Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

castor 

všechny recenze uživatele

Kdo je to celebrita? TOP Srát Magazín to ví.. Když začne rádoby producent Jirka Pomeje blít nesmysly o svém jistě hlubokém vztahu s Bartošovou (svatba, potrat, hádky, chlast, Artur, drogy, psychiatrie, zhroucení, hospitalizace, rozvod) a začnou se mu lesknout oči, otevírá se mi kudla v kapse.. A do toho všeho Helena, která se soudí snad s každým bulvárním (tý)deníkem u nás a vzápětí nemá problém pozvat "pohotové" reportérky k sobě domů, k sobě na oslavu, k sobě na houseboat, k sobě do ložnice.. silný kafe!! ()

Mikakel odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se na to dívá moje matka, tak jsem x dílů "musel" také vidět.. No prostě, slušně řečeno: SHIT kterej jen dělá z komára velblouda a motá se slavnejm lidem do soukromí... Kdo jaký má prsa,kdo skym,jak,proč,kolik má na účtě,kde má dluhy,jaký má Agáta bradavky,barvu téček, atd atd atd.... Zbytečný pořad dle mého... Plus nesnáším Hanychovou jen díky tomuto pořadu!... ()

Reklama

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Ptám se: Existuje něco ještě horšího, než jsou VIP zprávy na Primě? A ihned si i odpovídám: ANO! Bohužel... Absolutní dno bulvárních reportáží představuje název s názvem (paradoxně) TOP STAR magazín - aneb (aspoň donedávna to tak ještě bylo) Iveta Bartošová 100x jinak. Co jsem prošel kolem televize a běžel tam tenhle neuvěřitelný blábol, tak v něm byla Bartošová, těžko ale říci, zda za odměnu, nebo za trest. A když jsem se (přiznávám se, hanba mi) asi 4x podíval na celý pořad, nemohl jsem uvěřit, že OPRAVDU existuje i takováto televizní nabídka, a co víc, že je po téhle nabídce dokonce snad i poptávka! ... Trošku si zavzpomínám na základku a na stupňování přídavných jmen (a taky si ho lehce poupravím): špatný, horší, nejhorší, katastrofální, top star. Fakt jsem zvědav, jestli letos v prosinci bude teda ten konec světa, protože to je asi jediná věc, která nás může od podobných zvěrstev vysvobodit... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, když kamera slídí u celebrit (které se často rády a ochotně nakrucují pro 15 min slávy) a hodnotí pomalu barvu jejich toalety ši kvalitu štětin na štětce na její čištění. A velice se tomu přibližuje právě Top Star. Na druhou stranu musím ocenit, že jde o jedinný pořad u nás, který šoubyz takhle mapuje a to, že kvalitně a v dobrých kulisách a pěkném grafickém hávu. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Mediální terorismus a ukazatel zmaru české publicistiky par excellence. To, že je po tomhle pořadu poptávka, je jenom důkazem zblblosti lidí a touhy občas někomu civět do soukromí, občas se vetřít mezi "báječné a bohaté", a mít pocit, že tohle je "to vono", a že jsou tomu o kousek blíž. Nechci hanět každého, kdo se v Top Staru objeví, ale faktem je, že převážná většina obsahu nám dává pocítit, zač je toho současná česká definice celebrity - někdo, kdo je známý, protože je známý, a známý je proto, že se při každé příležitosti známým dělá. Bulvární média ukazují svou "moc" nad bezduchými loutkami, které žijí jen pro svou popularitu, a mainstream ochotně naslouchá a učí se, aby odtáhl diváky zpátky k sobě. Tohle nemůže skončit dobře... Ale dost pseudofilozofie;) Občas je to jen nudné, občas ale i perverzně zábavné, třeba když Jirka Pomeje moderuje v potápěčském. A samozřejmě se nesmí zapomenout na jeho "WHOA! Catchphrase on Czech TV screen?!" veršovanou rozlučku;) Krásných 0%. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama