Reklama

Reklama

Rick a Morty

(seriál)
  • USA Rick and Morty
Trailer
USA, (2013–2024), 28 h 57 min (Minutáž: 20–23 min)

Hrají:

Chris Parnell, Sarah Chalke, Jess Harnell, Phil Hendrie, Maurice LaMarche, Echo Kellum, Gary Anthony Williams, Rob Paulsen, David Cross, B. Harrison Smith (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(79)

Byl pohřešovaný skoro 20 let, ale teď se Rick Sanchez najednou objeví u své dcery Beth a chce se k ní a její rodině nastěhovat. Po dojemném shledání se Rick usídlí v garáži, kterou předělá na laboratoř, a začne v ní zkoumat různá nebezpečná udělátka a strojky. Samo o sobě by to nikomu nevadilo, jenže Rick do svých dobrodružných pokusů stále častěji zatahuje také svá vnoučata Mortyho a Summer. (TV Prima)

(více)

Recenze (394)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Jednoduše geniální. Každý díl je úplně jiný a zároveň se tu klidně propojují díly z různých sérií. Rozhodně to není pro každého, ale je to neuvěřitelně chytrý seriál a já ho miluju. 1. série - 95%, 2. série - 100%, 3. série - 95%, 4. série - 95%, 5. série - 95%, 6. série - 95%, 7. série - 90% ()

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Jsem ochotný se bavit o tom, že třetí série je plná zábavných, vtipných a promyšlených dílů. Bohužel, prozření může přijít až po shlédnutí sérií předchozích a ty už rozhodně tak úžasné nejsou. Možná spíš až průměrné. Vážně, to, že se v seriálu párkrát prohlásí, že všichni umřou osamocení, všechno je relativní a na ničem vlastně nezáleží, pojďme si tedy pustit telku, z něj nedělá existenciální zážitek, ani must see pro nihilistické pseudofilosofy. A to že Jerry je loser a Rick alkoholik/génius z příběhu nedělá převratnou reflexi moderní společnosti. South Park tohle dělá od devadesátek. Nemluvě o zvráceném humoru. Ale jo, návaznost dílů je nejspíš jedinečná. Budiž. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Už  dlhšie  som tomu odolával ale bol som zvedavý či je to naozaj také dobré. No a odpoveď je, Áno, je to skvelé. Obrovská pochvala za originalitu každej jednej časti, kde sa vždy stane niečo bláznivé. Je to akčné, vtipné, má to výborné postavy a jednotlivé časti aj keď sa dejú úplné šialenosti na seba nadväzujú. Prvé 2 série pozreté ako nič, poďme na ďalšie. ()

José77 

všechny recenze uživatele

prva seria slusny nadpriemer, druha dokonala. tvorcom sa podarilo spravit absolutne sialeny svet, ktory ale dava logiku, nie je to len kopa nezmyslov ala adventure time. jedine negativum je, ze po tomto vam uz vsetky tie futuramy, south parky a podobne pridu velmi obycajne a sedive. ()

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Nejen, že je to vědecky nejpřesnější seriál všech dob, ale taky dost možná jeden z nejzábavnějších. Fantazii a kreativitu Danu Harmonovi musí závidět 99 % Hollywoodu, protože tady je ještě odvázanější než v geniálním Community. "I like what you`ve got!" ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší devizou seriálu je jeho nepředvídatelnost, Tvůrci nectí žádná pravidla žánru, postavy se objevují a mizí, nastolena dogmata jsou porušována,seriál je tím pádem svěží, nezajíždí do žádných kolejí a hlavně je velmi vtipný. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

Tohle se má k Doctoru Who asi jako Misfits k Heroes? Nebo možná by šlo říct že to je Doctor zkříženej s Futuramou. Velmi hrubě řečeno. Ten seriál je naprosto šílenej, suprovej ve všem, co se počítá (koncept, nápady postavy, scénář, humor...) a tak záměrně špatnej ve všem ostatním, že to je v podstatě geniální dílo. ()

pirko7 

všechny recenze uživatele

Blaznivé, sprosté, ale mnohdy dost zábavné. I taková kravina opravdu zabaví. Některé díly nudnější. Ale furt je to zajimavý. Carda ten dabing zvládl geniálně, lepší jak originál. ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Pilot mě málem odradil, ale naštěstí hned další díl je úplně jiný level. Kvalita raketově vyletěla vzhůru a zbytek první série si ji pak bez problému udržuje. Všudypřítomný humor je zde opravdu mezigalaktických rozměrů a mně nezbývá než smeknout pomyslný klobouk. ()

John8 

všechny recenze uživatele

Rick a Morty se snaží o něco v čem Archer exceluje a to je vzít stabilizovaná postavy (Marty a Doctor Brown) a udělat s nimi něco nečekaného, ale i když to na papíře mohlo fungovat, časem konstantí ožralství a koktání začne lézt na nervy než cokoliv jiného. Nežli s Futuramou bych RaM srovnával s Robot Chicken a musím uznat že příběhy jsou kreativní, ale možná by fungovali lépe v kratším formátu (viz excelentní Povstání Psů). Budu koukat dál, ale pokud nepřijdou s ničím novým, snižuji na 3* ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Uff... Nechutné (South Park?) s levným humorem a ještě levnější animací (Family Guy?) ve sci-fi prostředí (Futurama?). Ale kupodivu s vážnějšími přesahy a občas i dost inteligentnějším příběhem, jaký se v animáku moc často nevidí... Neskutečně rozporuplné, tak trochu proti své vůli musím sledovat dál :-) Ve druhé sérii přihazuju čtvrtou hvězdu. Chce to trochu trpělivosti, ale jakmile se vám podaří proniknout pod skořápku nechutnosti, stojí to za to. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Bravest Warriors pro lidi, co přemýšlí o životě. Cynická série s nejinteligentnější strukturou dílů, co se kdy v animovaném formátu objevila, promyšlenými charaktery, vtipy o genitáliích, nekonečnou sérií popkulturních odkazů a tvrdými odpověďmi na existenciální otázky. Právě ten přesah Ricka a Mortyho posunuje mnohem dál, než kam je obvyklá produkce ochotná zajít. Otázka je, jestli unesete jeho krutou nevybíravost. „What about the reality where Hitler cured cancer, Morty? The answer is: Don't think about it.“ ()

Folky 

všechny recenze uživatele

Seriál, který nemá obdoby. Miluju Rickův nihilismus, miluju dějové linky, které prostupují celý seriál (Evil Morty) a miluju, jak mě to vždycky dokáže překvapit. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Prosím vás. Všechny série na jedno brdo. Hrající si na jakýsi ponaučení, ale to vyzní tak do prázdna, že je z toho akorát bezduchej blábol. Postavy sou protivný jak osina v prdeli. Jediný na čem to stojí je vulgarita a obscénnost. Ani animace za nic ani moc nestojí. Jó, páárkráát se zasmějete, ale za mě to jinak vůbec nefunguje. Tady zase nadhodnocení jak prase!!! ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Ultra krvavé, sprosté a hlavně vtipné kreslené cestování dimenzemi pro dospělé. Téměř každý díl je masakr, který nezná moc mezí. Seriál nemá chybu a rovněž český dabing s Josefem Cardou v hlavní roli Ricka patří mezi české dabingové klenoty. Fantastická práce. Úplně vidím, jak si to užíval. :-D ()

Související novinky

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

08.01.2021

Po napsání scénáře k pokračování Doctora Strange s podtitulem In The Multiverse of Madness a roli hlavního scenáristy a jednoho z producentů na seriálu Loki od streamovací služby Disney+ se Michael… (více)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

21.09.2020

V poněkud komornějším duchu byly letos rozdávány prestižní televizní ceny Emmy. Kvůli opatřením nedošlo tentokrát na živé publikum a moderátor Jimmy Kimmel se tak s většinou nominovaných bavil pouze… (více)

Reklama

Reklama