Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ohlasy nelhaly, tvůrci skutečně šlápli s demencí na plyn a výsledkem je ještě debilnější (rozuměj i zábavnější) výplod než první film. Prvních a posledních 20 minut je nepopsatelných a zároveň nezapomenutelných. Tuny dementních hlášek a situací střídají další tuny dementních hlášek a situací. Prostředek filmu trochu tápe, hlavně tempo upadá a debility jsou opravdu debilní, nikoliv zábavné. Každopádně to není škoda času :) Pokud bude zachována vzestupná tendence, budu s napětím očekávat nové a nové filmy ze série. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi přišla slabší než jednička, hmm, zajímavé jak něco může být slabší než úplná blbost, ale budiž. Možná to je tím, že jsem se na dvojku díval hned na druhý den, ale co po midtermech a před učením litevštiny je třeba si propláchnout hlavu. A hurá na 2 heads shark attack. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

A je to tu zase. Naprosto neodolatelný nápad a ztvárnění od králů braku, studia Asylum. Tentokrát ještě debilnější, přehnanější a víc heroické. Ke konci jsem se přistihl, že je mi dokonce trochu líto, že film končí. Ovšem chystá se třetí díl a údajně s božským Davidem Hasselhoffem, který už nejednou prokázal, že si s podobným žánrem (rozuměj komedií) rozumí - Piraňa 3DD, Sponge Bob. Už se nemůžu dočkat. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

It´s happening again !!! . Prvý diel bol iba slabý odvar toho čo nám ponúka dvojka. Myslím to smrteľne vážne, táto časť sa nepriživuje na predošlom kultovom diiele, ona búra znova hranice filmového priemyslu. Scenár je tak nadupaný vtipmi a obrovskou sebareflexiou že som sa na tom smial viac ako na hociktorej miliónovej Hollywoodskej snímke. Bol to cieľ tvorcov a vydaril sa na 100%. Všetko tu bolo dokonalé. Je to najlepší céčkový film aký som kedy videl, a hoci si to potrebujem ešte aspoň raz zopakovať aby som vstrebal všetky srandy ktoré tu boli medzi natočené riadkami a pochopiť hlbokú myšlienku ľudskej existencie, už teraz môžem s čistím svedomím vyhlásiť... Holy Sharks to bolo úžasné. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nemůžu se víc bavit. Skoro jsem zničil Los Angeles a sežral mě žralok.......... Díra v letadle, pasažéři by měli začít rychle opouštěl letící stroj. To se však nestane, by naopak, žraloci si najdou cestu dovnitř. Nikdo je nezval, ale oni stejně ukusují hlavy. Asylum, ano Asylum, vypněte mozek nebo o něj přijdete. CITÁT - Všichni se držte!!!....... Hned od začátku se něco děje, samá akce, sranda a dobrá hudba. Smát se prostě musíte i smrti. Létající žraloky zvládne jen Asylum. Triky samozřejmě na úrovni TV produkce, dialogy někde na úrovni houpacího koně a herci, no ti se houpají na tom koni. CITÁT - Nějaká obrovská krysa chtěla chytnou metro....... Los Angeles už si své Žralokonádo užilo a teď sharkattack přímo v New Yorku. Úvodní letecká scéna vám lehce polechtá bránici, ale až uvidíte žraloky v New Yorském metru, to už budete mrtví smíchy a až uvidíte závěrečnou scénu, bude potřebovat přebalit. Tohle je prostě geniální scénář. CITÁT - Utíkej!!!!......... Je vidět, že si žraloci natáčení užívají. Neustále se šklebí do kamery a maj velký apetit. Žerou hlavně New Yorkčanský mozky. CITÁT - Nechci nikoho strašit, ale vypadá to, že na New York se blíží žralokonádo stupeň 5............ Už se moc rozepisuju, tak stručně - je to blbost, ale tak srandovní, že jsem to dokoukal a slušně se u toho zasmál. Je to katastrofická komedie. CITÁT - Žraloci se po dopadu budou hromadit do výšky pěti centimetrů........ Geniální jsou závěrečné titulky. Místo běžných deseti minut trvají jen třicet vteřin, ale obsahují veškeré informace, jako běžné filmové titulky. Pokud si je chcete přečíst, musíte si je stopnout. CITÁT - Žralok!!!!! Potřebuju motorovou pilu!!!....... ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)
  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama