Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Diskuze

Bantarian

Bantarian (hodnocení, recenze)

Super, moc se těším. Hlavně, jestli tam bude zas nějakej epic závěr :D

kolibricek

kolibricek (hodnocení, recenze)

Už se těším, 1 byla boží ale i 2 za to stála-zase něco jiného :-D :-D

Žralokonádo 3: Oh Hell No! Premiéra 22.července 2015 v 9 / 8c na SyFy!

na příspěvěk reagoval salfa72

adam31

adam31 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Určite. Pamela tam bude behať po Capitole aj s dvomi zahryznutými žralokmi do jej big tits. ☺ No a Hasielhof ich bude triafať plastikovým červeným nadnášadielkom, ako do terča. April si nechá pre istotu odhryznúť, druhú ruku, obe nohy a vo finále aj hlavu, aby z jej brucha (pomocou motorovej píly) Ian-Fin mohol akčne vyskočiť a krásne (po amerícky) si ťapnú s Hasielhofom. A bude The End...

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

adam31

adam31 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

No keď vezmeme do úvahy koľko je v US miest, dedín a osád, je nanajvýš pravdepodobné, že sa natočí aj Sharknado 3549. Na druhej strane, ak sa každý nový diel dostane zhruba raz za dve doky, tak ten 3549. diel si pozrieme v roku 9113 a to mi pripadne férové. Veď prečo by mali byť osprosťované len generácie nášho veku. Veď aj o 7000 rokov budú určite blbí, ba možno aj blbší, ako sme dnes...

Bantarian

Bantarian (hodnocení, recenze)

Mě zas nepřijde fér odsoudit film jen podle toho, že ale VŮBEC netrefil žánr :) Celou jedničku sem se culil typu: to snad nemyslí vážně, až do závěru, kterej mě srazil ze židle a já dostal největší záchvat smíchu co pamatuju. Dvojku sem zas probrečel smíchy už od začátku, takže za mě 100% zábava a už sem si oba filmy 2x zopakoval a přijdou mi čím dál geniálnější. Na trojku se moc těšim a doufám, že bude ještě absurdnější a antifyzikální :D

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tak filmy jako Sharkanado jsou z mýho pohledu dospělejší, než nějaký angažovaný filmy, co mají lidi dojímat. Jako Sorry, radši Sharkanado 4 než další film o holokaustu nebo z komunistickýho lágru.

na příspěvěk reagoval adam31

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak na Hoffieho jsem skutečně zvědavá :-) Už Ian mě rozesmívá svými nebojácnými a drsnými výrazy ve tváři v jedničce i ve dvojce :-))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ainy

Musela by si mít víc nakoukanou asylum tvorbu aby si dokonale pochopila o čem tyhle filmy jsou. Je ale fakt, že ty strašný digi efekty to v mých očích kazí nejvíc. Dřív se točili levný trashový filmy z mechanickými triky, když nebylo zbytí vykradla se scéna z nějakýho drahýho filmu, pořád to, ale vypadalo líp než ty příšerný cgi efekty který bych doma na svým compu splácnul taky :-)

na příspěvěk reagoval Ainy

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak tenhle film je buď na pětihvězdu nebo odpad a já fakt nemůžu dát tu první možnost, to nejde :-) Vizuální efekty - hrůza, děj? :-)) komedie a komedie to být nemá. Dvojka začala tím, jak Ájen zachránil cestující v letadle a pěkně ptáčka posadil na ranvej. Tomu se fakt musím smát a zatím to není smích od srdce, spíš  "to jako myslí vážně?" :-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ainy

Už jsem viděl. A po pravdě tahle trashová série mě zas až tak nenadchla :-) Holt Asylum až na výjimky moc neumí a zatím mě nepřesvědčili o opaku.

na příspěvěk reagoval Ainy

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

to je tím, že je nahoře napsáno sci-fi horror. Nezlob se, ale nejde srovnávat s opravdovými skvosty tohoto žánru. Joo, kdyby tam bylo napsáno komedie, groteska, pak by se dalo, konkrétně v mém případě uvažovat i o třech hvězdách ;-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama