Sharknado 2

(TV film)
  • Česko Žraločí tornádo 2 (více)
Trailer 2

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

V životě jsem se najednou poblil, posral a pochcal ze třech věcí: z masky Širokka v deseti letech, z vyprošťováku Jirky Babici v devětadvaceti letech a z gigantomočkorozleptanéočkosračky Sharknado 2 dnes . Ani ten nejvypatlanější mol, co mi jak debil žere věci v šatníku, by nestvořil tohle! Je to odpudivý jako herectví Iana Zieringa a scénář sepsal Člověk Vyjebaný (Homo Fuckensis). Víc nejsem schopen napsat. ()

George Stobbart

všechny recenze uživatele

Totálny úlet a podobná haluz ako (ne)obľúbená jednotka. Páčilo sa mi to ale ešte viac, pretože predtým sa Asylum akoby ešte celkom nevedelo rozhodnúť, či pôjde v klasických šľapajách svojich filmov, alebo sa to na všetko vyserie a absolútne utrhne z reťaze. Tu už bolo tvorcom jasné akým smerom ísť a tak sa akoby uvoľnili a nechali debilitu (v tom zábavnom slova zmysle) víťaziť. Už to síce nie je ten konzistentný pobrežný úlet ako prvý diel, ale miestami to pôsobí ako zlepenec scén z viacerých filmoch, v ktorých sa pretŕča kopa známych béčkových tvárí a užíva si to. Ja som si to užil tiež a dúfam, že príde aj trojka, pretože toto už nie je len paródia na žraločie filmy, ale vydarená paródia na xy (nielen) hororových subžánrov, do ktorých si Sharknado 2 surovo nabilo žralokov, tam kde ich človek nikdy predtým nemal šancu vidieť. ()

Bloody13

všechny recenze uživatele

„Ten žralok šel po mně. A na čumáku měl tak obrovskou jizvu. Střelila jsem ho do oka, ale ukousl mi ruku. Jako by věděl, kdo jsem.“ Pokračování už brzy kultovního Sharknada je snad ještě brutálnější (rozuměj zábavnější) a absurdnější (rozuměj dementnější), než jednička. Žraloci v letadle, žraloci v metru, žraloci v nemocnici, žraloci jsou prostě všude! K tomu všemu se městem kutálí hlava Sochy Svobody, Tara Reid je bez ruky a Steve Sanders se tu ohání s motorovkou, s níž uprostřed tornáda efektivně zabíjí digitální žraloky. Chuck Norris by záviděl. A divák? Ten se musí bavit. ()

Ainy

všechny recenze uživatele

Sharknado aneb Masakr motorovou pilou. Předpověď počasí na dnešní den udává jasnou oblohu, od jihu sílící vítr, bouřky a tornáda. Přiberte si do kabelky požárnickou sekeru, prak, jednu až tři bomby, mačetu, vidle a deštník, budou pršet žraloci. Prosím Vás, hlavně ten deštník! Pokud se k vám náhodou jedna zuřivá bestie vyšplhá po schodech do obýváku, deštníkem mu snadno propíchnete to ... žábro. ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím, že se na tenhle film lze dívat jako na geniální ve všech ohledech záměrně špatný počin. Skutečně ve všech, v úplně všech. Nejsem si ale jistý, jestli to skutečně záměr byl. Domnívám se totiž, že z udělat ve všech směrech špatný film záměrně zvládne pouze dobrý tvůrce. A to ani jeden z tvůrců Sharknada, soudě podle hodnocení jejich tvorby na ČSFD, není. Spíš to bude tak, že se sešla parta relativně neschopných lidí, kteří si řekli, že než se pokoušet udělat něco dobrého, bude lepší natočit něco, na co stačí, přihodit tam pár očividně záměrných hovadin a tvářit se, že je záměrně špatný je i celek. Ale musím přiznat, že jsem se nenudil. ()

• Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)
  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)