Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

bloom 

všechny recenze uživatele

Je to příjemné osvěžení českého seriálu po všech těch Pojišťovnách. Je dobře, že se u nás začaly točit seriály podle zahraničního formátu. Potěší jak známé tváře (Matásek, Šteindler, Batulková), tak i mladí, ale nadaní herci (Novotný, Zach, Ployhar). Zpočátku mě rozhodila výměna Barbory Kodetové za Martinu Válkovou, ale začínám si zvykat. Zároveň si myslím, že by zvláštními hosty neměly být pouze tváře Novy. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé obsadenie v pomerne zábavnom seriále z prostredia, ktoré na Nove zasa až tak často nevidíme. Kvalita seriálu je samozrejme priamo úmerná úrovni jednotlivých dielov, ale celkový dojem by mohol byť bez problémov trojhviezdičkový. A mimo, z môjho pohľadu asi najlepšia úloha Michala Novotného. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost suchý seriál s nepřesvědčivými herci. Některé díly se daly, ale jinak bída a nula od nuly pojde. Nebavilo mě to. Takhle to v žádné redakci nechodí. Vykreslení redakčního prostředí, i práce samotných redaktorů, bylo absolutně nereálné. Napsali to, ale něco autentického se do toho nepodařilo aplikovat, a tak jsou k vidění pitomě pitvořivé epizody, které někdy pobaví, ale spíše je ten seriál na vypnutí. Není moc co chválit. ()

Whiterose 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle je asi nejlepší seriál, který Nova ve vlastní produkci doposud vytvořila. Jistě, není to žádná extra kvalita, ale zaručeně je to příjemná zábava, která neurazí. Příběhy jednotlivých dílů mají kolísavou úroveň, ale vždy tomu trochu pomůže výborné herecké obsazení. Líbilo se mi to už jako novinka před lety v prime timu a ráda se podívám i po nyní. Snad mohu dokonce říct, že právě s časovým odstupem je opravdu patrné, že tenhle rozverný seriálek má své kvality. Na 5 nebo 4 hvězdičky to není, ale velmi slušné 3 to jsou a zaslouženě. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Začala jsem na 2*, ale po včerejším díle (20.1.05) se mi těžce klepe ruka, abych to nehodila do "odpadu". Fotograf zůstane přes noc v komunitě Slunečnice, kde vypátrá, že šéf káže makrobiotickou stravu a primitivní způsob života, přitom se cpe stehnem z čehosi, co mělo očička, a obchoduje s nemovitostmi (v kůlně má počítač a pracuje zrovna, když má doma "záškodníka", který to sleduje oknem!!!!!!). Redakční kolega jde boxovat, aby dostal rozhovor a jeho kolegyně ho trénují celý 1 den!!!!!!! ("přinesu ti kazetu Rockyho, vokoukneš nějaký fígle"). Jiný kolega zas má doma zbloudilou bláznivou babku na skříni.......no, FUJ !!!! Jedna * je jen za snesitelnou úroveň prvních dílů. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama