Reklama

Reklama

Lovec: Zimní válka

  • USA The Huntsman: Winter's War (více)
Trailer 2

Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nebezpečnější než druhá? (Cinemart)

(více)

Recenze (424)

Caine 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak zbytečnej film. Neříkám TAK špatnej, ale TAK zbytečnej... :-( Skoro za jedna, ale nechám zatím dvě. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Povedal by som že film sa vydaril tak na trištvrtinu.Niekedy je to skvelé, vtipné a samozrejme akčné scény parádne.A niekedy to bolo proste hlúpe.Najviac asi nechápem celý ten Sárin plán to mi tam troška vadilo.Čo sa týka hudby tak tá bola skvelá.Finále tak isto skvelé, keby tam bolo takej podobnej akcie viacej vôbec by som sa nenahneval.Herci samozrejme skvelý, a celkovo som spokojný pozeralo sa nato dobre a plusom je aj to, že napriek tomu že som nevidel jednotku, toto ako samostatný film v pohode uspelo.Škoda tržieb...Za mňa silnejšie 4*. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

No ty kráso.... sem tak rád, že už všechny sestry chcípnuly...i jejich děcka a já nevim co všechno, protože tohle je děj absolutně o p***.. už by to nemělo snad jak pokračovat dál. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Herecke obsadenie ako v oscarovom filme, ale samotna kvalita filmu bola otrasna. Nepacilo sa mi tam prakticky nic. Asi len to spominane obsadenie stalo za to. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Předchozímu filmu Sněhurka a lovec jsem dal rovněž 3 *. Od tohoto filmu jsem tedy taky moc neočekával. Rovněž by děj mohl být propracovanější. Freya mohla dostat více prostoru. Film zachraňují dobře natočené bojové scény, dobré obsazení a pár vtipných scén/hlášek trpaslíků. Podle názvu jsem očekával velkolepou závěrečnou bitvu, ale té jsem se bohužel nedočkal. ()

Gucak 

všechny recenze uživatele

Film, který se nebál odstranit hlavní postavu z předešlého dílu. A ještě, že se tak stalo ! Kirsten Stewart představovala jeden z problémů, proč jsem nebyl schopen dodívat první díl. Jessica Chastain její místo bravurně převzala. Plus bonusy v podobě Emily Blunt a navrátilkyně Charlize Theron. Obsazení zvládnuto na jedničku. Na scénu znovu nastupuje lovec, aby vrátil kouzelné zrcadlo z ruk Emily Blunt původnímu majiteli. Lovec ale není jen o získaní znovu vlastnictví zrcadla. Film funguje skvěle i jako prequel. Hodně se toho dozvíme z Chrisovi minulosti. Vše poté krásně zapadá do příběhu. Další věc je vykreslení trpaslíků. Je málo filmů, u kterých by mi nevadili. Například u Hobita jsem neskutečně trpěl ( Bombur, Ori ). Ale tu ? Tu mě sakra překvapili. Když tak přemýšlím tak Pán prstenů a nyní i Lovec jsou filmy kde se aspoň pro mě trpaslíci povedli. Mě se film líbil. Třešničku na dortu přidává soundtrack. Radost sledovat závěrečné titulky. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce mírné zklamání. Jinak to tam stále je :-), ale dlouho to asi vidět nechci :-). Charlize je ale pořád kočka... ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

Prequelová časť by mohla fungovať ako samostatný film. Avšak, jednoduché pokračovanie o ukradnutom zrkadle je pre štúdia oveľa lepšie. Stredná časť filmu naozaj funguje ale finálny akt zaťahuje tak do melodrámy, že tempo príbehu klesá. Freya ako záporačka je odsunutá stranou. Priebeh je narušený a napätie ochabuje. ()

Eratashi 

všechny recenze uživatele

Úchvatná Emily Blunt v neuvěřitelně úchvatných šatech, ale neumím si představit je nosit, musí být těžké a nepohodlné. Tak a to je asi všechno, co je na tom filmu zajímavé. Žádná pořádná akční scéna, žádné pořádné umírání, žádný pořádný boj dobra se zlem...na co nalákat tedy lidi? Na Emily Blunt. Jo a CHarlize to taky slušelo. Nicméně takový film položit pouze na lásce, je v dnešní době přežitek. Bohužel. Dala jsem zprvu tři hvězdy, snižuji na dvě. Ten film mi už nikdy nebude stát za druhé shlédnutí. ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Má to hezký vizuál, dobrý triky i kostými, áčkové herce (i když Thor je dřevák a Jessica hnusná) a ne tak kreténskej scénář jak se dalo očekávat tak proč je to taková monstrpíčovina? Zajímalo by mne, koho musel Cedric Nicolas-Troyan vykouřit aby dostal tenhle film. Ten člověk je absolutně nekompetentní a neschopnej debil, který by neukočíroval ani loutkovou pohádku pro mongoloidy. Tak strašnou režii a práci s hercema i scénářem jsem snad ještě neviděl. 10% ()

G900 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Emily, druhá za Blunt... Charlize samozřejmě skvělá, ale těch pár minut co byla na plátně, bych jí zaplatil i já ze svýho penzijka... ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Výpravný, pohádkově laděný fantasy příběh o tom, co by se stalo, kdyby..... Krásný vizuál, velmi pěkné efekty (ukradené mimo jiné i v Mumii3, popř. Narnii), příběh vcelku ladil, což je úspěch, neb byl o ničem. Díky zpracování si člověk ani tak nevšímal mizerných hereckých výkonů, dialogů, které nedávaly smysl a docela se bavil. Pro děti to jednoznačně není, ale jako pohádka pro dospělé, když nemají co na práci a nebo u žehlení, je film dobrou volbou. Za mne tři hvězdy, neb jsem v jádru dobrák a nebudu hnidopich. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Jednička byla alepoň originální, ale tady je to takové fádní, v podstatě žádná pořádná akce, těšil jsem se na každý záběr s (stále hezčí) Charlize a užíval jsem si sakra dobrej výkon Emily, jako zlá postava jí to fakt sluší, jinak nic víc. 61% ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný mix Frozen, Zlatého kompasu a trochu i té Sněhurky. Bez Sněhurky. Příběh o lásce, který je celkem klišé, a také o zradě, trochu lepší. Celé to podtrhuje přijatelný humor. 60% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Je to klasický vizuálně dokonalý blockbuster, ve kterém bohužel propracované kulisy, exteriéry a bohaté kostýmy jasně vítězí nad nevýrazným dějem. Navíc oproti prvnímu dílu, který byl taktéž nezáživný a podle mě nejhorší adaptací Sněhurky, tak tentokrát mě nepotěšila ani samice Charlize Theron. Minule dostala alespoň Charlize Theron značnou porci prostoru. Tentokrát se objevila jen v pár záběrech. [9724. hodnocení, 380. komentář, 59%] ()

LordBeeDoO 

všechny recenze uživatele

On je to v podstatě klasický klišé příběh se vším všudy. A dívat se na to dá, ale jako vždy to táhne dolů pokus o komické zápletky s Chrisem Hemsworthem. Ten nucený humor a úsměvy ... on to prostě neumí. ()

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Jessica Chastain se vrátí k akci

Jessica Chastain se vrátí k akci

03.08.2018

Od jejího posledního akčního filmu Lovec: Zimní válka už uběhly dva roky, teď se ale hvězda nadcházejícího pokračování hororového hitu To Jessica Chastain (Velká hra) k akci vrátí. Zahraje si totiž… (více)

Lovec bez Darabonta

Lovec bez Darabonta

17.01.2015

A další krásný příběh s ponurým koncem. Prequel Sněhurky a lovce nazvaný The Huntsman měl režírovat věhlasný Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), pár týdnů před natáčením jej… (více)

Universal chystá Lovce a Mumii

Universal chystá Lovce a Mumii

02.08.2014

Studio Universal začíná sestavovat svoji filmovou nabídku pro rok 2016. Zatím pro nás chystá především pátého Bournea od Justina Lina (Rychle a zběsile 6), Warcraft od Duncana Jonese (Moon) a… (více)

Reklama

Reklama