Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (212)

honajz 

všechny recenze uživatele

Variací na Halloween a vyvražďovací filmy jsme viděli spoustu a ani tento nepřekročil stín svých předchůdců, i když je alespoň natočen docela zručně, co se filmařské stránky týče. Tentokrát se místo Halloweenu vraždí mladí lidé na Vánoce, a místo mrtvé matky ve filmu Psycho zde najdeme docela čipernou matku, která začne posléze vraždit místo svého syna, kterému se sice povedlo utéct z basy, ale ne všechny vraždy stihl dotáhnout do konce. Přestože nejde o výkvět vyvražďovacích hororů, najdeme zde pár netradičních zápletek, ženské jen tak bezmocně nekřičí, a snaží se i docela chytře postavit vrahounům, což činí z filmu pro ty, kteří mají tento žánr rádi, docela příjemnou podívanou. Na disku najdeme kromě filmu samotného jak české, tak maďarské menu, protipirát, trailery na filmy Vítejte v džungli, Highlander: Zdroj, Kauza CIA, trailer k tomuto filmu (2:00) s CZ titulky a fotogalerii. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na tento film přesně 24. 12. a čekal, co mě čeká:-) Nic, nic a nic. Nuda, šeď a bída. Až vám toto DVD nabídne bába v trafice, tak ho odmítněte. Vyšel i originál. Nemám odvahu si ho pustit. Ale asi budu muset, nebo mě ty neviděné DVD brzy zasypou:-) Zpět k filmu. Vidíme žalostný scénář. Nudný děj. Hudba nikterak líbivá. Herci přehrávají. To by stačilo. Jedna hvězda, výše nejdu. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Shirley Walker: 1. Dance of the Sugar Plum Fairy 2. (Everybody's Waitin' for) 3. The Man with the Ba 4. Silent Night 5. Jingle Bells 6. Deck the Halls 7. Arabian Dance 8. Waltz of the Flowers 9. Carol of the Bells 10. Final Waltz 11. Apotheosis 12. Waltz of the Snowflakes ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po dlhých 15 rokoch, vo sviatok vianočný, uniká z psychiatrickej liečebne pre nebezpečných páchateľov sériový vrah Billy Lenz. Jeho cesta vedia tam, kde pred niekoľkými rokmi nestihol dokončiť svoje vianočné "prekvapenie". "Santa tento rok nepríde. Rusi zostrelili jeho sane" :D Milý, miestami dokonca sarkasticko vtipne natočený vianočný slasher s ideálnou dĺžkou stopáže pred spaním. Bodlo by viac gore, ale inak budú fanúšikovia tohto subžánru celkom spokojný. Ja som bol - 60%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sám se sobě divím ale já se neuvěřitelně bavil, příběh je sice kopie 100+1 slasher, ale to nemění nic na tom že jsem se bavil, mám pro vánoční horory slabost. Originál je sice originál a ani to není tak dobré jako Silent night deadly night, ale je to prostě zábava, navíc scény z minulosti mě fakt potěšily, takhle kdyby vypadaly moderní remaky tak jsem spokojen. Ale je to věc názoru. Jediný co mi vadilo byla smrt Winsteadový kterou mám celkem rád, škoda jí:-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Andrea Martin, která ztvárnila postavu Barbary, se jako jediná zůčastnila i natáčení původní verze Black Christmas (1974), kde si zahrála roli Phyllis. (Stocki)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)
  • Mary Elizabeth Winstead po první schůzce s režisérem Morganem váhala, zda roli přijmout, jelikož právě dokončila natáčení filmu Nezvratný osud 3. Nakonec ale roli Heather přijala i díky faktu, že je fanynkou verze z roku 1974. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno