Reklama

Reklama

Star Trek: Picard

(seriál)
Trailer 1
USA, (2020–2023), 25 h 2 min (Minutáž: 39–63 min)

Hrají:

Patrick Stewart, Michelle Hurd, Jeri Ryan, Alison Pill, Santiago Cabrera, Evan Evagora, Isa Briones, Brent Spiner, Jonathan Frakes, Orla Brady, Ed Speleers (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Star Trek: Picard představuje Sira Patricka Stewarta, který si zopakuje svou ikonickou roli Jeana-Luca Picarda, kterou hrál sedm řad v seriálu Star Trek: Nová generace. Nový seriál bude následovat tuto ikonickou postavu do další kapitoly jeho života. (Prime Video)

Recenze uživatele RedRose k tomuto seriálu (10)

Star Trek: Picard (2020) 

Pro ty, kteří neznají ST:TNG a ST:VOY to musí být nic neříkající sci-fi něco, co nedává dohromady nic extra příběh... Ovšem pro nás, kteří staré ST známe a čas od času to celé v maratonu zkoukneme, je to absolutní povinnost! Celé to zkrátka stojí a padá s tou nostalgií a v tomto směru jsem s celkem naprosto spokojen. Je to úplně jiné než ten podivný sci-fi pokus ST:DIS, který je sice taky výborný seriál, ale do světa ST vůbec nesedí. Tohle tam stylem taky úplně nezapadá, ale díky Picardově postavě se to o tu nostalgii mohlo opřít tak silně, že to nevadí a výsledek je jedním slovem krásný. Co bude dál se uvidí... ()

Remembrance (2020) (S01E01) 

Je až neuvěřitelné, jal mě to dokázalo hned v prvních minutách přikovat k obrazovce a neodtrhnout se až do konce! ()

Mapy a legendy (2020) (S01E02) 

Úchvatné :-) To pomale tempo je neskutečně povedené!! Sice mi moc nesedí, že by Federace ten útok syntetiků důkladně neprošetřila, aby zjistili pravdu  a taky se mi nezdá, že by takto slavný kapitán neměl přístup k nějaké té loďce s warpem. Ale jinak je to skvělé! (trošku mám problém s castingem, protože ve formujícím teamu se mi usadí dvě neoblíbené herečky (Pill a Hurd), ale to je čistě můj problém) ()

Konec je začátek (2020) (S01E03) 

Příběh se velmi pozvolna vykresluje, ale vůbec to nevadí. Nové postavy, dobrá bitka staříků a konečně i "vpřed"! ()

Absolute Candor (2020) (S01E04) 

Seven of Nine !! Nikdo asi nečekal, že to bude ten nažehlený Star Trek a starý admirál s plnou podporou flotily. To by už dneska fakt nefungovalo. Takto partizánsky je to mnohem zajímavější. Ta planeta/dědina, kde našel novou postavu byla dost účelová i divná zároveň, ale v rámci budování příběhu jim to odpustím. Cmdr. William Riker na režisérské židli je na výsledku znát! ()

Stardust City Rag (2020) (S01E05) 

Sedmá, exborgyně od Fenrisskejch rangerů z kvadrantu delta. Toho Icheba sem dali proč?!! Jen aby musel chcípnout a Sedmá měla motiv?! Tole mě fakt vytočilo! Zbytek velice fajn. Cmdr. William Riker na režisérské židli je na výsledku znát! ()

The Impossible Box (2020) (S01E06) 

Skvěle pomalé tempo pokračuje. Sice mám výhrady k opilecké Raffi (v ST se snad už nechlastá) a Picard svou asimilaci dávno překonal a s Borgy se i setkal, tak proč má zase nějaké podivné reakce... Ale ostatni je moc dobré a konec vysloveně skvělý! Doufám, že ten mladý šaolin s nima vydrží dlouho. ()

Nepenthe (2020) (S01E07) 

Teda té nostalgie tady bylo tolik, že by se dala krájet! A vůbec mi pomalý děj STP nevadí, celé je to skvělé. ()

Broken Pieces (2020) (S01E08) 

Přijde mi hodně ujeté, zabít se hned potom co mi někdo ukáže strašlivou budoucnost. Nemyslím si, že existuje něco takového co by člověk viděl a hned nato se zabil. Ano, být zděšený, nebo znechucený, ale zabít se?! Těžko! Jinak byl tento díl opět výborný, ale vzhledem k předchozím dílům tady ta smršť informaci byla až moc rychlá.      Skvělý komentář: Martrix ! ()

Et v arcadia ego, část 2 (2020) (S01E10) 

Ta vesmírná bitva by se mi asi i líbila, ale tady to vyřešili po Star Trekovsku... Nebylo to epické a ani dech beroucí, ale bylo to moc fajn! Cele to stojí a padá s nostalgií na starý Star Trek (hlavně tedy ST:TNG (a se Sedmou i VOY)) a to se tady povedlo na výbornou. Pokud bych Star Treky neznal, nebo neviděl, určitě bych to považoval za slátaninu, protože bych to jednoduše nepochopil, ale Star Trek znám a jsem s tímto nad míru spokojen. Mnohem víc, než s ST:DIS a těším se na druhou sérii. ()

Související novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Star Trek dostane další seriál

Star Trek dostane další seriál

18.05.2020

Trvalo to roky, ale značku Star Trek se nakonec přece jen podařilo oživit. A paradoxně to nebyly filmy (byť pomohly), ale televize, kde se postavám spojeným se slavnou lodí Enterprise začalo dařit.… (více)

Co všechno oznámil Marvel?

Co všechno oznámil Marvel?

21.07.2019

Tento víkend se nesl ve znamení sandiegského Comic-Conu, a byť to na filmovém poli vypadalo oproti minulým ročníkům dost chudě (snad s výjimkou trailerů k Top Gun: Maverick a To Kapitola 2), seriály… (více)

Reklama

Reklama