Reklama

Reklama

Muž z oceli

  • USA Man of Steel (více)
Trailer 2
USA / Kanada / Velká Británie, 2013, 143 min

Ve vzdálené galaxii se nachází planeta Krypton, která se kvůli vyčerpání přírodních zdrojů ocitá na pokraji záhuby. Jor-El věří, že jedinou nadějí pro jeho lid je najít jinou vhodnou planetu k životu. Vysílá svého novorozeného syna Kal-Ela na planetu Zemi. Generál Zod se domnívá, že za zkázu planety je zodpovědná vláda, a rozhodne se převzít kontrolu. Poté zabije Jor-Ela a je i se spolupachateli uvězněn ve vesmírném žaláři. Zod přísahá, že Jor-Elova syna jednoho dne najde a pomstí se. Na Zemi se Kala ujmou manželé Kentovi, kteří mu dají jméno Clark. Už jako malý chlapec si Clark připadal jiný. Jeho zvláštní schopnosti ho děsily, nerozuměl jim a snažil se je před svým okolím skrývat. Když se od svých rodičů dozví, že pochází z jiné planety, jeho život mu konečně začne dávat smysl. Planeta Země mu poskytla domov, nyní je tedy na něm, aby Zemi a její obyvatele ochránil. Clark pozmění svůj vzhled a vydává se do Metropolisu, kde jako Clark Kent nastupuje do redakce Daily Planet a mění se v anonymního zachránce lidských životů. Jediný, kdo pozná Clarkovo tajemství, je jeho láska Lois. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Uživatel wenca smazal svůj příspěvek.

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

hatapa

Však v animácích ho vždycky vyobrazili jako chladného a vypočítavého, nikdy jsem nepochopil, proč z něj v hraných filmech udělali...to.

na příspěvěk reagoval wenca

hatapa

hatapa (hodnocení, recenze)

Camulator

ja bych bral lexe jako "zlyho bruce wayna" pokud pocitaji se sequelama mohl by se tam objevit jako celkem mlady ambiciozni genialni hodne bohaty v nejlepsich letech a trosku porusit ty zazity konvence staryho napul blaznivyho dedka co jsme zatim v hranych filmech dostali....dost by se mi libilo kdyby se vydali cestou co udelali s cesarem ve spartakovi 

na příspěvěk reagoval Camulator

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

wenca

No je tu jistá možnost že jeho potomek může pocházet z jeho DNA, ale jen krve.... může být uměle vyroben... jako většina našich významních či nestojízařeč (jako já B) dětí.

Takže ho můžou mít obojí... adoptovaného, "jako" a nebo tvrdě odnošeného... a když říkám tvrdě tak tím myslím to že ženské lidské lůno..... není zrovna moc stavěný na superděti. Ale co já vim jak to je.... Supermanův syn je první svého druhu. Navíc je půl na půl.... Určitě bych se ještě k této myšlence vrátil. A nezatracoval bych jí jen proto že se to nějakne-po-ve-dlo. :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Camulator

Jo... to by tomu chybělo k dokonalosti... se týče superlosinů je Lexx sice pěkná sviňa.... ale bez těch všech již předem pohřebených plánů okolo a neslášendlivosti k superhrdinům.... mi přijde dost obyčejnej. Jo chtělo by to trochu oživit. Rozhodně. :)

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

Hej já chci konečně pořádné zpracování Lexe. Takového, jaký je v komiksech a animákách, ne karikaturu, jako dělal Hackman. Snad se ho dočkáme v Man of steel rises.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, hatapa

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Mě by zajímalo jak je to officiálně... v Superman returns měl děcko s Lois, v Lois&Clark: New Adventures of Superman dítě mit nemohli a pak v posledním díle měli adoptovaný ..

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

jh666

Dobrá myšlenka byla se týče supermanova potomka.... sice si moc nedovedu představit jak Clark, drtí lojs něžnými...... ? Slůvky.... až ty otřesy postele slyší i uplně ve spodním patře i krysy v kanále o protinožšcích nemluvě. B)

 

Ale budiš.... myšlenka na které se dá stavět... bohužel jaksi na půli cesty k divákovy vyšuměla někde už při výrobě propisky kterou byl sepsán tenhle nudný a debilní škvár.... Jo kritika bolí.... Nebreč Supermane, ná dej si bonbón z kriptomitovou příchutí. ]BD

na příspěvěk reagoval wenca

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

jh666

Já herce taky nesoudím...

Mě tam nevadil nikdo.... ale postavit scénář na takovej megalonckej PÍ...... .......... ............. .............. ............ ........... ......... ........

Škoda těch peněz... kolik poslanců by to udělalo veselejší.... tím pádem kolik běžných občanů.... B)

 (hodnocení, recenze)

já mám rád DC, ale pokud mám v momentální chvíli zhodnotit práci ve filmech, tak zatím vítězí Marvel... :D:D:D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tom_Lachtan

Aby tak začali točit filmy ještě i oni... B)

 

Germanizmus? Huch? Jo... tohle!

Já nevěděl jak se to píše, tak jsem měl napsat MUCK- záležitost možná... B)

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

jh666

Mě osobně se IM:3 líbyl dost... plivat na to rozhodně nebudu, pár vitek by tu bylo... ale zase je tu pár věciček kterým mě naprosto DOSTAL.

ALE buťme upřímní..... ŠLI JSME NA POKRAČOVÁNÍ IRONMANA.

Proč jsem ale měl pocit že se chvílemy spíš koukám na SPIDERMANA.... ????

Je opravdu možné aby normální člověk takhle zkákal a dělal všechny ty kejkle okolo? NENÍ.

 

Takže ano, nemusí sednout každému. Rozhodně.

Ale svojí miliardu si zaslouží určitě.... už jen díky revoluční práci trykařů, která je co do vizuálního zpracování master-stick! :)

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Lirael

Lirael (hodnocení, recenze)

jh666

Taky mám ráda Marvel I DC. To bude asi taky jeden z důvodů, proč nemám tyhle hádky ráda. A i ten IM3 se mi líbí, i když teda chápu proč se někomu líbit nemusí. A o tom to je, akceptovat odlišný názor :) Což teda není směřované ani tak na tebe, jako spíš na zbytek diskutujících ;)

na příspěvěk reagoval Beckett51

Lirael

Lirael (hodnocení, recenze)

Tyhle hádky na téma "je lepší Marvel nebo DC" fakt zbožňuju. Kolik vám je, pět let? Proč se nemůžete smířit s tím, že každý má rád něco jiného?

na příspěvěk reagoval jh666

Související novinky

Superman: Legacy nabírá další herce

Superman: Legacy nabírá další herce

12.07.2023

Režisér James Gunn pokračuje v obsazování svého nadcházejícího snímku Superman: Legacy, v němž si hlavní role zahrají nedávno oznámení David Corenswet a Rachel Brosnahan. Ve filmu, jenž má sloužit… (více)

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama