Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Mediální terorismus a ukazatel zmaru české publicistiky par excellence. To, že je po tomhle pořadu poptávka, je jenom důkazem zblblosti lidí a touhy občas někomu civět do soukromí, občas se vetřít mezi "báječné a bohaté", a mít pocit, že tohle je "to vono", a že jsou tomu o kousek blíž. Nechci hanět každého, kdo se v Top Staru objeví, ale faktem je, že převážná většina obsahu nám dává pocítit, zač je toho současná česká definice celebrity - někdo, kdo je známý, protože je známý, a známý je proto, že se při každé příležitosti známým dělá. Bulvární média ukazují svou "moc" nad bezduchými loutkami, které žijí jen pro svou popularitu, a mainstream ochotně naslouchá a učí se, aby odtáhl diváky zpátky k sobě. Tohle nemůže skončit dobře... Ale dost pseudofilozofie;) Občas je to jen nudné, občas ale i perverzně zábavné, třeba když Jirka Pomeje moderuje v potápěčském. A samozřejmě se nesmí zapomenout na jeho "WHOA! Catchphrase on Czech TV screen?!" veršovanou rozlučku;) Krásných 0%. ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

„Práskni to na sebe!” – „Jasně! Už jsem třetí měsíc těhotná!” – „To je bomba! Slyšíte to? Naše hvězda X je těhotná! No není to úžasné?! Muhahaha!” . . . Tak tohle je typický nástin náplně snad kteréhokoli dílu Top Star Magazínu. Vymývárna mozků, práskání na sebe, střípky z showbyznysu. Tenhle pořad je vhodný akorát pro nenapravitelné případy a společenské drbny. 1* dávám za Mahulenu. ()

Reklama

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Uz jsem v minulosti na ten porad parkrat narazil a po ocku ho kousek sledoval. Nic to se mnou nedelalo, nejak jsem to ignoroval. Vcera jsem vsak mel po praci vecer doma tak vykrakanou palici, nezvladal nic narocnejsiho, sedel bezmocne u bedny a nemel silu ani sahnout po ovladaci. Ta demence, podporena luxusni skladbou protagonistu reportazi (Krampol, modelky a hokejiste, Hanychova, Slezacek, modni policie) me naprosto paralyzovala. Zhledl jsem to cele, vcetne vsech "rostaren", ktere tam servirovali - to slovo tam zcela infantilnim hlasem pruvodkyne zaznelo asi 200 x. Chvili jsem premyslel o privolani zdravotnicke zachranne sluzby, pak jsem se vsak odvalil do luzka a prespal to. Rano jsem si, s nadeji, ze slo o nocni muru, pro navrat do reality vykloktal hubu slivovici, vdechl dve feferonky, profackal se a sel "do kolbenky". Ted s odstupem 24 hodin tento porad bez diskuzi pridavam do kategorie alternativnich vydobytku audiovizualniho postmodernismu, kam uz jsem si soukrome zaradil napr. Rande naslepo, Za kacku svlikacku nebo Okres na severu. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Vystrkoval pindíka, dostal do nosu! (Martin Hranáč - příživník z Vyvolených). Jako bonus jsem viděl i superkreténa Pavla Novotného. Reportáže o metrosexuálech, homosexuálech, Ivetce Bartošové....ti nás osvěží svými názory, pak to zazdí Gábinka Partyšová a já ztrácím kontakt s tímto světem...neskutečný zážitek. 0,5* dávám za znázornění čisté hlouposti. ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní bahno a dementní drbárna o dementech pro dementy. Tohle snad normální člověk vůbec nemůže sledovat. Dám příklad.....nedávno ukazovali žhavou zprávu o nějaký krávě ( jméno si opravdu nepamatuju ), která si nechala zvětšit kozy a někde ji byly vidět kalhotky......co má tohle jako kurva za logiku někde vysílat. Koho to jako zajímá ???? ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama