Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • Česko Sebevražedný oddíl 2 (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Režisér James Gunn uvádí akční dobrodružství superhrdinů Warner Bros. Pictures Sebevražedný oddíl, těšte se na partu nejdegenerovanějších delikventů světa DC, kteří umírají touhou zachránit svět. (Vertical Entertainment)

Videa (4)

Trailer 5

Recenze (819)

Botič 

všechny recenze uživatele

The Suicide Squad je silnější film, než Suicide Squad. Sebevědomější, uvědomělejší a určitě lepší. Ale celkově v něm tu kulervoucí pecku nevidím. Pár ustřelených obličejů a roztržených těl to pro mě nedoručuje. Nemít žolíka v podobě Harley Quinn a Starro, tak má Gunn problém. Současné DC universum asi nebude tak úplně pro mě. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Po té šílenosti, co se Sebevražedným oddílem udělal Warner před pěti lety je tohle film, na který jsme tak dlouho čekali. Výborně vybalancované postavy (celá hlavní parta je skvělá), atraktivní vizuál a dokonale zvládnutá koridorová R-akce. Paradoxně nejméně atraktivní mi přišla pasáž s "princeznou Harley", ale to je hlavně tím, že její problémy s muži jsme řešili už nesčetněkrát. Celkově však naprostá paráda. Těším se, co Gunn s DC vymyslí příště. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to uplne ine ako jednotka, ale neprislo mi to az o tolko lepsie ako naposledy. R- kove brutalitky aj fuckovanie mi uplne nestacia. Hlavny problem vidim v tom, ze team nie je tak chytlavy ako naposledy (Will Smith strasne chyba, Margott je malo) a epicky velkofilm si predstavujem inak ako dzunglu a bulharske VOD kulisy (strasne mi to pripominalo prve expendables bez nostalgie). Ale inak velmi slusny blockbuster. Je tam hromada roztomilych napadov, dve naozaj vynikajuce sceny (utek Harley a nastup na zaverecny battle) a ta podvratnost sa ceni. Gunn to vsak opat nezvlada dat do strhujuceho tvaru. Chodte na to, je to ine ako tradicna blockbustrova produkcia, ale bacha na hype. 7/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $185miliónov║ Tržby USA $55,817,425 ║ Tržby Celosvetovo $168,657,565▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,624,146║ Tržby za predaj DVD v USA $5,960,590 ║ Mega brutal haluz roka. James Gunn je iný blázon, či riadne perverzný úchil, že mu Warneri všetky tie bláznivé krvavé serepetičky vôbec dovolili. Vybláznil si sa priam dokonalo. Bizard na každom kroku, brutálne až po okraj, zábavná premisa nechýba, bavil som sa kráľovsky. Možno o kapičku lepší spád a mohla to byť bezkonkurenčná jazda. No ale na tento rok aj tak široko ďaleko jeden z najlepšpích filmov vôbec, ktorý si môže veselo ruky podať aj s takým Deadpoolom. Herci štandardne dobrý. Akcia delikátna. /videl v kine: 85%/ ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Nový Suicide Squad (všichni ho označují za dvojku, i když sequelem tak docela není) si hraje s očekáváním, a to až do té míry, že dost zamrzí, jak rychle ve filmu postavy umírají. Hraje se tu s klišé a různými postupy, například je tu obrácený klasický otcovský vztah s dcerou (falešnou i reálnou) a dělá se z toho sranda. Akce v Suicide Squad je opravdu hodně a místy je opravdu brutální. Super. Příběh rozhodně není špatný, ale je vidět, že ten jde často do pozadí a někdy slouží jen jako podpora stylových scén. Velkolepé finále mě potom docela zaskočilo a nakonec i dost líbilo. Je správně monumentální, víc než u kdovíjaké jiné superhrdinské záležitosti. James Gunn dost dobře trefil vyznění Suicide Squad z komiksu s důrazem na jejich starší sešity. I když je ale jeho Suicide Squad často drsnější a nešetří černým humorem, je v konečném důsledku zároveň o dost pozitivnější - je podobně optimistický jako třeba Strážci galaxie. Postavy jsou dost dobré, i když je jich tolik, že nedostanou mnoho prostoru. I tak je ale mezi nimi ve filmu mnoho dobré a zábavné interakce. Upřímně řečeno jsem čekal od těchto Suicide Squad ještě o něco víc, myslel jsem si, že to bude v podstatě film roku. Určitě se na film podívám znova, každopádně v tuto chvíli je to pro mě opravdu dobrá a slušně nápaditá komiksová řežba. (8/10) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (43)

  • King Shark (v původním znění Sylvester Stallone) čte ve vězení knihu „Druhy náboženské zkušenosti“ od Williama Jamese. (NiWi)
  • Zatímco Sebevražedný oddíl (2016) čerpal inspiraci z komiksové série „New 52“ vydané roku 2011, v případě tohoto snímku posloužila jako vzor „Suicide Squad“ vydávaná v 80. letech, jejímiž autory byli John Ostrander a Kim Yale. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (více)

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

06.09.2022

Za pár dní odstartuje disneyovská akce D23, na které má mít kromě jiného prezentaci také šéf Marvelu Kevin Feige. Údajně nás pak čeká pár novinek, na které se nedostalo během Comic-Conu, včetně… (více)

Reklama

Reklama