Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Recenze (249)

Dixieboy odpad!

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, co jsem to viděl??? Asi mi úplně unikl smysl tohoto paskvilu... Měla to být parodie? Komedie? Mysleli to vážně? To nemohli myslet vážně!!! I když si pes otře zadek o koberec, má to větší hodnotu, než tohle... Primitivní efekty, primitivní výkony, primitivní scénář, děj a prostě úplně všechno. Pokud to celé byl záměr, tak je to ve své primitivnosti zcela dokonalé, ale tak trochu mi dochází, že prachy na tohle potřebné třeba mohly zachránit kousek deštného pralesa a to mi nedá spát... ()

LencaN odpad!

všechny recenze uživatele

Absurdita nade vše. Extra "inteligentní" dialogy, při kterých se mi snad i kroutily uši utrpením. Trikově stejná břečka jako jednička. Děj je ale ještě větší kvalitka. Letadlu se udělá díra v boku trupu a najednou lítají žraloci prostě ze všech směrů. SPOILERY. Jediný, kdo se vrhne do pilotní kabiny přistát s letadlem, protože piloti jsou mimo službu byl kdo jiný než náš Ian Ziering. Bloncka visí z letadla za lano jednou rukou a druhou se ještě stačí natahovat pro pistoli, následný rafanec stál za to. Hra s délkou ukousnuté paže byla vtipná, v průběhu filmu to vůbec nesedělo... asi dorůstala a zase se smršťovala dle potřeby. S tím spojený bruskový upgrade ala Střihoruký Edward byl za všechny prachy a navíc ta kráska zvládne být celý film (letadlo, nemocnice, lítání v bouři po venku) absolutně super nalíčená. Rodinka Zieringovy filmové sestry mi nehorázně lezla na nervy svými neskutečnými žvásty. Scénáristi asi mají potíže s čísly a nemohli se rozhodnout, jaké číslo ten inkriminovaný let vůbec má. Předpovědi počasí s namalovanými žraločky mě naopak bavily, jak se hezky mrskali :D navíc obraty jako "žraloci budou padat rychlostí pět centimetrů za hodinu" nebo "spád pěti centimetrů žraloků za hodinu, budou se nám tu opravdu hromadit do výšky", tomu se nedá odolat. Film je plný slepic, které jsou pro příběh nepotřebné... vlastně jsou, jako další mňamky pro ozubence. Taky byla super náhoda, jak si mezi tisícovkami lidí zrovna náš hrdina najde toho, koho potřebuje jen co vkročí na stadion. Žraločci se opět dokážou pohybovat ve vodě, která dosahuje výšky sotva ke kolenům... asi se umí zplacatět, jinak nevím. Všechno chce Ziering vyřešit stejně jako v jedničce a to osvědčenými bombičkami. Má fakt štěstí, protože narazí na dobrou sámošku, kde mezi rohlíky a salámy dokážou vyštrachat i suroviny na výrobu bomb. Hlava Sochy Svobody pronásledující naše slečny, jako by to měla promyšlené, byla opravdu trýznivým zážitkem. Opět tady vidíme zajímavé hrátky s fyzikou, které ale nedoporučuji zkoušet na vlastní kůži. Hodit lano přes trubku, jeden konec nechat volný a na druhém se zhoupnout na druhou stranu, to chce asi hodně cviku :D starosta skoro devíti milionového New Yorku záchranu města samozřejmě nechá na kdysi slavném surfaři, který se víc proslavil tím, že byl sežrán velkým bílým a dokázal se dostat ven. Závěrečný stormsurfing a vylovení prstenu už nekomentuji, nic idio*štějšího jsem v životě neviděla. Do toho kdekoli a kdykoli hloupé řeči, špatní herci... no prostě jestli tohle měla být parodie, tak je fakt nepovedená. Hodnocení odpad! je pro mě nedostačující... raději bych něco ve smyslu "obsah žumpy", "trest za natočení" nebo "režisére, jsi mag*or" :) ()

Neymar11 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně někomu líbí, že tomu dokáže dát nějakou hvězdu? To je tak špatný film, až je to vlastně vtipný. Herci podle mě hráli za párek a pivo, protože za tohle není možné dostat honorář. Horor/Thriller/ Sci-Fi to vážně není. Spíš jakýsi paskvil. Už to nechci NIKDY, NIKDY, NIKDY vidět. ()

Galaktus odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je naprosto úžasnou studií schizofrenika, pokud se jeho sny zhmotní. Nejšílenější věc na světě, dokonce horší než je Sucker punch. ()

MiniRecenze odpad!

všechny recenze uživatele

Pravda,první díl jsem neviděl...pravda,ani o to nestojím. Stějně jsem jsem se nechal opět "napálit" a Asylum mě opět dokázalo,že umí "vypustit"na zemský povrch zajímavý poster,snímek nikoliv.Ze začátku budete mít dojem,že se nebude jednat až tak o takovou sračku a film si v samotném závěru odnese alespoň průměrné hodnocení.Ale jak sami uvidíte,tak čím víc se oddalujete začátku a spějete ke konci,tak se vše zhoršuje.Herci,dialogy,stříh,který je tak nepřehledný a zmatený...efekty,které ani jako efekt nepůsobí.No prostě abych to zjednodušil,je to : SRAČKA!!! ()

rigby odpad!

všechny recenze uživatele

Zabiják žraloků opět na scéně. Oproti prvnímu filmu je tak nějak samozřejmé, že v Americe při každé bouřce padají z nebe žraloci, že je potkáte v metru i v jiných částech města. A tak je potřeba utíkat, stále jen utíkat a při tom ještě hodně zbytečně mluvit. Až na posledních deset minut je to nedívatelná nuda, nadhled se někam vytratil. A ani ve zbytku není nic, co bychom už neviděli. Průlet žralokem, padající žraloci na město, do televizního studia, vlastně normálka. Ač jsem se minule bavil, dnes to bylo o utrpení přežít až do konce. Hlavně, že přežili všichni hlavní hrdinové, a tak se můžeme těšit na pokračování. ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Pravda, vydržel jsem jen 20 minut, ale toto dílo je opravdu ,,extratřída". Žralok, který vletí do motoru letadla na New Yorkem? To je skutečně ,,Oscarový " kousek! A tornádo ve státě New York je z meteorologického hlediska pravděpodobné asi jako vlnobití na Sahaře. Je mi lhostejný hlupák co na takové odpady kouká, lituji sumy peněz, která mohla být investována mnohem účelněji. ()

thedien odpad!

všechny recenze uživatele

Nemít televizi je obrovská výhoda - jsem ušetřen tvorby obdobného typu. Pak je člověk náhodou někde, kde televize je a nestačí se divit. ()

Chlo0opek odpad!

všechny recenze uživatele

Triky, herci, děj, logika i fyzikální zákony - no v podstatě všechno je tu příšerné. Místy (asi) pokusy o humor rozhodně nefungovali. To snad ani nešlo sledovat celé naráz. Zkráceně - strašné, strašné a strašné:(. ()

Ruslan odpad!

všechny recenze uživatele

Já čekal brutální nářez srandy a dostal jsem co? Jen velkou srakču , která byla nudná , nezábavná , neměla hlavu ani patu. Toto bylo fakt na hovno. 5%. ()

flouny8 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíc nejblbější film, jaký jsem kdy viděl. Oslava trapnosti a debility. Po tomhle mi Stmívání zní jako super film na klidný večer. ()

Lukkyn odpad!

všechny recenze uživatele

tohle je tedy ultramegapíčovina!!!!!!!!!!!!Jednička byla zábavná , originální brala sama sebe s nadhledem. Dvojka recykluje všecko z jedničky ,jen je ještě více dementnější. Nechápu to , že se připravuje i třetí díl a zase v jiném městě. Doufejme, že to nebude jako pojízdný cirkus , který by projel všechna velká města usa. Hláška typu "Fine střelila jsem toho žraloka do oka, měl na čele obrovskou jizvu, vybral si mě schválně" vstoupí do dějin filmu :-) Uff zkousnu hodně , ale tenhle extrém už fakt ne . Nechápu kdo na tohle obětoval peníze, každopádně jako by je vzal a hodin do tornáda pardon Sharknada :-) ()

dammit83 odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, že to má být horor a já nevím co ještě jsem se tlemil od začátku do konce :-D Ale to nic nemění na tom, že je to naprostá hovadina.... ()

DejnaDee odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to jsem si myslela, že větší ubohost a šílenost než je jednička natočit nelze. A ono ejhle a je to tady, ještě větší trapnost je na světě. Na trojku už raději ani koukat nebudu. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se v nějaký větší roli objeví Tara Reid nebo Ian Ziering, je jasný, že to bude totální ztráta času a že si soudnej člověk skoro ukroutí hlavu nad tím, jak může někdo platit nebo natočit tavovou sračku a jak tomu můžou dát diváci vyšší hodnocení než odpad. Tohle se může líbit buď totálním hlupákům nebo zfetovanejm magorům, který ani neví, co je letlampa. ()

Reklama

Reklama