenovalo by se to: ´´Nekonečně dlouhá a trpká smrt lidí z VIP zpráv v přímém přenosu!´´ Každý týden jeden tvůrce a jedna celebrita. Ale samozřejmě každý ve své místnosti... Podtitul každého dílu by byl - Saw XXL a číslo dílu. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva, ale koukat se na to dá. Pro fanatické odpůrce bulváru odpad, pro ty ostatní celkem koukatelný pořad. Svůj účel to plní, své diváky to má, moderátorky se zlepšují (viděl jsem jenom pár dílů s velkejma odstupama, nevím jak mohu posoudit), ale zas nic světobornýho to nejni, co si budem povídat. /viděno v TV: 40% a 2*/ ()

opox odpad!

všechny recenze uživatele

Já vím, že prostě spousta lidí v naší zemi bulvár žere, ale mě jsou prostě životy našich rádobycelebrit ukradený. Já vím, nemusím na to koukat, a taky se na to nedívám, raději přepnu na jiný program. Stejně ale nechápu, proč na TV Prima musí být denně bulvární zpravodajství. Je to smutný, že třeba sportovního zpravodajství se nedočkáme (a toto má za následek i další kiksy TV Prima - viz Libor Bouček jako moderátor fotbalového studia při Lize mistrů), zato každodenní průjem ze života "slavných" nesmí chybět! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama