Reklama

Reklama

Cleveland show

(seriál)
  • USA The Cleveland Show
Ukázka z filmu
USA, (2009–2013), 32 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Walter Murphy

Hrají:

Seth MacFarlane, Sanaa Lathan, Alec Sulkin, Marina Sirtis, Jason Sudeikis, Will Forte, Rutina Wesley, David Lynch, Lucas Grabeel, Josh Gad, Beth Littleford (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(88)

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (126)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Trochu toho humoru bez ladu a skladu nezaškodí, Cleveland Show však nie je tak zaujímavá ako Griffinovci. Z tohto hľadiska ide o akýsi pokus vyždímať z daného námetu čo najviac, ale fakticky neposkytnúť nič zaujímavé alebo originálne. Sranda to je a preto si aj udelené tri hviezdičky zaslúži, ale v konkurencii s Family Guy musím jednoznačné víťazstvo prihodiť rodinke Petera a Lois. ()

Nekrofil 

všechny recenze uživatele

Ja skrátka neviem, ako to ten Seth McFarlane robí, ale ja od neho žeriem úplne všetko. U Cleveland Show som bol sprvu značne skeptický, prvé časti (asi 2) sa mi zdali trochu vlažné, ale potom sa to rozbehlo a ja som sa kráľovsky bavil celý zvyšok prvej série. A zo samotného Clevelanda, ktorý stál vo Family Guy značne v úzadí, sa vykľul riadny sympaťák! Skrátka a dobre, prvá séria super, teším sa na jej zvyšok a aj na druhú. Ja asi inak nemôžem, dávam 100%. ()

Reklama

Don82 

všechny recenze uživatele

Asi málo kdo čekal, že tvůrci Family Guye by udělali samostatný seriál zrovna pro Clevelanda a i mě to ze začátku nepřišlo dvakrát šťastné, ale postupem času jsem seriálu přišel na chuť. První série se po pár dílech pěkně rozjede a jsou zde k vidění i nové nápady, trochu jiné než třeba v American Dad nebo Family Guy. Víc se zde řeší Cleveland a jeho rodina a vše se tak nějak točí kolem něj a občas i jeho sousedů. Občas sem zabrousí i nějaký host z FG. Vyloženě šíleností zde není tolik a některé vtívky českému divákovy moc směšné nepřijdou. Mám rozkoukanou druhou sérii, ta mírně polevila, ale i tak si celkem drží stále to stejné tempo ze série první. Uvidíme, jak se to vyvyne dál. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Opět se děje to, co u kultovních Přátel - i zde dostala prostor ta nejméně zajímavá postavička (z čehož se nám u prvního jmenovaného seriálu vylíhnul samostatný séroš Joey), opět se na to dá velmi dobře koukat a opět tu máme důkaz toho, že z upadajícího seriálu, který už nemá čím překvapit, se vždy ještě dá něco vytřískat. I když trochu postrádám ten černý humor, kterým původní Griffinovi nikdy neštetřili... já řekl černý humor? Tedy, jsem to ale rasista! ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Bohužel to musela být jedna z nejnudnějších postav Griffinových, která dostala svůj vlastní seriál. Je to jen ubohá a nepříliš vtipná kopie Griffinových, ale to byl předpokládám i záměr tvůrců. Daleko raději bych viděl seriál třeba o Quagmireovi. Představoval bych si animák tak 16+, něco na způsob Brickleberry, jen ne tak sprostý. Možná i seriál o Joeovi by byl lepší. ()

Galerie (315)

Zajímavosti (17)

  • Přestože byla pilotní epizoda odvysílána až 27. září, na internet unikla již během června. (Martin_W)
  • Robertu dabovala prvních 13 epizod Nia Long, poté ji však nahradila Reagan Gomez-Preston. (Martin_W)
  • V epizodě „Ain't Nothin' But Mutton Bustin“ (2x10) se objevuje mnoho narážek na animované seriály ze stanice Fox. Plyšoví Bárt (Simpsonovi) a Stewie s Brianem (Griffinovi) a na Rallově opasku ležící Roger (American Dad!). (Martin_W)

Reklama

Reklama