Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Sharknado 2: The Second One“ je další béčko, které osobně považuji za velmi zábavné. Je to přehnané, je to ujeté, ale pokud do tohoto jdete s tím, že dostanete seriózní film, tak jste asi něco přehlédli. Tenhle film je vtipný, má geniální scény, a že je klišovitý a místy trapný, to se prostě očekává. Navíc v tomhle případě to rozhodně není v jinak velké míře. Skvěle jsem se bavil a chci trojku! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička se mi docela líbila a její sledování jsem si i užíval, tak tady jsem místy trpěl jako zvíře. Ferrante si pro nás zase připravil velkou porci bizarní podívané, ale tentokrát to se svou kreativitou přehnal až moc. Je to samozřejmě všechno podáno jako recese, ale již úvodní pasáž z letadla mi připadala až moc uhozená. To nad čím jsem v jedničce mávnul rukou, tady už přehlížet nešlo. Žraločí řádění uvnitř letadla popírající fyzikální zákony však naštěstí netrvalo moc dlouho a děj se následně přesune do ulic města. K mému podivu se tu však našlo i několik světlých okamžiků, které určitě stojí za zhlédnutí. Mezi ně patří scény s hlavou Sochy Svobody, krokodýlem v kanále či žralokem v pizzerii. Chtěl jsem se tu zase rozplývat blahem tak jako minule, leč to by se nesmělo Asylum vrátit k laciným efektům a kupě nelogických kopanců. Tohle všechno se samozřejmě objevuje snad v každém jejích „veledíle“, ale tady mi to přišlo až moc ujeté. Jak jsem už poznamenal výše, první Sharknado mě dostalo svým recesním pojetím, kupou srandovních hlášek a humorných situací (na to že byly přitažené za vlasy, jsem kašlal). Jenomže tady se nám scénárista snažil do každé druhé scény vecpat rodinné hodnoty, vlastenectví a jiné morální blbosti. Já chtěl vidět pořádné řádění digitálních žraloků a Iana koupajícího se v krvi. Leč tentokrát mu motorovka moc nesloužila a tak musela přijít ženská parodie na Ashe. On celkově mě samotný závěr neskutečně zklamal. No uvidíme, co si pro nás připraví příště. Ferrante totiž plánuje v roce 2015 natočit další díl. Bohužel žraloci řádící v metru, na schodech mrakodrapu či televizním studiu už neměli takové kouzlo, jako ti plující v ulicích města. ()

Reklama

Saraph 

všechny recenze uživatele

Sakra, to ten týpek s tou mega baseballkou musel chcípnout tak brzo? :'( Ok, teď vážně. Sharknado je sračka, ale asi každý se na to jde koukat jen proto, aby se pobavil. Horor/Thriller/Sci-Fi? Ani náhodou - je to komedie. Myslím, že je rozdíl mezi tím, jestli se vám film nepovede, nebo jestli uděláte Žralokonádo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po žraločím útoku ploutev zbyla mi v oku. Krční svalstvo nas*ačku, neužil jsem řezačku. Snad uchrání mě Stývova robotická Rajdová. A když bude nejhůře, schovám já se do móře. /// Páč to je jediný místo ve Vesmíru, kde v tomhle filmu není žralok. Jinak jsou teda úplně všude: v kanálech, v metru, ve vejtahu, v sifonu... Já po půl hodině nadzvednul gauč a jasně že tam byl žralok! Zase jsme na to čuměli ve třech a zase jsme u toho řvali. První bolestí, druhej radostí a třetí řval na celej barák "Já chci bejt žralóóók!" Škoda jen dvou zásadních nedostatků - chybí tu madam bikinová Scerbová a nikdo za celejch 88 minut ani jednou neproletí žralokem. No ty volé, tak snad žralokonádo, ne?!? ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Znáte ten vtip: sejde se v letadla Kelly Osbourne, prsatá blondýnka z Prciček a Steve z Beverly Hills 90210? :D No, tak musím říct, že podruhý už mi to tak veselé nepřipadalo. Ano, pár momentů je skvělých (předpověď počasí, žabák po žraločích hlavách, motorová pila, meč, kladivo... cokoli čím se dá zabít žralok...), ale už mě to tak netáhne jako jednička. Tvůrci už moc dobře vědí, na koho filmem cílí, a to mě nebaví. Nicméně zbaběle přiznávám, že se na tu slíbenou trojku taky mrknu. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • Ve filmu je několik narážek na slavnou komedii Připoutejte se, prosím (1980). V cameo roli pilota se zde objevuje Robert Hays, který pilota ztvárnil rovněž ve snímku Připoutejte se, prosím (1980). Zazní zde také replika "Its getting a little hot", která zazněla v souvislosti s motorem letadla i ve zmíněné komedii. (bubun)

Reklama

Reklama