Reklama

Reklama

Star Trek: Picard

(seriál)
Trailer 1
USA, (2020–2023), 25 h 2 min (Minutáž: 39–63 min)

Hrají:

Patrick Stewart, Michelle Hurd, Jeri Ryan, Alison Pill, Santiago Cabrera, Evan Evagora, Isa Briones, Brent Spiner, Jonathan Frakes, Orla Brady, Ed Speleers (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Star Trek: Picard představuje Sira Patricka Stewarta, který si zopakuje svou ikonickou roli Jeana-Luca Picarda, kterou hrál sedm řad v seriálu Star Trek: Nová generace. Nový seriál bude následovat tuto ikonickou postavu do další kapitoly jeho života. (Prime Video)

Recenze uživatele RobinPM100 k tomuto seriálu (8)

Remembrance (2020) (S01E01) 

Famózní, musim říct, že hned pilot se mě líbí mnohem víc, než celej Discovery seriál (už žádnej neustále štkající, věčně přehrávající otravnej Majkl). Hlavně velká nostalgie, Picard, vzpomínky na Data ... no a to celé v parádní AAA produkci, má to vizuál jak regulérní film, evidentně kvalitní rozpočet. ()

Konec je začátek (2020) (S01E03) 

Sračka, první dva díly byly výborný, tohle byla klasická filler epizoda, první dva díly nabušili parádním vizuálem, ale holt musí někde zas rozpočet ušetřit, úvodních 15 min vyplněné žvaněním o hovnu a takhle až do konce, atmosférou úplně jinde než první dva díly, doufám, že to tak nebude dál. ()

Absolute Candor (2020) (S01E04) 

na hranici odpadu, dal jsem jednu hvězdu z úcty k dědulovi Picardovi, začíná to vypadat na totálního pukavce a nejhorší Star Trek seriál všech dob, brak - prvními dvěma díly krásně nalákali a pak to přišlo, aneb není všechno zlato, co se na začátku třpytí ()

Stardust City Rag (2020) (S01E05) 

Kolosální sračka s dějem totálně o hovnu a s neskutečně nesympatickou posádkou neherců. Picard měl zůstat v důchodu, pošpiněni Star trek odkazu. ()

Et v arcadia ego, část 2 (2020) (S01E10) 

První dva díly top, poslední dva díly top, to mezitim nízko nákladovej shit. To nejlepší si nechali na začátek a na konec. Picardovo engage nikdy neomrzí :-) Jediná mírná kritika byla, že - spoiler - děj byl obšlehnutej Mass effect, jakože ve vesmíru číhaj super vyspělý syntetici lačnící vyhladit vše živé, ale jinak very cool. ()

Hide and Seek (2022) (S02E09) 

tohle neni Star trek, ale nudná sračka na planetě Zemi, kam se našroubali trochu-Borgové, prostě aby se neřeklo, neskutečně špatně napsaný ()

Season 3 (2023) (S03) 

Nádhera, po prvních dvou sériích, které byly hodně špatné, respektive z každé série byly koukatelné cca 4 díly a zbytek odpad, přišlo znovuzrození. Třetí série působí celá, jak úplně jiná řada, je to hlavně pocta fanouškům, celá stará posádka Next generation opět pohromadě jako akční dědulové a babky :-) Nostalgické rozloučení se skvělým dějem a akcí, to vše působící opravdu velko rozpočtově, důchod ještě nikdy nebyl tak zábavný, 9/10. ()

Võx (2023) (S03E09) 

Naprostej masterpiece, pocta fanouškům level max, hutná atmosféra, když se ozve we are the borg, úplně běhá husí kůže, 10/10 ()

Související novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Star Trek dostane další seriál

Star Trek dostane další seriál

18.05.2020

Trvalo to roky, ale značku Star Trek se nakonec přece jen podařilo oživit. A paradoxně to nebyly filmy (byť pomohly), ale televize, kde se postavám spojeným se slavnou lodí Enterprise začalo dařit.… (více)

Co všechno oznámil Marvel?

Co všechno oznámil Marvel?

21.07.2019

Tento víkend se nesl ve znamení sandiegského Comic-Conu, a byť to na filmovém poli vypadalo oproti minulým ročníkům dost chudě (snad s výjimkou trailerů k Top Gun: Maverick a To Kapitola 2), seriály… (více)

Reklama

Reklama