Reklama

Reklama

The Morning Show

(seriál)
  • USA The Morning Show
Trailer 2
USA, (2019–2023), 27 h 40 min (Minutáž: 46–66 min)

Hrají:

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Billy Crudup, Nestor Carbonell, Gugu Mbatha-Raw, Mark Duplass, Bel Powley, Karen Pittman, Victoria Tate (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Nahlédněte v nekompromisně upřímné dramatu nominovaném na tři Zlaté glóby do moderního pracovního prostředí pohledem lidí, se kterými vstává celá Amerika. (Apple TV+)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (103)

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

The Morning Show je skvěle napsané, výborně obsazené a těží maximum z velmi silného tématu. Bohužel Jennifer Aniston na dramatické role nemá, a sledovat v pilotním dílu její snahu vyjádřit nějaká emoce pouze obličejovými svaly, byl nepříjemný zážitek. Naštěstí ale celá show nestojí pouze na ní (a i její herecký výkon se v průběhu buď mírně zlepší, nebo si na něj prostě zvyknete), híří to tu velkými hereckými jmény a velice schopnými herci, kteří mají natolik silné role a dostatek prostoru na to, aby skutečně zazářili. A pak to finále! ()

zapalik 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál klame tělem. V jednu chvíli už to vypadá, že to bude liišoidní dílo o MeToo, jenže tvůrci nejsou hloupí a fakt nám předkládají hodně zajímavé otázky, které nutí uvažovat nad zažitými stereotypy. Záporák není čiré zlo, má charisma i svou neochvějnou pravdu, dobračka taky není jen čistě pozitivní. Jen málokdy se najde seriál, který jde takhle do hloubky a nutí i nás, české MeToo cyniky, nad tématem v atraktivním obalu televizního vysílání pořádně se zamyslet. Má to jedinou vadu: Jennifer Aniston. Nebavila mě tehdy jako Rachel, špatná byla i teď. Já ty přestárlé ženské hrající si na diblíky prostě nesnesu. Pořád jako by fňukala. Zato zbytek hereckého obsazení, to je lahůdka... ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že to prostředí bude asi hodně nudné, jsem celkem alergická na zprávy a lidi, kteří je vysílají, trpí afektem, který je pro mě nepochopitelný,ale ono to nakonec bylo mnohem zábavnější a zajímavější, než jsem čekala. Jennifer a Reese se herecky dobře doplňovaly a jak jsem nejdříve fandila Reese, tak postupem času se mi role i herecký projev Jennifer Aniston líbil mnohem více a oskarovou Reese dle mého převálcovala každým coulem. Docela síla, jak ty intriky hýbou světem. A ne jen tím telvezním nebo seriálovým. :) ()

Script 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné jakým způsobem mě seriál oslovil. Chemie dvou hlavních hereček Jennifer Aniston a Reese Witherspoon skvěle napjaté už od začátku, kdy si obě dvě sednou ke společnému stolu. Seriál považuju skoro za perfektní, kromě páté a osmé epizody v první sérii. Jinak k seriálu nemám žádné výhrady. Rozhodně se těším na další série. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V prvom rade je tu hranie, ktoré vyslovene lezie na nervy. Vynervovaná a afektovaná Witherspoon. Ešte horšie vyznieva Aniston, ktorá niekedy aj štyrikrát vo vete povie fuck, aby vyzerala krásne feministicky. No a potom Steve Carell. Tomu hneď v prvej časti nechali debilný výstup, kde rozmláti televízor. Čistý afekt, nič mu nebolo veriť a takúto scénu mohli radšej dať do The Office, tam by sme to ako v komédií možno aj uverili. No a samozrejme nosnou témou je postavená na niečom, čo zaujíma len fašistky z MeeToo. Všetci muži sú vlastne predátori a jediní tí dobrí su homosexuáli alebo latentní teploši. Odporný ľavicový neomarxizmus sa žiaľ od skazeného Hollywoodu rozšíril aj medzi slušných ľudí, takže si nájde svoju cieľovku. Celý seriál ale dobre zhrnul jeden zo zahraničných recenzentov: "Normálna, príčetná, dospelá žena sa nechá dobrovoľne pretiahnuť vo Vegas, pričom neexistuje jediná známka toho, že by niekto porušil jej práva. Na druhý deň jej v práci ale daný muž už nevenuje pozornosť, na čo sa ona brutálne naserie, ale dostane povýšenie. Aby sa pomstila, tvári sa, že šlo o sexuálne obťažovanie a zničí všetkých naokolo. Napriek tomu je v seriáli predstavovaná ako obeť." ()

Galerie (257)

Zajímavosti (8)

  • V úvodu na konci znělky seriálu je na namísto klasického názvu The Morning Show uveden název The Morning Wars. (ssscream)
  • Logo The Morning Show je referencí na americkou společnost v oblasti infrastruktury a tunelů The Boring Company založenou Elonem Muskem. Logo má stejným způsobem sestavené slova na obrazu a druhé písmeno prostředního slova (O) je vyplněný kruh. (Script)
  • V Austrálii byl seriál vysílán pod názvem Morning Wars, protože název The Morning Show nese již několik let existující skutečná ranní talk show vysílaná v Austrálii. (oli009)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Stranger Things a další zastavují produkci

Stranger Things a další zastavují produkci

14.03.2020

Jak se situace okolo koronaviru mění často i z hodiny na hodinu, tak se mění i postoje jednotlivých studií či producentů. V praxi to znamená akorát to, že s přibývajícím časem se nejen odkládají již… (více)

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Reklama

Reklama